Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Super, zdravstvo bo padlo

Super, zdravstvo bo padlo

Fides napoveduje proteste, stavko.

Medtem ko se pozornost preusmerja v  to  babnco od PV, se vlada  na vseh koncih  razpada. Kako ne bi  nasprotniki  to koristili. nastradal pa mi.  Zasebno zdravstvo bo zraslo  zaradi druge pubertete. Članek na 24.

Odgovor na objavo uporabnika
Ozadje, 29.03.2023 ob 18:45

Fides napoveduje proteste, stavko.

Medtem ko se pozornost preusmerja v  to  babnco od PV, se vlada  na vseh koncih  razpada. Kako ne bi  nasprotniki  to koristili. nastradal pa mi.  Zasebno zdravstvo bo zraslo  zaradi druge pubertete. Članek na 24.

Pa kaj je res s to vlado. Spijo?! Vsaka vlada ima v svojih rokah vzvode, da uredi, postavi na pravo mesto prav vse v 3 mesecih. Samo če hoče,če ji je v interesu.  Kaže,da so interesi prikriti, besededičijo pa pravljice za rajo. Dejanja so glasnejša od besed. 

Najtežje je zdraviti zdravnike.

Ta vlada bo padla.

Moderator vse komentarje si pobrisal, aha SDS moderatorji so.  Moderator a je tako težko biti  nevtralen, kako te ni sram.  Bod SDS, sam s tem, ko komaj čakate da crkne vse, ker se je zdravstvo že perfektno pobralo,  no zdaj res vidim, da boste naredili karkoli ali vse možno za padec te vlade.

Odgovor na objavo uporabnika
Ozadje, 29.03.2023 ob 22:26

Moderator vse komentarje si pobrisal, aha SDS moderatorji so.  Moderator a je tako težko biti  nevtralen, kako te ni sram.  Bod SDS, sam s tem, ko komaj čakate da crkne vse, ker se je zdravstvo že perfektno pobralo,  no zdaj res vidim, da boste naredili karkoli ali vse možno za padec te vlade.

To je pa res jaz sem zadnjič napisal, da je Janša priseljence Albance uvažal pa so vse pobrisali ostali so samo komentarji tistih, ki ga zagovarjajo.

New Report

Close