Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Superge za terensko hojo po asfaltu

Superge za terensko hojo po asfaltu

Ali so tile udobni, ali kateri drugi so vam udobni za hojo po asfaltu ..https://www.officeshoes.si/cevlji-skechers-superge-dynamight/4472

Jaz bi ti svetovala On Running… men so top mehke in udobne

jaz priporočam gilera runner 

Skechers za hojo za ljudi s pronacijo stane 35 eur z Amazona in so pralni. Isti so. Zakaj kupujete 2 x dražje v Office?

.

Odgovor na objavo uporabnika
campari, 15.04.2023 ob 11:10

jaz priporočam gilera runner 

A to za oba spola?😅

Je treba vedeti in to si zmeris v Hervisu.v 5.minutah brezplačno, ali imaš :

1. nevtralno (zdravo) stopalo

2. prekomerno pronacijo z nizkimi stopalnimi loki  (overpronation)

3. supinacijo z visokimi stopalnimi loki

Overpronator potrebuje močno oporo pri stopalnem loku, da ga med hojo ali športom ne bolijo kolena in hrbtenica, sj je močno nagnjen k obrabi sklepov. Skechers so zanj izdelane, a ne vsake!

Vsaka znamka Asics, Adidas, Reebok, imajo športne copate za hojo in tudi za tek in to posebej primerne za supinatorje, pronatorje in nevtralne!

Nikoli ne sme overpronator nositi čevljev za supinacijo in supinator ne za overpronatorje, ker si poslabšuje zdravje! Nevtralnem stopalu je pa najlepše.

Katerikoli, ki niso ozki v predelu prstov in da imajo vložek iz spominske pene. Znamka sploh ni važna. Pomembno je, kako se tvoja noga počuti v superki – ko kupuješ, se pač sprehajaš ene pol ure v njih, kak poskok, pa hoja s porinom prstov vnaprej.

Vložek iz spominske pene pa se da kupit tudi posebej :

http://www.dm.si/balea-vlozki-za-cevlje-s-spominsko-peno-velikost-36-37-p4066447372243.html

Za Nevtralno stopalo , poudarek na udobju, saj je veliko hoje in stanja na nogah

Kdaj meso, 15.04.2023 ob 11:17

Skechers za hojo za ljudi s pronacijo stane 35 eur z Amazona in so pralni. Isti so. Zakaj kupujete 2 x dražje v Office?

.

Here is the beef 😉  :

avtor dela reklamo in pospeševanje prodaje za Office.

atikin, 15.04.2023 ob 11:55

Katerikoli, ki niso ozki v predelu prstov in da imajo vložek iz spominske pene. Znamka sploh ni važna. Pomembno je, kako se tvoja noga počuti v superki – ko kupuješ, se pač sprehajaš ene pol ure v njih, kak poskok, pa hoja s porinom prstov vnaprej.

Vložek iz spominske pene pa se da kupit tudi posebej :

http://www.dm.si/balea-vlozki-za-cevlje-s-spominsko-peno-velikost-36-37-p4066447372243.html

Ko kupuješ, se pol ure sprehajaš v njih? V kateri štacuni je pa to mogoče?

Poglej modele de lux walk, res luksuz.

spet kvasiš neumnosti, 15.04.2023 ob 11:59

Ko kupuješ, se pol ure sprehajaš v njih? V kateri štacuni je pa to mogoče?

V vsaki, kjer je bilo dosedaj fizično kupljeno . Res pa je, da ne v Sloveniji.

Točno take.  Nekaj najboljšega kar sem si kupila za hodit.  Zdaj se počasi poslavljajo (parkrat pralni stroj, natikam si jih na nogo, ne da bi si jih vredu gor potegnila – kot natikač) in zagotovo si kupim enake.

Hvala vsem, grem v nakup.

New Report

Close