Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Super služba

Super služba

O slabih službah vemo že skoraj vse. Katera in kje je bila vaša najboljša služba in kaj je bilo dobrega v tej službi?

Čistilec. Čist na podnu družbenega sloja, razpucano v glavi. Minimalna plača + malica + prevoz na delo in z dela (zakone je potrebno preučit). Vkup potegneš pa sem zaslužil več kot en mongo v pisarni. Pa kdo je zdaj tu nor.

2 službi: smučarski učitelj (ampak za odrasle, ne za otroke – to je muka). Pa reševalec na smučišču.

Fajn delo, super kolegi. Seveda pa to ne v Sloveniji. V Sloveniji ni denarja za take poklice.

Imam srečo in sem v super kolektivu, zelo zanimivo delo v katerem sem dobra, plača ok, pogoji ok, možnosti izobraževanja, druženja, potovanj….sem zelo hvaležna da sem šla leta nazaj “za hec” med študijem v to podjetje na študentsko delo, čeprav ni moja stroka in je bilo takratno delo nekaj čisto izven moje cone udobja, še manj nekaj kar sem hotela delati.

Če bi se še petkrat rodila, bi vsakič ponovno izbrala svoje delo. Matematično-tehnična izobrazba, delo z ljudmi in za ljudi, zahteva celega človeka in pol njegove duše poleg, ampak uspešno opravljeno delo in hvaležnost v pogledu tistega, ki mu je moje delo koristilo, je neprecenljiva.

Odgovor na objavo uporabnika
monovka, 17.05.2025 ob 15:02

Če bi se še petkrat rodila, bi vsakič ponovno izbrala svoje delo. Matematično-tehnična izobrazba, delo z ljudmi in za ljudi, zahteva celega človeka in pol njegove duše poleg, ampak uspešno opravljeno delo in hvaležnost v pogledu tistega, ki mu je moje delo koristilo, je neprecenljiva.

in si hlapec sistemu. sistem mora matematično delat zate ne ti za sistem.

Odgovor na objavo uporabnika
Bebop, 17.05.2025 ob 15:08

in si hlapec sistemu. sistem mora matematično delat zate ne ti za sistem.

Lahko tako misliš, če te to osrečuje. Moj sistem in jaz sva si v odličnih odnosih. 😉

Delala sem vedno neka dela, ki so mi bila ok, pod slabo sluzbo oznacim tiste s slabim kolektivom, slabim vodstvom in usrano placo.

Trenutno je slabo vodstvo in 3/4 kolektiva slabega, placa je spodobna za delo, ki ga opravljam, samo delo je dinamicno, a fajn.

New Report

Close