Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sv.filip i jakov

sv.filip i jakov

lepo prosim če mi lahko poveste kako je na morju v sv.filip i jakov.zdaj smo bili 3leta v biogradu.a je za 4 leta starega kaj zanimivega,mivka,zvečer štanti,igrala ali je boljš se hodit kopat v biograd.v biogradu je en zalivček v crveni luki in je sama mivka in topla voda.prosim za kak nasvet.

o zdej sem se spomnila kako smo se mi 2 leti nazaj nasrali
sem gledala kako lepe plaže so tam in je kolegica našla en apartma kao v sv.filip in jakov…no ampak apartma je bil zraven tega kraja v Turnu….katastrofa res
grde plaže, nič se ni dogajalo…obup

Mi smo bili tam parkrat, lani s 3 letnim otrokom. Bilo je super. Je še kar primerno za otroke, v mestu so štanti, trampolini, avtki… nam je bilo všeč, bolj kot npr. na krku, ali Pakoštanah.

Sv.Filip i Jakov je primeren za otroke. Na enem delu plaže je mivka- tam je velika gneča. Se pa v mestu dogaja manj kot v Biogradu. Do Biograda imaš 5 min z avtom.
Samo en nasvet: izberi apartma v prvi ulici od plaže.
Ali ste se lani kopali v Crveni luki? predlani je bilo tam gradbišče in je bilo vse zaprto? Ali je sedaj že odprt dostop do zaliva?

hvala za odgovore.tudi predlani je bilo odprto za kopanje.pa še lani so urejali bife na plaži.je ena premožna familija iz italije to kupila.nam je tam super.

New Report

Close