Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek superge.si – materiali? in superge Mojster Miha

superge.si – materiali? in superge Mojster Miha

Na superge.si iščem supergice za tamalega, pa me moti, ker zraven ni opisa iz kakšnega materiala so. Res ime firme garantira, da so usnjene, brez plastike (razen podplata)? Gledala sem Nike X311468/143 LYKIN III V (PS) (). Jih je katera kupila? Kakšne so? Iskala sem še po Googlu, pa sem jih našla le na eni nemški strani (), kjer piše: “NIKE Sportschuh – Lykin III V- Obermaterial: Kombination aus Leder und Synthetik mit Klettverschluss für einfaches An- und Ausziehen. Außensohle: leichte und flexible Vollgummi-Schalensohle”. Čeprav nemško ne razumen, mi tisti Synthetik vmes ni prav nič všeč. Kaj mislite?
Smo pa zadnjič v Turbo Schuh-u mimogrede videli supergice “mojster Miha”. Ker smo imeli drugačne plane, si jih nisem odgledala. Mogoče katera ve, če so slučajno usnjene?
Hvala za pomoč in lep dan!

Usnje pa dodatki v sintetiki.

Materiala se sicer ne spomnim, so pa zelo trdi. Gledala sem jih v Yellow schuh. Res trdi. kaj pa če bi jih šla pogledat v Hervis in potem naročila preko spleta? Tudi številke se močno razlikujejo med znamkami.

Kupili. Razpadli so bliskovito. Niso nikoli vredni tega denarja.

Mi imamo tele in so zelo štrapacni

Always look on the bright side of life!!!

Hčerka ima tudi tele ali pa vsaj zelo podobne, že od lani spomladi (imajo zadaj tisto blazinico, ki omogoča nošenje čez dve številki. So zelo udobne in trpežne, zgleda, da bodo tako kot vse njene prejšnje najkice dobro služile tudi bratcu.

Naša mulca imata takšne kot jih je prilepila monseb in so super.

Ena je napisala da so zelo trdi – meni se pa sploh ne zdijo.Otroka jih z veseljem nosita, da bi pa imeli namen razpasti pa tudi ne vidim.

Aja, une prve Nikice je imel tudi naš. Solidna kvaliteta za ta denar.

Jaz sem Nikice ki jih je prilepila monseb kupila v BTC-ju mislim da je sport 2000 in sem dala nekaj čez 6000SIT. Malo so mu še prevelike, ampak izgledajo kvalitetne.

Kar prodajajo v superge.si, si lahko ogledaš v Tomas šport v City Parku. Včasih je cena identična, včasih je pa preko superge.si ceneje. Na samem copatu pa so materiali označeni. Je pa tako, sinu sem kupila Umbro superge za dvoranski nogomet. Ne glede na ceno (42€), ni niti pike usnja.

Glede Mojstra Mihe. Naš ima temno modre in so lušne.

Hvala vsem za odgovore! Se bom rajši odpravila po trgovinah, čeprav nismo iz Ljubljane, pri nas pa je bolj malo izbire.

Hvala za link. Mislim, da imajo v Turbo Schuh-u drugačne, čeprav sem jih videla samo na hitro. Zato tudi sprašujem tukaj, če katera mogoče ve, če so usnjene, ker te v Neckermannu niso, jaz bi pa rada usnjene.

New Report

Close