Svakinje
Kako se razumete s svojimi svakinjami?
Jaz s svojo zelo slabo.
Jaz se s svojo ful dobro…..kaj je to fajn oseba (bolj kot moj brat, hihi;)), sicer je 12 let satrejša od mene, sam je kot najstnica 🙂
Zakaj pa se ti ne, daj malo več povej (če želiš, seveda).
Zelo v redu, verjetno zato, ker je to tako redko vidim in ker je celo generacijo mlajsa od mene? :))
Manj jo vidim bolje je !
Jaz se s svojo svakinjo pa full dobro zastopim. Mogoče zato, ker sva približno istih let.
ja zdaj svakinja je lahko od moža sestra al pa od brata žena…..??? Hm s ta prvo v redu, o ta drugi pa ne bi, ker pol lahko napišem roman!!!! Ma je ne maram, ker je ena velika p…..!
Js mam sam eno svakinjo-moževo sestro, s katero se pa glih ne štekava. Je ena ful čudna oseba-misl, da je najbolj pomemba, če ma en kmečki turizem (beri:špelunko), da najbolj dela (vsi drugi pa se samo s petami v rit nabijamo! :), kar me pa najbol mot, je to, da je nabolj faušna oseba na tej lubi zemlci. Skratka: če jo vidm 2x na let, je čist zadost.
Tud taki morjo žvet, kaj čmo. Čavči!!
Glede na vaše odgovore mi ni čisto jasno, ali je bolje svakinjo imet ali ne. Do sedaj sem bratu težila naj se že vendar poroči (zakaj bi bilo njemu bolje kot nam poročenim ha… ha…), sedaj pa več ne vem, ali je pametno da težim in si na vrat nakopljem še kako zoprno svakinjo.
Si ne bi mogla želet boljše….
Ma nimam problemov ne z eno ne z drugo. S t-prvo imam nekoliko resnejše stike-formalne, bolj z njeno hčerjo-pubertetnico, t-druga pa je moja prijateljica že od kar pomnim. Hi, hi, vsaj to. Čeprav sem bila že nemalokrat v kočljivem položaju zaradi tega.
pa, pa
Imam kar tri…na vsake toliko so tezavne, kdo pa ni? Bile smo odlicne kolegice, odkar pa sem skupaj z njihovim “bratcem”, ki je odrascal edini med tremi dekleti, so se nasi dobri odnosi malo ohladili. Se zdaj se vcasih obnasajo, kot da morajo z mano tekmovati zanj…svasta.
Forum je zaprt za komentiranje.