Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Suženj v postelji :)

Suženj v postelji :)

ojla!
Tak, rabim pomoč…in sicer sva se z mojim stavila za eno brezvezno stvar…kdo zgubi pa bo suženj drugega v postelji…:) ja in izgubil je on, torej bo moj suženj…Nekaj idej že imam, bi pa vseeno še prosila za kakšno vašo poredno, nagajivo, noro dobro idejo…:)
Hvala!
LP

...pusti soncu v srce...

zvežeš, prvežeš na posteljo … ti pa v šoping v ikeo;-)))

kartolino vzemi njegovo….hahah

nini…..a ga maš tolk rada?

leta letijo - iščem stevardeso

no…mal istočnic daj……če upaš…hehe

leta letijo - iščem stevardeso

Iztočnice…hja, sem razmišljala o tem, da bi ga zvezala, mogoče tud oči zavezala..kako pero al pa kaj podobnega uporabila…pa se stvar konča…ne bi rada šla v neke ekstreme z bičom al pa kaj takega..razocaran, a bo dovolj, da bos kaj svetoval? 🙂

...pusti soncu v srce...

zaveži ga na drevo in ga daj tako kot še nikoli-samo pazita se klopov

zavezala bi ga, pa s peresom božala?????

moj bi najprej čez in čez stanovanje posesal, zlikal žehto, skuhal večerjo potem bi pa še v postelji garal, do zadnje kaplice znoja in drugih telesnih tekočin : )

Odlično,pa še kak fetiš naj vključita v vročo igro

Katere ideje pa že maš? Meni sicer tovrstne igrice ne sedejo, mogoče bi bilo v redu, da ga namažeš s smetano, jo počasi poližeš, vmes malo poseksaš in na koncu polulaš?

Sesanje njenih prstkov in gležnja,ki jih krasi čevelj z sexi peto?

Katere ideje pa že maš? Meni sicer tovrstne igrice ne sedejo, mogoče bi bilo v redu, da ga namažeš s smetano, jo počasi poližeš, vmes malo poseksaš in na koncu polulaš?[/quote]

in kdo je tukaj suženj?

dobro vprašanje, alenka1974 🙂 zadnji del mi ni všeč…

...pusti soncu v srce...

Za sužnja…..edino in najbolj učinkovito….dobi ampak ne do konca, ti si ga pa privošči na vse možne načine….

Look but don’t touch!!!

Ninuškina ideja je nekako taka:
…sem razmišljala o tem, da bi ga zvezala, mogoče tud oči zavezala..kako pero al pa kaj podobnega uporabila…

ČAKI MALO!!!!!!

V starih civilizacijah so meli sužnje zato, da so sužnji gospodarjem kaj delali, ne pa gospodarji sužnjem!!!!!!
ZAMENJAT VLOGE, TAKOJ!!!!!!
On mora tebi delat, kar ti na pamet pade, ne ti njemu!
Zmasirat ti mora stopala, če ti to paše… pa z jagodami te mora hranit… pa ljubkovat te mora 10 ur, če se tebi to zdi fajn… al pa te mora na lustru nategnit…
ON TEBE, NE TI NJEGA!

Izmisli si mali milijon stvari, ki se ti jih lušta, pa v vajini običajni praksi za to ni časa, ni volje, ni zanimanja…
IZKORISTI SITUACIJO!

Saj, no, na koncu ga pa le nagradi…

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

Priveži ga, namaži z medom………..pa ob mravljišče seveda. hehe

Mazohistka,sadistka si…ti…ti;-)

Zveži ali z lisucami ga okleni,ga rajcaj v sexi perilu in fetiš čeveljci z visoko petko.Draži ga,vzburjaj ga ,zapeljuj ga,igraj se z njim s pogledom,kretnjami,uporabljaj pokvarjene a ne preveč hude besede…

Kje ste pa sedaj moski,da bi povedali svoje zelje. Kolikor sem se pogovarjala z njmi so imeli skoraj vsi fantazije, da bi imeli vsaj eno izkusnjo, da bi bili dominirani. Kako si pa torej predstavljate, kako naj bi to zgledalo, kaj naj bi zenska storila?

Si ti raje v podrejeni ali nadrejeni sexualni vlogi?

vidiš, porredna…odgovarjajo s vprašanji na tvoje vprašanje…:) po mojem še sami ne vejo kaj bi radi, da jim delamo 😉

...pusti soncu v srce...

Če je v podrejenem položaju on ga rajcaj vklenjenega v lisičke ,recimo v sexi črnih nalonkah in visokoh petkah in mu nogo drgni ob njegova ramena da ti bo skušal ljubiti in poljubljati gleženj,prste na nogah…Kasneje mu pusti,da ti poljublja meča na nogah in vse več…Malo sexi fetiš domišljije in užitek v harmoniji sexa bo popoln.

dobra ideja, ondi 🙂

...pusti soncu v srce...

priveži ga, vzami kladivo in ga nažgi po tiču da ga bo imel čistočrnega

Obožujem te vrste sexa,zapeljevanja,dokazovanja,sexi zabeve,pestrosti in raznolikosti.Pa ti,kaj obožuješ?

Nisi resen.Pojma nimaš o sexu in uživanju v njem.

New Report

Close