Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sušilni stroj GORENJE

sušilni stroj GORENJE

Odločam se, da kupim sušilni stroj GORENJE D7664N kondezacijski s toplotno črpalko. Cena je 699. Ali ga ima kdo in kako ste zadovoljni z njim. Prosim za kakšno informacijo.

Ne vem kakšen model sušilca gorenje imam doma, a ti povem, da sem zadovoljen, oziroma vse aparate imam od gorenja.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Imam točno ta model. Z njim zelo zadovoljna. Sicer je imel tovarniško napako, ko ventilator ni bil dobro pritrjen (so prišli in popravili).

Suši odlično, če perilo daš na centrifugo za več kot 1200 obratov, se čas sušenja celo prepolovi. Tako mi je posušil en stroj barvnega perila v 35 minutah. Belo (brisače, majice, kuhinjske krpe, prte), posuši v uri in 15 minut, čeprav program traja 2 uri in 20 min.

Not ima namreč senzor vlažnosti, ki sproti prilagaja čas sušenja.

Sušim vse, od volne so odej, vse brez težav.

Zmečkano ni nič, tudi če pustiš eno uro v stroju, ima funkcijo, da vse na toliko časa obrne in prepiha.

Še kakšno vprašanje?

Mi imamo sedaj Gorenjev sušilec,ki ima potrošnjo 3,5 kw na uro(verjetno bo počasi šel v maloro) in se odločamo za tega s toplotno črpalko.Zanima me,kolikšna mu je potrošnja elektrike tega modela na uro?

Navodila in priloge za ta sušilni stroj

Nekje je natančna poraba za vsak program posebej …

15 strojev na mesec, nekje pol belo, pol pisano, mesečno je račun višji za 5 evrov pri enaki porabi vsega ostalega …

Körting,ki ga dela gorenje in je kar nekaj evrov ceneje tudi deli so poceni drugače je pa identičen gorenju delan za nemški trg…

New Report

Close