Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek superge.si

superge.si

Ali kupujete preko spletne strani superge.si – ste zadovoljni? kako je z vračilom ali menjavo? So cene ugodne? Si ne predstavljam, da bi kupila čevlje, ne da bi jih obula.

Zelo zadovoljna. Imaš 30 dni časa za vračilo, je pa več načinov vračila.

1. pošlješ nazaj in zahtevaš večjo/manjšo šte. (ali pa drugi model)

2. Neseš v trgovino Tomas Sport in menjaš za večjo/manjšo, drugo… ali pa ti kar vrnejo denar, če se ne odločiš za nič drugega.

Je pa super, da imaš pri določenih modelih v določenem času klubski popust in lahko kupiš kaj tudi za 2-3 jurje ceneje.

Uredu,ponavadi probam v Tomasu ,potem pa na supergi naročim,ker je ceneje

Jst vse kupima tam in sem zelo zadovoljna…tudi pri menjavi ne komplicirajo, ter so zelo korektni…

Tudi jaz sem zelo zadovoljna.

zelo zadovoljna. hitra dostava.korekten odnos.
včasih superge probam v tomas sportu in kupim preko superge.si (ceneje!). včasih ne. z menjavo nikoli problemov. če bi vsi poslovali tko kot oni…!

Tudi mi smo zadovoljni. Kupujemo tam za vso družino.

Zadovoljna, korekten odnos, nič ne komplicirajo pri vračilih ali zamenjavi. Samo spletna stran mi ni všeč, ker rabiš 100 let, da najdeš kakšno stvar!

zakaj probate v tomas sportu in potem naročite? saj če imate kartico, copate dobite s popustom tud v tomas sportu. spomladi, ko sem hčerki kupovali adidaske, je to šlo? a zdaj popusta ne moreš več uveljavljat v trgovini?

New Report

Close