Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SUŠILNI STROJ CANDY

SUŠILNI STROJ CANDY

Pozdravljeni
Ker sem pravkar nabavila sušilni stroj Candy (tak ki ima samo za čas naštimat) in sicer za 6 kg.

Prišla sem do naslednjega problema, ko sem sušila belo perilo sem sušila približno 110 minut in perilo ko sem pobrala iz stroja je bilo še vlažno ni bilo popolnoma suho.

Ravno tako je bilo pri črnini (v glavnem bombažne stvari) sem sušila tudi 110 minut in roba je bilo ravno tako vlažna.
Koliko časa bi mogla sušiti da je blago popolnoma suho??

Kako je pri Vas na koliko sušite tiste ki imate sušilce za naštimat na čas?

Hvala za pomoč.

Jaz polno žehto belih cunj sušim cca 80 minut, tašča pa (isti sušilec) 120 min, pa še ni vse suho. Mislim, da je veliko odvisno od tega, kako močno ti že pralni stroj ovije cunje oz. kako močno centrifugo imaš.

Za Candy-a sicer ne vem, ampak naš sušilec (sicer 5kg) posuši 6kg belega perila v 120 minutah. Res pa to šele zdaj, ko imamo nov pralni stroj s 1000 obrati. Prejšnji je imel borih 500 obratov in se je bela žehta sušila tudi po 3 ure ali več.

Jaz imam isti sušilni stroj Candy in sem zelo zadovoljna z njim.Vedno pa nastavim stopnjo oz.do katere suhosti naj posuši perilo(stroj ima vgrajen senzor).Jaz uporabljam stopnjo 2,to je skoraj čisto suho perilo,vendar se da po končanem sušenju še lepo zložiti.Ta program uporabljam za vse vrste oblačil,belo,pisano in črno.
Drugače pa na začetku malo eksperimentiraj in boš potem sama videla kakšno sušenje ti najbolj ustreza.

Hvala za odgovore. Jaz mislim da ni problem v sušilnem pač pa kakor je napisala origami je pralni stroj ki je “šele” star in pa nimam pojma niti koliko obratov ima. Tako da verjetno je perilo in pralnega stroja dokaj mokro in ga v sušilcu ne more samo v 2 urah totalno posušiti. Kriza to pomeni NOV PRALNI STROJ. Saj mojga bo pobralo.

LEP dan.

New Report

Close