Suzana BB
Tečna, zatežena, zajedljiva, neiskrena.Po eni strani pravi, da jo moti neiskrenost, po drugi strani Tjaši vbija v glavo, da je treba igrati vlogoza gledalce.
Pa tega njenega ah in oh super odnosa s hčerko tudi nikjer ni videt..
Suzana je ista, kot Nina, kr nekaj si zmišljuje in nalaga o svojih odnosih z določenimi osebami, pri tem pa misli, da s(m)o ostali takšni butli, da ne bomo videli prave resnice.
Ma ja – morda pa je tam zato, da spletkari – kaj veš.
Ker sem vidla 1x, da se je robi opravičil za nekaj pa je Suzana kar pograbila pa speljala tako daleč, da so se skregali.
Čudna je full – upam, da bo šla ven.
Pa proti Sonji tudi ima nekaj – morda jo moti, da ni opravljivka.
Jagoda – pa mi je prav simpatična – tako povsod je je polno.
Hja, jst sem ob 3 zjutraj gledala na A kanalu (ker nisem mogla spat) in sta Sonja in Andrej P. še kar bedela in je pogovor tekel tudi o Suzani in Tjaši.
Pa je rekla Sonja, da si je ona njun odnos čist drugač predstavljala, ker je Suzana vedno govorila, kako dober odnos mata….
Zdej, ko je pa Tjaša noter se pa ful čudno obnaša do nje. Da jo je baje zalotla s cigaretom in se je obrnila in šla noter, Tjaša je pa morala za njo!
Ne vem, men tut ne potegna tale Suzika! Že glede kuhanja!
Skoz govori, da nobeden ne zna nič, da bodo lačni brez nje in jim sploh ne pusti, da bi blo kaj po njihovem – vse mora bit po njenem!
Pol pa v spovednici reče, da jim bo pustila kuhinjo, da ona lahk tut margarino je…..
Govori eno, dela pa drugo!
Ja, tut žaljiva zna bit, češ da so umazani, pa nobeden nč ne zna….grrrrr
Hja, kar lepo kažejo svoje prave obraze, ne?
lp
Mogoče je pa Suzana MONovka?:)
Brez heca, ampak zdi se mi, če bi katero od mam tu na monu vtaknili skupaj z otroci v šov, bi se najbrž da tudi izkazalo, da ni vse tako lepo, kot nam mama o svojih odnosih z otroki sama po sebi razlaga. Ker vsi smo nagnjeni k temu, da o sebi olepšujemo – poudarimo pozitivno in minimiziramo negativno. V takelem šovu, ko si 24 ur n dan vsem na očeh, pa pride na plan marsikaj. Pa še razmere so zelo stresne, vsaj meni bi bile.
Vem, da se je Suzana sama prijavila in da se večina MONovk ne bi. In da v tem je razlika. A hočem povedati, da je pač samo ena od slovenskih mater, ki ima to smolo, da je zdaj njeno materinstvo vsej Sloveniji non-stop na očeh. No, če smo pošteni, svojega materinstva se pa ni sama odločila dati na ogled javnosti – Big Brother (in njena hči) sta jo kar postavila v to situacijo. Zaradi tega, ker je v šovu tudi njeno starševstvo, je po mojem v veliko težji situaciji kot drugi tekmovalci.
Hihhih res…
Zanimivo pa mi je, da je toliko primorcev noter – nič narobe (men osebno so primorci najbolj fajn, imam na primorskem koncu kar veliko družbo)
ampak zanimivo, da niso bolj mešano vzeli ne – mislim, da iz MB ni bilo nobenega – ali se motim?