Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka svati

svati

Zanima me, koliko svatov naj povabim? Koliko ste jih vi?

110!

8!

158

Mislim, da ni vprašanje koliko, ampak koga! Ker to vse sledi kot domine. Povabiš prijateljico, moraš še drugo, ker sicer bo zamerila. Oblikuj si koga, ne koliko.

Jaz sem imela striktno povabljene le sorodnike, s katerimi ohranjamo zdrav odnos, pa že teh je bilo preko 80. Za prijatelje pa sva pred poroko naredila en mali žur.

90 – žlahto, s katero se velik vidimo in smo tudi drugač kolegi (da mi ne bi kakšni pusteži uničili fešte – he he- saj veš to, se vidiš enkrat na 5 let, pridejo pa da pasejo firbec) in pa kolege, predvsem pa sosede, s katerimi se tako in tako full dobr razumemo. Fešta do 5ih zjutraj, dva večera prej pa z večino vasi iz katere prihajam.
Privošči si.
Ker sem pa nekoč veliko igrala po porokah v bendu, ti lahko svetujem, da je največja zabava, če je povabljenih od 60 -100 ljudi. Če jih je manj, se hitro porazgubijo, če jih je več je pa gužva in en normalen bend težko drži tolikošno družbo gor.
Predvsem se odločajta s fantom s srcem, ne pa s tvojimi in njegovimi starši.

pri naju je bilo okoli 30 sorodnikov in nekje 45 kolegov ….pravi žur točno tak kot sva si ga želela. tempo so diktirali mladi, fore pa izvajali stari….

LP!
Jaz imam 23 avgusta ohcet in je povabljenih 70 svatov od tega jih bo prišlo nekje 60.
Anja

New Report

Close