Sv. Urh pru Dobrunjah
hehehe, poglej kako so prijatli, kaj a te mal skrbi???:)))))))))
http://www.najdi.si/news/preview.jsp?ql=FOTO{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3A+Skrb+za+slogo+in+enotnost+prva+naloga+Cerkve+Delo.si&purl=http{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3A{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2F{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Fwww.delo.si{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Fclanek{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2F97712
Ja, ja, ja, ko zmanjka argumentov pa sledijo žalitve. Mahate z zahtevami po seznamih, ker kao, ker se tu gor ne napiše seznamov medvojnih grozot ni bilo oz. so po vaše prenapihnjene. Želite potvarjati zgodovino oz. zakriti zločine, ki so jih storili vaši idoli. Vašim vodjem je uspelo oskruniti cerkev na SV. Urhu, z obnovo odstraniti dokaze o svinjarijah, ki so se v njej dogajale, odstranili so razstavo, ki je bila odličen dokaz za vse kar se je danes dogajalo. In zdaj, ko so dokazi varno spravljeni v neki deponiji je najlažje tuliti in se posmehovati, da se nekaj ni zgodilo. Krasna strategija je to, da se dokaze skrije potem pa tuli, da dokazov ni in se zahteve neke sezname. Ko pa dobite seznam pa ga ignorirate. Hecni ste.
daj.no——————– Ti veš, da je v prejšnji državi bila vspostavljena komunisična totalitarna oblast in da je bila vsaka razlaga v zvezi vojnih in po vojnih dogotkov, ki je bila drugačna od razlage komunistov prepovedana !!! RAZUMEŠ TI TO, ALI SE DELAŠ NOREGA ???
Sedaj pa ti meni povej, kDO JE TOREJ LAHKO PRIREDIL ZGODOVINO IN TAKRATNE DOGOTKE, ČE NE KOMUNISTI , saj drugi tega niso smeli in se tudi nihče ni upal, saj bi končal v zaporu, ali pa celo pod zemljo !!!
Kako torej sedaj lahko trdiš, da si želi nekdo potvarjati zgodovino in to sedaj, ko lahko vsak pove resnico, saj ni več totalitarizma !!! Se ti ne zdi, da se šele sedaj lahko oglasijo tudi tisti, ki so takrat morali biti tiho in si niso upali ničesar na glas povedati !!! In če nekdo pove danes nekaj povsem novega, se ti ne zdi, da je to dosti bolj verodostojno, kot pa tisto, kar je bilo zapisano za časa enoumlja,ko je bila dovoljena samo ena resnica !!!
Kje ste pustili pamet !!!
No, no Valovi nikar tako agresivno. Ti vidiš to stvar tako lahko pa bi se vse skupaj razložilo, da v tebi tako ljubih časih cerkev ni imela pretirane možnosti skrivati svojih svinjarij in so bile razstave kot je bila tista na Sv. Urhu kot opomin in spomin na vsa grozodejstva. In zdaj, ko vsak lahko pove resnico je pač tudi tako, da to resnico lahko vsak prikroji po svoje oz. prikrije svoje svinjarije. Le zakaj so razstavo umaknili takoj ko so lahko? In slika pove več kot tisoč besed (si si kdaj ogledal to razstavo?) Takrat so pač bili tiho saj so bili dokazi dokaj sveži in kar očitni. Danes pa, ko se na vsem skupaj že nabirata prah in pajčevina, je najlažje mlajšim generacijam prodajati to kvazi resnico.
p.s. glede na to da si vešč uporabe interneta gotovo veš, da velike črke pomenijo vpitje. In prosim na mene se ti ni treba dret. Tvoj način pa srhljivo spominja ne nekoga, ki ga zgodovina ne prikazuje v najlepši luči. Tudi on je fanatično vpil.
WW,
da ti ne bo med prazniki dolgčas, imaš še dva dni časa, odpelji se v Žužemberg. Pa še v druge kraje po Sloveniji.
Pojdi k Spomeniku NOB na Cviblju, preberi si na ploščah po abecednem redu napisane žrtve, jih je napisano 1140, “NISO IZMIŠLJENE”!!!
Po vsej Sloveniji so spomeniki z imeni in priimki!
VEDNO ZAHTEVAŠ VIR!!
EVO, SAMO EN PRIMER VIRA: http://www.zuzemberk.si/index.php?page=attractions
Glej sliko št. 5 in nad sliko preberi besedilo[/quote]
Prababi, brez zamere ampak nekje sem zapisala, da se s tabo več ne bom ukvarjala (pa celo za besedo o me držali)…..želim ti pa mirno noč…..[/quote]
Draga WildWind,
poglej, 01.05.09 ob 23:08, si napisala zgornji stavek! Kolikokrat si se že od takrat pregrešila? Obljube se nisi držala?
In ti si mi pravkar očitala zapuščanje spomina:-))), sram naj te bo!!!
Spomin zapušča tebe in tudi obljub ne izpolnjuješ!!!
Vesele 1-majske praznike ti želim!
Pa tudi mirno noč!
Prababi, brez zamere ampak nekje sem zapisala, da se s tabo več ne bom ukvarjala (pa celo za besedo o me držali)…..želim ti pa mirno noč…..[/quote]
Draga WildWind,
poglej, 01.05.09 ob 23:08, si napisala zgornji stavek! Kolikokrat si se že od takrat pregrešila? Obljube se nisi držala?
Vesele 1-majske praznike ti želim!
Že nekajkrat sem zapisala, da vzamem besedo nazaj, ker mi končno ne moreš več škoditi real life…………..torej Prababičku……..prijetne praznike tudi tebi, ampak ne me več vlečt za to, da se ne bom oglašala….še kako se bom oglašala………..in ja trdim, da imaš selektiven spomin……pa dokaži, da to ni res če se drzneš…..
Pa tudi mirno noč![/quote]
Draga WildWind,
Vesele 1-majske praznike ti želim![/quote]
Že nekajkrat sem zapisala, da vzamem besedo nazaj, ker mi končno ne moreš več škoditi real life…………..torej Prababičku.…….prijetne praznike tudi tebi, ampak ne me več vlečt za to, da se ne bom oglašala….še kako se bom oglašala………..in ja trdim, da imaš selektiven spomin……pa dokaži, da to ni res če se drzneš…..
WW,
hahaha, vzameš besedo nazaj, . . . .kaj si pa končno ugotovila??? . . . kaj sem ti pa škodila???
hahaha, pa . . . . “Prababičku”, :-))))) ti nam lahko spreminjaš nicke, drugi pa ne!
mene si =bčkala, ker sem ti napisala Wildica, pa nisem nič hudega s tem mislila.
Ti se kar oglašaj, če nimaš drugega bolj važnega dela. Uživaj, če ne moreš drugače!:-)))
hahaha, pa še spomin, o tem bi tudi lahko!:-))
Sama sebe smešiš!
Že nekajkrat sem zapisala, da vzamem besedo nazaj, ker mi končno ne moreš več škoditi real life…………..torej Prababičku.…….prijetne praznike tudi tebi, ampak ne me več vlečt za to, da se ne bom oglašala….še kako se bom oglašala………..in ja trdim, da imaš selektiven spomin……pa dokaži, da to ni res če se drzneš…..
WW,
hahaha, vzameš besedo nazaj, . . . .kaj si pa končno ugotovila??? . . . kaj sem ti pa škodila???
hahaha, pa . . . . “Prababičku”, :-))))) ti nam lahko spreminjaš nicke, drugi pa ne!
mene si =bčkala, ker sem ti napisala Wildica, pa nisem nič hudega s tem mislila.
Ti se kar oglašaj, če nimaš drugega bolj važnega dela. Uživaj, če ne moreš drugače!:-)))
hahaha, pa še spomin, o tem bi tudi lahko!:-))
Sama sebe smešiš![/quote]
Čas je, da nam napišeš kaj tudi o povojnih pobojih, ki so jih zagrešili komunisti/partizani.