Sušilec za lase
Popizdila bom.
Najprej sem si več kot pol ure umivala lase, no s tuširanjem vred, to pa zato ker imamo po novem namesto tuš kabine IN bane samo veliko tuš kabino in posledično si ne morem samo oprati las brez da bi se zmočila, kar me tudi hudo jezi, ampak to je že druga tema.
Potem pa sem si še skoraj 20 minut sušila lase, pa so še vedno vlažni! Ne da se mi, res mi je škoda časa in energije trošiti za brezvezno sušenje las. Zato bi res rada kakšen dober nasvet kateri fen naj kupim, da bo hitro posušil, pa da bo kvaliteten, da mi ne bo skuril las. Zdaj imam enega manjšega Rowentinega, ki ima zraven še nek nastavek za ravnanje las, ampak to itak ne uporabljam več odkar sem kupila likalnik za lase. No, zdaj niti likalnika ne uporabljam več.
Saj poleti, ko je sonce, sušim lase na zraku, pa ko imam celo popoldne čas, tako dolgo se mi namreč sušijo na zraku. Imam precej dolge, hudo goste in zelo močne lase in traja reees dolgo, da se posušijo. Še dobro da se mi ne mastijo, ker bi se mi zmešalo če bi jih morala umivati vsak dan, potem bi se najbrž ostrigla čist na kratko.
Torej, kakšen nasvet kateri fen kupiti?
Ali pa kar haubo, se vsedem pod to, pa berem knjigo, vsaj ne bo šel čas v nič
Jaz sem kupila Valera Swiss Nano 9200 . Je res vreden svojega denarja, ker imam že zdrave lase. Tudi goste lase posuši zelo hitro. Rabila boš tudi adapter(ali nekaj takega), da boš lahko priključila v elektriko. Jaz sem šla s fenom v Merkur in mi je kar prodajalka skupaj sestavila.
Nasvet za Valero sem dobila tukaj na monu in sem zelo zadovoljna. Res še enkrat hvala gospe, ki mi je takrat svetovala.
Tebe se pa spomnim, no neke ženske, ki je spraševala za fen. Me veseli, da si zadovoljna, jaz sem tudi še vedno.
Samo moj nima nekaj posebej za sestavljati. ;)[/quote]
Ja, jaz sem bila. Sem imela kar nekaj težav z dobavo. Iz Švice ni bilo dostave, naši niso vedeli kateri model prodajajo(rdeč fen?), nazadnje sem ga kupila na ebay-u. Ko ga končno dobim, pa v našo vtičnico ni pasal. Potem so mi pa v Merkurju nek nastavek za 12e prodali in sedaj sem res zadovoljna. Res se je splačalo potrudit.
Mogoče bi te morala vprašati še kje si ga kupila. Ampak je kar je.
Tebe se pa spomnim, no neke ženske, ki je spraševala za fen. Me veseli, da si zadovoljna, jaz sem tudi še vedno.
Samo moj nima nekaj posebej za sestavljati. ;)[/quote]
Moj je taka krava, črnobele pasme. :))
[img]http://shrani.si/f/O/yv/4SAdopwt/kgrhqvg0e5ojwirecbokfuyq.jpg[/img][/quote]
moj pa rdeč Nano 9200. THX
Meni osebno so najboljši frizerski feni od Parlux.
Svojega sem kupila že kar nekaj let nazaj na sejmu v Milanu.
Cena je malo višja, ampak vam povem iz lastnih izkušenj, da je najboljši fen- super hitro posuši. ne izsuši las, tako da so na koncu zelo lepo sijoči… in je nepokvarljiv ( je uspešno prestal učenje mojih otrok kako si sušiti glavo… verjetno ne rabim posebaj poudariti koliko krat je padel potleh.. :))
Nekaj časa nazaj sem ga kupila najboljši prijateljici tukaj: https://www.pronega.si/sl/shop/parlux/alyon.html
Upam, da sem kateri pomagala
Lep dan!