Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Surimi rakove palčke

Surimi rakove palčke

Zanima me ali surimi rakove palčke vedno pred uporabo skuhate – za par minut – ali jih, za npr. solato, uporabite surove.
Hvala za odgovore.

tako postopam, kot pri ribjih palckah, saj te palcke vsebujejo ribje meso in ne raka.

------------------------------------------------------------------------- Zmanjšajmo izpust toplogrednih plinov. Namesto govedine, si raje privoščite svinjino ali perutnino.

To je že toliko presterilizirano in prekuhano v samem postopku obdelave, da je popolnoma dovolj, če samo pregreješ. Saj to verjetno ve, da so noter sami ostanki rib, rakov, razen arome rakov ( crab flavouring) pa skorajda nič?

Poglej si na Youtubu , kako to izdelujejo:

https://www.youtube.com/watch?v=bWRg-udsl68

To je že toliko presterilizirano in prekuhano v samem postopku obdelave, da je popolnoma dovolj, če samo pregreješ. Saj to verjetno ve, da so noter sami ostanki rib, rakov, razen arome rakov ( crab flavouring) pa skorajda nič?

Poglej si na Youtubu , kako to izdelujejo:

https://www.youtube.com/watch?v=bWRg-udsl68%5B/quote%5D

Kot ene ribje hrenovke, ja…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nikoli jih ne prekuham, ampak samo narezem na kolobarje, dodam cebulo, cesen, petersilj, majonezo, sol, poper, kislo smetano ali jogurt in odlicna solata je pripravljena

New Report

Close