Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Supradyn in drugi multivitaminski pripravki

Supradyn in drugi multivitaminski pripravki

Kaj jemljete proti utrujenosti? Meni se zdi, da mi ne pomaga ne dovolj spanja, ne zdrava prehrana, ne gibanje, ne svež zrak. Zadnje tedne sem kot cunja.
Všeč mi je reklama za Supradyn. Koliko je resnice v njej?

Ne vem za supradyn, js sem jemala unicap forte, pa sem bila prec bolj polna energije. sam ne vem ali je to dejansko stanje ali pa placebo efekt.

Trenutno uporabljam BION 3 še ni opaznega učinka.

jaz sem v začetku septembra po enem mesecu kronične utrujenosti, prehlada za prehladom + angine začela s kuro supradyn in herbion (podoben immunalu). tabletke sem pridno jemala in že po enem tednu sem se počutila obutno bolje. toplo priporočam!

kmalu se pozdravi 😉

Supradyn jemljem že pol leta. Nikoli nisem bila niti prehlajena, čeprav so bili vsi drugi člani družine okuženi z enim virusom. Naključje ali Supradyn? Ne morem zagotovo reči, ampak po moje slednje.

LP!

meni so ELEVIT tableti zakon….učinek čutiš v kratkem času – 2 uri

A niso Elevit tablete za nosečnice in doječe matere? Se jih tudi pri nas dobi?

Jemala nekaj časa Supradyn in se mi zdi, da je pomagalo. Nisem se počutila tako utrujeno. Očitno je spet čas za kuro….

Tudi jaz imam dobre izkušnje z njim. Tisti dve zimi ko sem ga jemala nisem zbolela, ostale zime vedno kakšna štala. Me pa vedno bolj moti okus vseh teh šumečih tbl in zato redno ne jemljem, ampak nekaj bo treba ukreniti.

pikimiki, jaz nimam šumečih tablet supradyn, ampak navadne tablete, ki jih potem popijem z vodo.

Jaz jemljem bion 3 in omega 3 kapsule.To dvoje skupaj mi res pomaga

Zadnjič sem bila v lekarni in so mi zagotovili, da so Supradyn zagotovo dobre vitaminske tablete, ker jih predpisujejo tudi zdravniki kot terapijo ko imunski sistem oslabi..

Supradyn deluje, preverjeno. Ga uporabljam občasno že kar nekaj časa in res te zbudi in ti da energije.

LP

Super ste! Grem takoj v nabavo! Hvala!

New Report

Close