sušilni stroj nad pralnim strojem
Namen imam kupiti sušilni stroj,zaradi majhne kopalnice ga lahko postavim samo na pralni stroj.
Prodajalec mi je omenil,da morata biti oba enake znamke,drugače ta izvedba ni mogoča ,omenil je tudi ,da se lahko zgodi,da tudi če sta oba enake znamke to še ne pomeni,da paše en na drugega.Omenjal je tudi neko konzolo oz.podstavek ,ki se pritrdi na pralni stroj ,da sta oba stroja fiksirana,kako se temu podstavku oz.konzoli pravilno reče in ali je ta podstavek nujen.Hvala in lp.
Jaz imam isto postavitev, enega na drugemu, brez podstavka, nobenih problemov. Imam sicer oba stroja iste znamke ampak samo zaradi tega, ker sem jih dobila dosti ugodno, drugače sem namerala kupiti samo sušilca in sem se kar dosti zanimala okoli tega pa nikjer ni bilo niti z besedo omenjeno, da morata biti iste znamke, pa tudi ne razumem zakaj.
Tale prodajalec je hotel prodati dva stroja pa še podstavek, ki mimogrede sploh ni poceni, pa te malo okoli prinesel.
Enega nad drugega, različne znamke (Gorenje, Candy). Sušilec se dostikrat premakne, tako da še razmišljam kako fiksirat. Pa ga samo nazaj premaknem, je pa res lahek.
Ampak je tako že 5 let.
Zgoraj je že nekaj nasvetov o fiksaciji. O kakšnih gumijastih nogicah je govora? Priznam da ne vem ali ima sušilec nogice spodaj.
imam enega nad drugim, vmes pa ta podstavek, da bolj mirno spim
http://www.mimovrste.com/artikel/3540027627/vezni-del-s-polico-za-susilni-stroj-bosch-wtz11310