Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Supergice za našega fanta

Supergice za našega fanta

Torej, punce, kam naj grem kupit zares “šponske” supergice za našega skoraj 1,5-letnika? V vrtcu ima en fantek pumarce in so res dobre. Katere so se pri vas najbolj obnesle? Mogoče Nike? Katere so sploh še na izbiro (lahko tudi kakšna bolj “no name” firma, samo da so lušne)? Ja, smo pa iz LJ.

Hvala za vse predloge (in mogoče še cene zraven). Lep dan! 🙂

naš je mel pumice iz bosne za 1500 sit:))

Pri 1,5 let starem otroku se greš znamke? Ojoj.
Obutev mora biti predvsem udobna in ne “šponska”.

Ja, potem pa le napiši, katera je udobna in zraven še šponska, a ne? Saj se to menda ne izključuje. Menda so Nikeice zelooo udobne. Kakšne pa nosijo tvoji otroci? Najbrž najboljše. Torej napiši, katere! Ali raje samo pametuješ?

Najraje pametujem.

Se mi je zdelo. 🙁

Brez zamere. Če bi vedela za kakšne dobre supergice bi ti povedala.

Upam. 🙂

Drugače pa sem seveda tudi jaz za udobje na prvem mestu (celo pri sebi), na drugem (včasih tretjem, četrtem …) pa je seveda tudi estetika. Zakaj pa ne – ob taki izbiri? In take ta male supergice so zares lušne. Ja, šponske so! 🙂

Se strinjam. Ampak jaz bi malega oblekla še v šponska oblačilca. Recimo kakšne dobre kavbojkice, reklčk iz jeansa in supergice. Kul, a ne?

pOGLEJ NA SUPERGE.SI

Imamo dobre kavojke in džeki, kot smo včasih rekli, iz džinsa. Pa še marsikaj drugega šponskega smo v glavnem “podedovali” od njegovega malo starejšega prijateljčka. Torej, ampak še vedno ne vem: kam po kul supergice? :))

jst mu kupujem na superge.si…ponavad ima nike ali pa merel…

Žal, ne vem. Nimam otrok, rada pa se pogovarjam o otroških oblačilih. Če kaj zvem od kolegic za supergice, ti sporočim. A si kaj gledala po Hervisu v BTC?
LP

Sploh še nisem nič gledala (zato pa sprašujem, kam naj grem gledat), bi pa rada, da je mali zraven, da bo poskusil, katera številka mu je prav (ker vemo samo za Ciciban), zato superge.si odpade.

Če me spomin ne vara, sem vidla nekaj podobenga v Hervisu. Če pa že boš v City parku v btc, pa poglej še v Humanicu.
Pa povej mi kdaj boš tam, pridem in ti malega pomerkam. 😉

U, to bi bilo super! 🙂 Saj je ultra priden in pravi cukrček, zato ga hočejo vsi mečkati. On pa se tudi ne brani tega. 🙂 Je uživaček. Hvala za nasvet!

Mi smo včeraj naši 2,5 letnici kupili Merrell. Šele ko sem prišla domov in malo raziskovala po internetu sem videla, da je to znamka, ki ima za odrasle REDNNNEEEE cene. Drugače smo pa gledali še Cicibanove športne copate, pa je prevagal bolj izrazit lok (hodimo na fizio).

Jaz imam Merrelke in jih moram zares pohvalit. So bile zelo drage, ampak vredne vsakega tolarja!

Našemu skoraj 2 letniku sem kupila “šponske “supergice Adidas v Hervisu v City parku. Je bilo 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} skonto, ker bodo prenavljali trgovino, tako da so me stale slabih 20 EUR.

LP Maja

Lep pozdrav !

Ker se pri našem lumpu noge zelo potijo in ker pri čevljih, v katerih veliko pregoni, gledam predvsem na kvaliteto, sva včeraj kupila superfitove superge, ki so delane na polsandal. Takega modela še nisem videla, ima fiksno peto, pa vmes luknjo, luknjice za zračenje so tudi spredaj, zapnejo se na ježke. Predvsem noga v njih vsaj za silo diha, medtem ko ima v katerihkoli supergah štumfe mokre za ožet. Sicer pa so kot superge, tudi na prstih so toliko zaprti, da ga vsaka rosa ne zmoči in res super izdelani. Cena: 40 eur 🙁

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

JAz sem kupila ravno 1,5 letniku preko superge.si Nike, Puma in Adidas. Smo zadovoljni
lp

Do četrega leta otrokove starosti je zelo pomembno kakšna je otrokova obutev. V tem času je kakovost daleč pred modo in šponskim izgledom in vsem tem bedarijam, ki otroku NIČ ne pomenijo.

Mi smo kupili superge od GEOXa. Nogice se mali kar potijo, v teh pa še ni imela mokrih nogavičk, kar je mega. Polet tega so ravno prav visoke in imajo trd opetnik in super oblikovan podplat, tako da res dobro in stabilno hodi.

Kupila sem jih v Outletu na Rudniku in sem dala 40 evrov.

lp

Jaz kupujem superge Nike in so udobne in šponske.Zakaj pa ne?Naročim po navadi na superge.si ali pa kupim v Tomas sportu.Imam pa dva fanta,kupujem pa na ježka,so bolj praktične.Priporočam!

Lani sem pa prvič kupila Geox sandale in so bile super.

Mi tudi kupujemo v superge.si.

lukec se bo super počutil v naturinu. pa še dovolj drage bodo;)

New Report

Close