Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek supernova rudnik-ali imajo ponaredke crocs?

supernova rudnik-ali imajo ponaredke crocs?

Lepo vas prosim za informacijo.moja prijateljica gre jutri službeno v ljubljano in bi jo rada prosila če mi lahko kupi ene ponaredke crocs. ker bo blizu supernove na rudniku mi prosim povejte če se jih kje tam dobi oz. v kateri trgovini če to veste. Ne bi je rada pošiljala če se jih ne dobi ker vem,da nima dosti časa. Stokrat hvala

Ne, imajo pa prav trgovino Crocs, z različnimi modeli crocsov… Zakaj pa želiš kupit ponaredek.Probaj original in probaj ponaredek, da vidiš razliko, jaz vem, da si nebi ponaredka kupila….

rabim majhne za otroka, ki bo v njih mogoče 20 minut na dan (odvajanje od plenic in lulanje v travo), torej vsakič ko bo rekel “lulat” da gremo lulat ven na travico in od vhodnih vrat do grma imamo 3 metre, za polulane čevlje pa res nimam 40 eur…
Razumem, da je razlika in če bi mu jih kupovala za v vrtec in za vsakodnevno hojo, ne bi šparala na tem.

ja iz kje pa si? mogoče jih imajo v kakšni trgovini blizu tebe pa sploh ne veš

Zakaj pa potem mora imeti plastiko? Kupi navadne sandale, če se ti zdi za originale škoda.
Pa žalostno, da greste ven samo lulat.

Mili moj bog! Pa tukaj te požrejo če vprašaš kako je vreme!

Ne, mi ne hodimo SAMO lulat ven, hodimo lulat ven TUDI KO JE DEŽEVNO IN JE BLATNO in ker so mi crocsi lepi NOČEM DRUGIH JAPONK!

Ma kaj sploh razlagaš, zakaj rabiš ponaredke?! Evo zdej, vse boš dobila samo odgovora ne….. žal ga pa tudi jst ne vem…..

Pri nas imajo ponaredke v eni čist navadni trgovini s čevlji….. morda tudi pri vas.

Ponaredke imajo v vsakem Massu.

V Supernovi jih imajo v Deichmannu po 10 eur.

đizus krajst, kaj je psiček, da ga boste pošiljali ven lulat? pa ko je deževno tudi??? a v kahlico ga pa ne morete navadit s ta prve?

svašta, kaj vse zveš tu gor. še sreča, da niste v 10 nadstropju bloka brez dvigala

pa dejte ženske malo seksat, resno no.

Ampak to je pa tudi res. Zakaj pa ga ne navajate na kahlico , ampak na lulanje po nogah. kaj pa ko bo bolj hladno in sneg?

ja sej v crocsih gre lahko tudi na sneg….

kaj tolk komplicirate?
Mraz in mokrota jim nič ne “škodita”, če bo šel pa lulat v kakšno žlundro, pa tud ni problem, saj se jih da enostavno oprati!

eni se pa res vtaknejo v vse in vsakogar….če bi men nekdo pametoval naj kupim tisto namesto tega bi popizdla. Ko pa vse perfect mame kupujejo v H&M cune made in bangladeš je pa ok…skor za na socialo je pa dat človeka ki bo kupu ponaredek. Pa da vas vidm kok vas ima original Nike superge, made in China???

Dejte mir folk…pejte na sladoled pa basta :)))

Ej, ženske…pa vas bo speštalo od hudobije! Ali od žlehtnobe. Morda celo od fovšarije!

:-))) Smešne ste! Vas verjetno peče to, da imam hišo z vrtom! Ali to da to ne bo prvi otrok, ki ga bom uspešno odvadila plenic in bo jeseni veselo lulal in kakal na kahlico oz. na školjko?

Joj kako vas peče!!! Grozne ste! Sram vas bodi za take komentarje! Bom šla tokrat preko sebe: upam, da bo tudi vam kdo obrnil hrbet, ko boste potrebovale nasvet, odgovor. Takrat upam, da se boste spomnile na vaše današnje komentarje.

Ostalim pa iskrena hvala za pomoč. Sem se odločila, da ne bom prijateljice pošiljala nikamor, bom že sama.
Pri nas pa sem že iskala po tistih parih trgovinah, pa večinoma nimajo številk.

Mah, jaz glih imam hišo z vrtom, zato mi je situacija še toliko bolj bizarna. Imate otroka, ki bi ga radi odvadili plenic, peljete ga ven lulat, baje ste zunaj non-stop, pa vendar rabite crocse samo za lulat. Komedija.

:))))))

Lula lahko tudi bos.

Sveta marija, odvajanje od plenic v travi…

vsak po svoje, saj ti nima kaj računov polagat. verjetno ve kaj dela, če ji ni ravno prvi otrok. tudi naša se je na podoben način odvadila. Poleg tega pa v treh postih res ne moreš vedet kaj, zakaj in na kak način ljudje živijo. Pač se ti da človeka raje jebbat v glavo, kot mu pomagat. To je šele komedija! Taka tragična.

…je rekla supermama,medtem ko je obupana pucala polulano stanovanje :))))

Sploh ni fora v tem, da otrok lula v lonček, kahlico, školjko, papagaja, v grmiček ali na travico – fora je v tem, da se otrok nauči prepoznati potrebo po uriniranju, da jo prepozna pravočasno, da obvesti starša in da ob primernem trenutku opravi potrebo. Ko se bo enkrat tega naučil, bo lulal tudi v kahlico ali v školjko.
Problem je v zaplankanih mamah, ki mislijo, da so požrle vso znanost sveta in potem utrujajo Tanč zakaj njihovi sončki ne morejo in ne morejo spustit v kahlico tisti drekec pekec in je zaprtje ena izmed daleč najbolj razširjenih tem na njenem forumu.

Ti požegnam crocse, take ali onake :)))

vsak po svoje, saj ti nima kaj računov polagat. verjetno ve kaj dela, če ji ni ravno prvi otrok. tudi naša se je na podoben način odvadila. Poleg tega pa v treh postih res ne moreš vedet kaj, zakaj in na kak način ljudje živijo. Pač se ti da človeka raje jebbat v glavo, kot mu pomagat. To je šele komedija! Taka tragična.[/quote]

Pa ni poanta v odvajanju, to prepuščam vsaki mamici posebej. Hecno se mi zdi, da bodo kupili crocse samo zato, da jih bo obula otroku, ko bo šel ven lulat. :))) Sicer bo zunaj očitno v drugem obuvalu. Ampak ko bodo šli ven z namenom, da zalijejo travico, bodo obuli pa izključno crocse. 🙂

Če pa bi že navajala kdaj fantka lulat, bi pa itak vedela, da če se ga nagne, ne gre nič po čevljih. :)) Noge narazen, ko lulaš in boki naprej so pa itak zakon.

Ej, halooooo, kokoši kaj vas k…. briga ZA KAJ JIH RABI, vprašala je samo kje jih dobi in če ne poznate odgovora potem dajte mir za božjo voljo, saj človek ne more verjet, kaj vse pišete!!!

Saj si ti ista kokoš. Kaj te briga, zakaj mene briga, zakaj jih rabi.

Tudi sama sem iskala po celi Ljubljani, pa jih pod št. 30 nisem nikjer dobila. POmoje se jih nikjer več ne da dobiti:-((

Kaj pa, če pogledaš na tržnici? Tam bi jih po vsej logiki morali imeti.

Mater ste tečne!
Tudi jaz sem svoje pikice navadila na lulanje v travico, SEVEDA saj je tako lažje, ker otrok opazi, da se nekaj dogaja, pa hitreje pošteka v čem je štos. Uspešno odvajanje od pleničk! :))

New Report

Close