Super fant z ogabnim fetišem
Super novi fant, s katerim sva skupaj preživela nekaj vikendov. Se privajava eden na drugega. Kaj naj rečem, nov fant, nove navade. Zadnjič sem ga zalotila, da ovohava moje čevlje, pa dejansko nisem sploh nobene pozornosti obračala na to, v bistvu se mi je zdelo kot, da to ni to. Potem pa greva spat in tipček sezuje nogavice in jih ovohava preden jih odvrže. Skoraj sem bruhala! Nisem se mogla z njim niti ljubčkati. Fuj! Naslednji dan je minil hitro, ker sva se cel dan potepala. Do večera sem že malo pozabila na njegovo odurnost, ki sme jo videla. Gledava tv, vsak na svojem koncu kavča. Igra se z mojimi nožnimi prsti, kar naenkrat pa si mojo nogo dvigne k obrazu in začne ovohavati moj podplat. Predvidevam da mu je bil vonj všeč, saj je kar godel zraven. Pazi zdaj to, on meni pocuza prste in gre z jezikom čez podplat. To je mojemu sodu izbilo dno! Ne, ne, odurno! Še zdaj mi gredo pokonci kocine, ko na to pomislim. Fanta sem spodila, dobesedno sem ga postavila pred vrata, zdaj pa ne vem kaj naj. Ne vem, če sem se sploh zmožna pogovoriti z njim, ker se mi njegova dejanja gabijo. Po drugi strani pa mi je škoda, da ne bi vsaj probala, mogoče se to njegovo ogabnijo da odpraviti. Ima kdo podobno navado ali pa izkušnjo, fetiš?
ko so sezujem nogavice jih vedno povoham. pač, da zavohal če smrdijo in koliko. enako naredim s čevlji, ki jih pogosto nosim. moj počne isto.
med sexom so tudi rit lizeca, če se tako dogovoriva prej. ne zaradi fetisev, ampak ker je super občutek mokee jezik na ritni luknji.
kar se mene tiči bi bila jaz takoj za, da mi tudi podplate liže. žal mi jih ne, mi jih pa pes, kadar imam kako rano, in to mi je ultra noro. to je res vrhunski filing.
nohte si tudi grizem. in pojem noht. vsako jutro, to je ritual. pa ne samo noht, tudi kozico ob nohtu.
to je vse človeško.
ojoj422, 04.11.2024 ob 08:02
ko so sezujem nogavice jih vedno povoham. pač, da zavohal če smrdijo in koliko. enako naredim s čevlji, ki jih pogosto nosim. moj počne isto.
med sexom so tudi rit lizeca, če se tako dogovoriva prej. ne zaradi fetisev, ampak ker je super občutek mokee jezik na ritni luknji.
kar se mene tiči bi bila jaz takoj za, da mi tudi podplate liže. žal mi jih ne, mi jih pa pes, kadar imam kako rano, in to mi je ultra noro. to je res vrhunski filing.
nohte si tudi grizem. in pojem noht. vsako jutro, to je ritual. pa ne samo noht, tudi kozico ob nohtu.
to je vse človeško.
Ti si bolnik 1. klase. Prosim idi na zdravljenje, ce se ni prepozno.
Podpišem pod tole😉
Telo je moje in ravno tako mi je vse všeč na moji partnerki!
ojoj422, 04.11.2024 ob 09:04
misliš bolnica? al pa je s tabo nekaj hudo narobe, če se ti lastno telo gnusi.
Tako prsti na nogah kot tudi na rokah!
Pa tudi jeziček, ja oba jezička ko se poljubljava sežeta tudi globoko v usta!
In seveda zraven češplje tudi ritna luknja😉
Ah ja, nekateri ste si ogabni sami sebi!
Foot fetiš, 04.11.2024 ob 00:01
Meni je nekaj najbolj ogabnega foot fetiš. Nikoli ne bom razumela moških, ki imajo ta fetiš. Bruh. Da bi meni kaj takega delal, ga zapustim. Pač ni v mojih željah. Imeti tipa, ki ima foot fetiš? Pa imej kakšne druge fetiše, sam to je men ogabno. Pa sem kr za fetiše. Sam to ne. Bljak.
Mogoče je vzrok v tem, da imaš grda, neurejena stopala?
Foot fetiš, 04.11.2024 ob 09:56
Eno je seks, kjer si ližeta anus itd itn., drugo pa je foot fetiš. Kaj eni res ne razumete? Meni se recimo foot fetiš gabi. Mam pa kak drug fetiš. Zdaj pa nehajte hehe. Pa nohte jeste fuj. Haha.
V Nemčiji so že pred 30 leti Nemke ponujale:
– odstrižene nohte
– urin v stekleničkah
– drek
– krvave tampone
– v plastiko zašvasane sp. hlačke, nekaj dni nošene prepotene najlonke
– zgonjene, včasih še smrdeče čevlje, ter razsute, strgane ženske škornje
– smrkelj v stekleničkah
– dlake s pičk
Nemcev je 80 miljonov, od 40 miljonov nemških moških, je najmanj 40.000 fetišistov…