Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sv. Foška

Sv. Foška

Zanima me, če kdo kaj ve o sveti Foški?
Jo je že kdo obiskal?
Trdijo, da ima kraj zdravilne učinke…..

Prosim za kakšno informacijo.
Hvala, LP!

sem precej prebrala, bila tam večkrat, 1 x tudi v cerkvi……meni se ni zdelo nič posebnega…
nekaj let zaporedoma sem pri križu pustila spominek s prošnjami, pa moram reči, da nič ni pomagalo…vse kar sem “prosila”, da se ne zgodi, se je….žal….

Moja prijateljica je bila tam, so bili na enem izletu. Baje ima kraj oz. cerkev čudežno moč, veliko romarjev hodi tja, enkrat je bilo tudi po televiziji. Kdo ve, kaj je na tem.
Kar se pa tiče neizpolnitve želja – kdove zakaj je dobro, če se ti ena prošnja ne usliši.
Moja sošolka je bila pred mnogimi leti s fantom na Brezjah in je prosila Marijo, da bi ta fant postal njen mož. Želja se ji ni izpolnila in to je bilo zelo dobro! S tistim fantom bi bila nesrečna. Dobila si je drugega fanta, se poročila in je z njim srečna.

Ma jaz sem večkrat tam. Ni kakšnega učinka.
Je pa zanimivo, enkrat je en “vodič” tam pred nami enim nekaj razlagal in se postavil pod okno in dvignil roke (nekako kot župnik). no, in ko so šli, je tja stopil še moj mož (težki nevernik) in prav tako dvignil roke, in kar naenkrat ga je zmrazilo in so mu na rokah vstale vse dlake (bilo je 35 stopinj), in sem skoraj začela verjet, da nekaj tam je. Ne bi verjela, če ne bi videla.

Zelo dobro poznam fosko. Tja kolesarim vsak dan, ko sem na morju. Nikoli nisem nic cutila ali sploh pomislila, da ja kaj na teh giviricah. Tudi ne poznam nikgar, ki bi temu kaj verjel. Pac cerkev, ki je postavljena verjetno na dobrem placu. Tako kot vecina drugih cerva.

Se obcasno tja zapeljemo oz.zapeljemo tam mimo s kolesi … pa nikoli nisem videla ali cutila kaj posebnega. Je pa vseeno lustno posedeti na kamniti klopci zunaj.

New Report

Close