Sv. Urh pru Dobrunjah
Ja, ja, kr misl si, :-)))))[/quote]
Torej lahko zaključim, da nisi objektiven, ker poveličuješ komuniste, ki so po končani vojni še vedno pobijali neoborožene ljudi.[/quote]
Madonca, sedaj bi si pa že lahko zapomnil, da sem ženska, ne možki!!!
Veš nekateri domobrančki so ostali tukaj v Sloveniji, Pa oboroženi so bili, samo ti ne veš, ker poslušaš svojga komšija. Eee, niso vsi bežali, še vedno so delali grde nebuloze, sem ti napisala en primer iz leta 1948, od Mojškriča, kar poišči in preberi! Pa ni bil edini! [/b]
Slovenke in Slovence še danes zanima vse o povojnih pobojih. Zato ponovno pozivan PRABABI, da nam razjasni vse številke – Koliko je bilo v resnici pobitih v povojnih pobojih, kam vse so zmetali žrtve, kdo so bile te žrtve, koliko je bilo otrok in žensk v teh skupinah, ki so jih hladnokrvnio pobili….
ninči….obstajajo okostja, skeleti po vojni pobitih , ki jih ni možno ignorirati in virtualna skupina 100 žensk in deklet pobitih v Koslarjevi gošči (brez skeletov, da nau pomote)…………daj razloži razliko. Si upaš enkrat končno debatirati ali boš samo nabijala??
no pa smo spet pri tvoji resnici – virtualni!!!!
no ker tako dobro vse veš – me zanima kdo so ti ljudje???so mogoče ti:
Tako pozivanje si dovoli samo tak bedak kot si ti!!!
Če kaj več o tem veš, napiši!!! sem ti že nekajkrat napisala!!! Vse spregledaš, kar ti ne ugaja!!!
Kaj pa, če je to ustvarila izdajalska blodnja, ko je kolaborirala med 2WW???
V spodnjem tvojem prispevku pišeš. da je “Kozlarjeva gošča” produkt, ki ga je ustvarila komunistična blodnja.
Tvoja trditev ne drži!!! Spominjajo se Kozlarjeve gošče in Sv. Urha, pa še na mnoge kraje hodijo in se spominjajo tragičnih dogodkov. Žal, tvoja pamet tega ne doseže!!!
E, Borat, jaz že dolgo nimam nadrejenih, sem že dolgo v penzionu in pišem kar hočem!!!
S teboj je pa drugače, ti pa “”moraš”” plesat po taktu nadrejenih!!!