Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Sv. Urh pru Dobrunjah

Sv. Urh pru Dobrunjah

To prepuščam tebi. Če že pišeš o domobrancih bi bilo pošteno, da napišeš kaj tudi o povojnih pobojih.

Ja, ja, kr misl si, :-)))))
Včeraj si napisal gotovo 100 postov, brez veze, pa bi napisal o povojnih zakaj so bili!
Po nepotrebnem me pozivaš!!! :-)))

Ja, ja, kr misl si, :-)))))[/quote]

Torej lahko zaključim, da nisi objektiven, ker poveličuješ komuniste, ki so po končani vojni še vedno pobijali neoborožene ljudi.

Ja, ja, kr misl si, :-)))))[/quote]

Torej lahko zaključim, da nisi objektiven, ker poveličuješ komuniste, ki so po končani vojni še vedno pobijali neoborožene ljudi.[/quote]

Madonca, sedaj bi si pa že lahko zapomnil, da sem ženska, ne možki!!!

Veš nekateri domobrančki so ostali tukaj v Sloveniji, Pa oboroženi so bili, samo ti ne veš, ker poslušaš svojga komšija. Eee, niso vsi bežali, še vedno so delali grde nebuloze, sem ti napisala en primer iz leta 1948, od Mojškriča, kar poišči in preberi! Pa ni bil edini! [/b]

Zaradi mene si lahko tudi kostanj.

Še vedno pa čakamo na tvoje objave, kjer bomo temeljito seznanjeni s povojnimi poboji, ki so jih zagrešili komunisti/partizani.

Ženska pač ne bi pisala takih tumarij, kajne?

se je tudi meni zdelo, da si moški.

se je tudi meni zdelo, da si moški.[/quote]

potaplacka, je še kar v maškaradi. :-))))))

Slovenke in Slovence pa zanimajo povojni poboji.

Kaj pa povojni poboji? O tem pa ne smeš pisati?

Vojna še traja, si že podpisal premirje??
Pišem kar se mi hoče, nimam šefa kot ga imaš ti!

Če si že toliko razgledan, pa napiši še kaj o povojnih strahotah, ki so jih zagrešili komunisti/partizani.

eh ma dej no, za to pa ja ti skrbiš, a ti ne bi bilo nič hudo, ker ne bi imel o ničemer pisat!!!!:))))))))

ninej———- KAJ ne veš ali si ne upaš odgovoriti Boratu !?

ja spet, kaj me pa sprašuje???:)))))))))))))

Slovenke in Slovence še danes zanima vse o povojnih pobojih. Zato ponovno pozivan PRABABI, da nam razjasni vse številke – Koliko je bilo v resnici pobitih v povojnih pobojih, kam vse so zmetali žrtve, kdo so bile te žrtve, koliko je bilo otrok in žensk v teh skupinah, ki so jih hladnokrvnio pobili….

saj ti je že povedala, da tega ne ve – zato pa ti napiš, da si enkrat za vselej preberemo ta seznam nedolžnih žrtev po imenih!!!!

Ja, je vrag, če ti nadrejeni ne pustijo pisati, ane PRABABI?!

ninči….obstajajo okostja, skeleti po vojni pobitih , ki jih ni možno ignorirati in virtualna skupina 100 žensk in deklet pobitih v Koslarjevi gošči (brez skeletov, da nau pomote)…………daj razloži razliko. Si upaš enkrat končno debatirati ali boš samo nabijala??

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

no pa smo spet pri tvoji resnici – virtualni!!!!

no ker tako dobro vse veš – me zanima kdo so ti ljudje???so mogoče ti:

http://www.zbirka.si/koncentracijsko-taborisce-jasenovac/

Kozlarjeva gošča je produkt, ki ga je ustvarila komunistična blodnja. Zakaj komunisti na proslavah molčijo o Kozlerjevi gošči? Zato, ker se tam ni zgodil noben masaker! Spominja se le Dražgoška bitka in pohorski bataljon. Tako komunisti ceneno izrabljajo ljudsko naivnost.

Tako pozivanje si dovoli samo tak bedak kot si ti!!!

Če kaj več o tem veš, napiši!!! sem ti že nekajkrat napisala!!! Vse spregledaš, kar ti ne ugaja!!!

Kaj pa, če je to ustvarila izdajalska blodnja, ko je kolaborirala med 2WW???

V spodnjem tvojem prispevku pišeš. da je “Kozlarjeva gošča” produkt, ki ga je ustvarila komunistična blodnja.

Tvoja trditev ne drži!!! Spominjajo se Kozlarjeve gošče in Sv. Urha, pa še na mnoge kraje hodijo in se spominjajo tragičnih dogodkov. Žal, tvoja pamet tega ne doseže!!!

E, Borat, jaz že dolgo nimam nadrejenih, sem že dolgo v penzionu in pišem kar hočem!!!
S teboj je pa drugače, ti pa “”moraš”” plesat po taktu nadrejenih!!!

prababi————— Kot vidim si se ti naplesala do penziona zadosti in še preveč, kaneda ???

SI SAMO UBOGI OTROK IZ VIHARJA ZABLOD !!!

TAKI “”ZBLOJENCI” KOT SI TI, SO NAREDILI V ZGODOVINI SLOVENSKEMU NARODU VELIKO GORJA!

New Report

Close