suženjski sex ?!
poslušam danes zjutrj pupike, ki zagotavljajo, da večino grejo sexat s svoji samo zaradi “ljubega miru”..da je polej mir……..ehhhhhhhhh
vprašanje:
Kalkokat pa ve date pobudo za sex…..da ne bo pomote govorim o tistem dolgočasnem sexu doma…ne o tistem, ki ga praktiriate s svojim ljuimcem…tam ste itak non stop ogrete……..,haha
no?
Pri nas so vloge zamenjane, velikokrat je on doooolgo v kopalnici, ali je pa utrujen…hahahha.
Zdaj pa zares.So obdobja, ko bi sexala non-stop, takrat dam pobudo skoraj vedno jaz.In res se zgodi, sicer zeeelooo redko, da kdaj on noče sexati.
So pa tudi obdobja, ko mi sploh ne paše.Pa, saj se kdaj potrudim da mi zapaše….
Zaradi miru pri hiši? Nikoli.
Doma, ko se že tako dobro poznaš, pa če se dva še lepo razumeta, se imata res rada, sta iskrena drug z drugim……ni treba, da kdo predlaga, ni treba da kdo išče izgovore….zakaj, kako in kdaj ga kaj boli……..ko je neka veza dobra, lahko tudi med ljubimcema…..niso potrebne besede……razbereš iz oči, iz dotikov…..ko začutiš, da je pravi trenutek….je že akcija….ni problemov s tem.
Tvoje sodelavke pa so še iz časov, ko so po končani srednji šoli šle v službo, si kupile plašč in torbico in se poročile s prvim, ki jih je posexal in takrat jim je tudi otroka naredil. Čez kakih 5 let so se komaj zavedle, da je tudi ženski orgazem normalen, čez nadaljnih 5 let so pa ugotovile, da on itak pojma nima, kaj one rabijo in da misli samo s svojim tičem….in najlažje jim je bilo, da so dale noge narazen, ko je prosil, počakale 5 minut da mu je prišlo in…..on srečen, ona rešena….do naslednjega tedna:))))))))
ČE ženska ni sexualno prebujena, če ne pozna svojega telesa…..je res hudo, zanjo in za njenega potrebnega moškega!
Potem pa so tiste….ti nisi normalen, kar naprej bi sexal, sam to ti gre po glavi, raje kaj delaj, poglej, jaz sem danes že 50 kozarcev kumar vložila, zalila 150 korit bršljank, naflancala celo gredo solate….posesala celo bajto, oprala zavese…..;)
On pa iz službe…ves napet….bi pa spet sexal….če vidi, da pa ona dela, bo pa še časopis prebral, pa dnevnik pogledal…..a ne…razočaran:))))))
Pupike so si same krive, če dajo noge narazen sam zato, ker so pred 25 leti podpisale tisti list. S človekom, ki ga še poznale niso….no…sej je imel avto, pa parcelo za bajto, pol sta pa kredit vzela in danes imata kraaasnoooo hišo, lep avto…..študirane otroke:)))) sam sexata pa še zmer na silo.
aja, pa da ne govorim, ko pol te iste dame jokajo…..kaj je z mojim, skriva mobitel, visi na računalniku, začel je kolesarit, telovadi…..pa sej je star dedec…..kaj se pa gre;)