Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Suženj v postelji :)

Suženj v postelji :)

ja, ti verjetno ful uživaš če te z pletilkami v jajca zbode

V tem pa res ne bi užival,nikoli.

no, no fanta…pomirita se 🙂 ljudje smo si različni…enim pašejo takšne stvari, drugim pa ne…pa še dobro da smo si različni…:) drugače ne bi bilo tako zanimivo raziskovati delčke telesa..

...pusti soncu v srce...

Jaz zelo rad raziskujem vroča sexi ženska telesa,vsak cm;-)

hehe..jaz pa moška…vsak delček kože raziščem 🙂

...pusti soncu v srce...

No super,da obvadaš zadevo strastno in tako kot je treba.

Prav mas ninuska…se mi zdi, da imajo tipcki zgolj kup fantazij, ko pa pride do mozne realizacije pa rep med noge in domsiljije nikjer vec…

Meni je zanimivo oboje (ceprav to ni ravno moja usmeritev…) Mislim, da vsak kdaj vsaj malo fantazira o dominaciji v eno ali drugo smer

Prav mas ninuska…se mi zdi, da imajo tipcki zgolj kup fantazij, ko pa pride do mozne realizacije pa rep med noge in domsiljije nikjer vec…

Meni je zanimivo oboje (ceprav to ni ravno moja usmeritev…) Mislim, da vsak kdaj vsaj malo fantazira o dominaciji v eno ali drugo smer

poredna

Želje je treba uresničiti,če ne si večno v nekem hrepenenju in skriti želji po neizpolnjenem.Željeno je treba poskusiti,da okusiš in dosežeš svoj skriti cilj-željo.

Se strinjam, ampak je tako malo taksnih, ki se zares znajo igrati vse mozne igrice, ponavadi ostane le pri fantazijah, ce pa jih malo pustis blizu, pa navailjo kot bik na kravo, cisto brez domisljije in obcutka…je sex vsaj zame ena prav posebna umentost…

Pravilno se ga moraš lotiti,s pametjo in užitkom,tustim srčnim čutnim užitkom.Strast postane močnejša.

ja, porredna, se strinjam…sex je tud zame ena prav posebna umetnost…še tolko boljša pa je, če tud tip misli tako in je za takšne zadeve…raziskovanje, uresničevanje fantazij, raziskovanje…ampak takih je zelo malo 🙂

...pusti soncu v srce...

Seveda je sex umetnost in “obred”kateremu se je treba res 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} posvetiti in gas izvajati v harmoniji extaze in popolnosti.

ja, se strinjam ondi…vendar pa je tud kak “bruzinc” dober…ko je trajanje krajše, ko morda ni tako popolno kot je kdaj drugič, vendar pa te dodatno še napolni z dozo adrenalina 🙂 se strinjaš?

...pusti soncu v srce...

Seveda je možno vse,lahko se zgodi ,da je privlačnost in strast na začetku neuastavljiva in neučakana,dolgo nežnbo predigro izpustita,a je po vrhuncu nadoknadita,tako ,das ni nič zamujenega in strastno lepega izpuščeno.

ja, res ja…meni je pa še ljubše, če je predigra dolga, sex strasten in divji ter da se po vrhuncu stisnema skupaj, se cartama, ljubkujema in se to spet odvije v predigro…kot nekak “začaran” krog, vendar v pozitivnem smislu 🙂

...pusti soncu v srce...

Odlično,kot ,da bi mi brala misli:-)

no, lepo je prebrati, da je še kje kak tak moški 🙂

...pusti soncu v srce...

Me veseli,da sva na isti valovni dolžini.

ondi, si že izvajal kako erotično masažo? kako si je “lotil”? 🙂

...pusti soncu v srce...

Seveda se jo izvajal.V sproščenem vzdušju v ozadju prijetna relaxacijsko nežna glasba,njeno telo sem namazal z eteričnim oljem,začel sem z nežnimi krožnimi gibi pri vratu in nadaljeval počasi po hrbtenici in telo se je počasi sproščalo in vsak krožni gib z prsti po hrbtenici je deloval blagodejno na njeno sprostitev telesa.Telo je postajalo mehkejše z vsakim gibom.Nadaljujem?

ti kr nadaljuj..samo prej pa še povej, če si uporabil kakšno posebno eterično olje?

...pusti soncu v srce...

Seveda zeliščno olje.Tvoji vzdihljaji sio vse pogostejši in deloma glasnejši,zadnjico ti nežno gnetem,deloma sočasno ti s krožnimi gibi masiram sexi stegna …še?In reakcija?:-)

New Report

Close