Super izkušnja
Danes je poseben dan zame,ker mi je končno uspelo se vse zmeniti in izpolniti dano nalogo.Vesela sem zaradi tega predvsem pa komaj čakam tvojo reakcijo,ko boš ugotovil kaj sem ti pripravila.Prostor je kot vedno osvetljen z rdečo svetlobo,trenutno sem še sama in nestrpno čakam da potrka na vrata.Tokrat kuham kavo za 3…mogoče tudi za 4 ,še nisem obveščena. Vse je pripravljeno,tudi jaz v črnih nogavičkah,bel predpasnik zavezan tako da se vidijo bradavičke ,ki stojijo pokonci ,poplavljena pička pa je diskretno skrita …..ritka zadaj je gola,da je v dosegu tvoje roke za pozdravni tlesk po njej,pa seveda čepek,ki širi luknjico.
Ravno točim kavo v skodelice,ko zaslišim trkanje,pohitim k vratom in ugotovim,da bomo pili kavo v 4 …..od pričakovanja me zaščemi med nogami.
Najprej vstopi moja nova prijateljica Ana ,enkrat sva se dobili na kavi,seveda ti nisem povedala,ker potem ne bi bilo presenečenje,objame me in najine ustnice se takoj najdejo. Z njo je prišel tudi njen partner,izgleda simpatičen in pusti nama da se zmeniva….in okusiva.
Ana se hitro preobleče v enako opravo kot jaz, Igor pa se s skodelico kave namesti udobno za mizo. Odločiva se počakati tebe tako,da jaz klečim na tleh z ritko obrnjeno proti vratom,Ana pa bo na stolu razkrečena nad mano,da ji bom lahko lizala pičko. Pošljem ti sporočilo,da te čakam in pokleknem in začnem okušati mokro in potrebno Ano. Všeč ji je,da jo ližem,medtem ko njen vse opazuje.To še nista probala,vedno je bila prej sama z žensko….
Slišim avto in odpiranje vrat…žal mi je,da ne morem videti tvojega izraza,a presenečen vzdih mi pove dovolj. Nestrpno čakam tvoj dotik,ker sem neučakana,malo bolj nastavim ritko in razširim noge,da te hitreje privabim….slišim tvoje korake …in najprej počasen in nežen dotik po riti mi izmami stok iz grla…s prsti greš vse dol dol pičke in ko začutiš kako sem mokra jih potisneš globoko in grobo v mene…..mmmmm,paše mi in posledično se še z večjim užitkom zaližem v mokro in potrebno pizdico….Za pohvalo pa kmalu še pade konkreten udarec z dlanjo po moji riti.
“Kar nadaljuj” mi rečeš in slišim kako se pozdraviš z Igorjem in sedeš za mizo in prižgeš cigaret….
Odločim se,da Ani privoščim užitek,orgazem pred vajinimi pogledi…s prsti grem v njo medtem ko še vedno ližem in sesam ščegija. Vedno bolj vzdihuje in prosi,vedno bolj mi potiska v obraz pičko…najdem tisto vročo točko in istočasno z njenim orgazmom tudi močno špricne iz nje…..mmmmm,nor občutek…. Počasi se odmaknem od njene pičke,se dvignem k njej in počasi se zaliževa,poliže vse svoje sokove po mojem obrazu….potem se vama pridruživa pri kavi.
Nekaj časa mine v klepetu,potem pa mi namigneš da me hočeš imeti na križu najprej. Odpravim se na svoje mesto brez besed,ko se obrnem vidim,da je Ana na kolenih s kurcem od Igorja v ustih…Odličen pogled mam na njeno rito in pogled mi je noro sexi. Preusmerim pozornost nate, ko se počasi približaš .Roke mi zapneš na križ,noge razširiš a ker sem mala mi jih zvežeš z vrvjo .toliko da jih ne morem dat skupaj.
Tvoji prsti stisnejo bradavičko,počasi in vedno bolj močno ,opazuješ moj izraz,veš da mi paše in boli …stopnjuješ stisk,dokler ne zastokam od bolečine….”Glej kako ga golta,prasička potrena ,taka je kot ti. Ti je všeč njen okus?” me sprašuješ medtem ko se igraš z mojo poplavljeno pičko.
Ker ti ne odgovorim ,saj sem preveč zaposlena z uživanjem, me z bičem udariš po joških…”Nekaj sem te vprašal” mi rečeš…”Jaaaaa, paše mi njen okus,uživala sem ko sem jo lizala in okušala ” hitro odgovorim. “No,končno ,si se spomnila odgovoriti,ko te vprašam!”
Pustiš me na križu in se odpraviš k njima, z roko greš čez njen hrbet,rito in mimogrede potisneš čepek malo globje v njo,zastoka s polnimi usti .Paše ji …primeš jo za lase in potisneš še bolj na njegovega kurca,da se že kar malo davi,pogled na vas 3 pa mene noro draži…faaaak,kako si želim biti zdaj tam…pa si me trdo pripel na križ…spet greš z roko po njenem hrbtu,riti vse do pičke in nekajkrat porineš prst v njo,da zacvili od ugodja .Sune nazaj z boki,da bi bolj čutila kako jo fukaš s prsti,hiti do novega orgazma…a tik pred njim se odmakneš.Igor pa reče :”Počasi Ana,zdaj moraš najprej poskrbeti za prijateljico,potem ti bo mogoče še enkrat prišlo” Seveda ona protestira a neuspešno….
Prideš nazaj k meni,v usta mi potisneš prste polne njenih sokov,pohlepno jih posesam in ves čas zrem v tvoje oči.Vem da imam pogled zamegljen,pohoten in vem da ti je to noro všeč…Igor pripelje Ano do naju,po kolenih se mi ona približuje in začne lizati mojo pičko,se igrati z njo….O jaaaaaa,prosim še si mislim in verjetno tudi glasno povem….Odvežeš me s križa in naju preusmeriš na klopco…ležem tako da sem na hrbtu in noge narazen …popolnoma prepuščena Tebi …Ana nadaljuje s lizanjem in draženjem pičke,vzame dilda in mi ga zarine globoko … Da mi slučajno ne bi bilo prelahko mi potisneš svojega Malčka globoko v grlo,Igor pa Ani od zadaj zarine kurca v pičko…nekaj časa jo fuka v rit nekaj časa v pičko in istočasno s tem narekuje tempo s katerim ona fuka mene z dildom.Vem ,čutim,da mi bo kmalu prišlo in moj krik zadušiš s kurcem…telo se mi dobesedno trese od užitka,pa slišim da tudi Ani prihaja . Igor napolni pičko Ani ti pa se sprazniš globoko v moje grlo.
Ko se malo umirimo vsi ,se preselimo nazaj za mizo,ohlajena penina pa sedaj prav paše….