Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Svea

Svea

…. oprosti za vprašanje, toda resnično me zanima na kakšen način si prišla na Švedsko (in če ni preveč, celo kaj si po poklicu)

Nataša

PS: Morda je svet celo manjši kot mislimo

Hja, mogoce je svet res manjsi…hehehe… Se poznava?

Ja, tukaj sem zaradi mojega dragega… Ljubezen, kaj pa drugega…

Se kaj? Lp! S.

To vem, da je bila ljubezen … kaj pa drugega, ampak če mi poveš samo prvo črko tvojega poklica, bom pa že skoraj prepričana, da imava nekaj skupnega.

Nataša

Ja, ce sem si prav zapomnila… sva obedve v…

Potem si taprava!!!!!!

In lepe pozdrave od tvoje bivše sodelavke D . . . !!!!

Nataša

Eh, zdaj si me pa… Je bilo kar nekaj na D…

Lahko mi pises na mail… ce si bila moja sodelavka, ga sigurno imas… ce ne pa okoli zenskice povprasaj… npr sefica ga sigurno ima… Pa lahko s ekaksno receva… Lp! S.

Nope – midve nisva bili nikoli sodelavki.
Ker jaz nisem nikoli delala v tem poklicu (razen nekaj mesecev, da sem se prepričala, da to ni zame). Končala sem v ekonomiji. V to šolo sem se vpisala na željo staršev. :((

Danes sem bila z najboljšo prijateljico – D … (spoznali sva se na sprejemnih izpitih) na zgodnji večerji oz. poznem kosilu, ker obe praznujeva rojstni dan in čvekci dajo čvekce … Pred mesecem dni je bila na Danskem iz podobnega razloga, kot ti pred časom na Švedskem – le da se je njena zgodba drugače zaključila :)))), zato mi je povedala tvojo zgodbico.

Nekaj me je prešinilo, da bi morda bila lahko to ti!!!!!

LP,

Nataša

Ja, da poudarim, bila je na DANskem …

NTŠ

Eh, se mi niti pod razno ne sanja… mogoce pa vseeno nisem tista “kolegica od tvoje kolegice D”…heheheh
Pa saj ni vazno… Ljubljana je res majhna…

Aaaa, se mi je malce zasvetlikalo… ce ima D 4crke v imenu, potem pa mogoce… Lepo jo pozdravi….

In seveda Lp tudi tebi… S.

Jap – 4 črke!!!

In tvoje ime ima 6 črk, kajne…

Da se prepričamo če smo pravi!

Nataša

Matr, sta hecne.:))) Tko v šifrah govorita.:)))

ja res, sej vaju ITAK ne poznamo :))))

Ok, Nataska… da ne bova cele Slo pokonc spravili s tole detektivko…:))
Ja, sem “prava”… lepo, da se me D se spomne… Povej ji, da s emigam, da me se ni zamedlo..:))
Pozdravi jo… Sem sprintala, kar sem mislila… Nocko!S.

To že, ampak da ne pišemo osebnih podatkov ljudi (v tem primeru moje prijateljice), ki nimajo veze s tem forumom. Poleg tega je nisem vprašala za dovoljenje, če lahko njno ime objavim na internetu. :))))))

Svea se tudi javlja pod nickom, zato ne želim razglašati njenega imena. Če ga bo želela, ga bo že sama.

LP,

Nataša

PS: Meni je ime Nataša in imam številko noge 38 :))))))))))))))))))))

ja, sej razumem……… mal heca..:)))))))))))

New Report

Close