Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka SUPER IDEJA

SUPER IDEJA

Drage bodoče nevestice!

Kakšno super idejo sem dobila na eni ameriški strani.
Namesto konfetov, bi dala dva modela za kekse v obliki srčka. Zvezala bi ju s trokovi, imeni in datumom. Ne bojo romali v koš tako kot večina konfetov.

Kaj mislite?

Slaba ideja? Smešno? Kmečko?

modela al piškota?

Modela.

aha? kje boš pa to dobila?

Pozdravljene!
Sama se še sicer ne mislim poročiti, ampak tule se pa morm oglasit. Ko se je poročil prijatelj, sta dala svatom približno takšno darilo. Srček iz testa, ki je dano v takšno leseno košarico v obliki srčka. Gor je pa ena rožica in njuni imeni.je pa srček v velikosti cca.10 x 15 cm.
Če želite vam lahko dam telefonsko oziroma naslov. Za ceno pa na žalost ne vem!

Vesna!

Ja, prosim.

Ni problema!
To izdeluje Cirila Šmid, Na kresu 8
4228Železniki
Telefonska pa je 04-5101410

Na tem srčku piše, da je to ročno delo in da je to Dražgoški medeni kruhek!

Hvala!

še nekej…kje jih boš dobila? pa a mi poveš za tisto stran kjer si to vidla…

hvala!

Če mene vprašaš, bo tudi to romalo v koš. Bolj praktično je, da vsakemu podariš v spomin sliko mladoporočencev, ki jih fotograf naredi tisti čas, ko ste na večerji.

HOJLA!

Mi smo dobili pa bučke iz gline, ca 15cm visoke, ki imajo obraze in not daš čajno lučko, zadaj sta pa njuna imena. Je bilo en vikend pred 1. novembrom. Luštno. Če ne se mi pa meni zdijo slike najlepše. Običajno sem jih od prijateljic dobila po poroki a mi je vsaka všeč. Sta se slikala posebej še z nami (tako njene prijateljice, po skupinah) tako imam običajno 3 slike s poroke (sama nikoli ne slikam) uradno poročno, gasilsko in pa onadva s prijatelji.

LP

New Report

Close