Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek svea kuhinje

svea kuhinje

kako ste zadovoljne z njo

Imam Tamaro in sicer 10 let. Glede na tedajšnjo ceno, bi bila lahko boljša kvaliteta. Pa vendar se danes vse dela bolj na krajši rok uporabe. Ko jo bom menjala, jo bom dala delat po svoji zamisli in željah.

imam evo, dobra kuhinja samo vsak prst se pozna, ker ima srebrne okrasne lajšte, pa roči me malo motijo- ampak samo zaradi čiščenja drugač pa sem zelo zadovoljna. imamo jo že 10 let pa je kot nova, nič se ni polomilo, pokvarilo…imam pa precej predalnikov namesto klasičnih omaric :))

imam jo peto leto in sem zelo zadovoljna…..je kot nova,za vzdrževanje zelo enostavna ,sicer se pa umazanija ne vidi—je zelena in siva kombinacija !

Imam jo že kakšnih 25 let.

Takrat je bil to izvozni model (prišla do nje preko VIP :)))). Morda je zato še danes takšna kot pred 25. leti.

Je ne menjam za nobeno novejšo kuhinjo. Točno takšna, kot sem si jo želela. In mi je še vedno všeč.

6 let, Hortenzijo, še vedno takšna kot prvi dan in je vse brezhibno.

LP

Mam violo staro 11 let, 8 let v uporabi. Je taka kot takrat ko smo jo zmontirali. Pa tudi siiila neobčutljiva. Zaenkrat trkam, sem zelo zadovoljna.

A kuhinje Gorenje si gledla? Zdaj imajo akcijo, dobiš še bon za vikend paket za 2 osebi(posestvo Herk na Muti ali hotel Vivat v Moravskih toplicah). Pa še lepe in kvalitetne kuhinje imajo.

Svea – ima mama že nakaj časa Hortenzijo – zelo dobra, terpežna in še zdaj deluje nova, le ročaji so se nekaj okrušili

Gorenje – jo imam sama zdaj 3 mesece, v salonu so mi jo zelo dobro izrisali, res odličen izkoristek prostora, veliko izbire kombiniranja barv, pultov, lesa. Monatža natančna, hitra in ok. Sem zelo zadovoljna.

Vse pohvale gospe Nataliji iz Harvey Normana, ki nam je sestavila načrt za kuhinjo Gorenje.
Zelo smo zadovoljni, res lepa kuhinja, praktična…….Krasno svetovanje, upoštevanje želja, tudi montaža za pohvalit, skratka the best. Imamo pa jo eno leto.

Pa brez zamere, da hvalim v tej temi Gorenje. :-))

imam jo 10 let, izgleda kot nova, tudi neobčutljiva
v prejšnjem stanovanju sem jo tudi imela 10 let in ko smo ga prodajali ,so kupci absolutno hoteli kupit tudi kuhinjo, ker je bila kot nova. če nam ne bi dali enga pametnega denarja zanjo, bi jo odvlekli s sabo,tako smo pa dobili zanjo cca 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cene nove.
ja pa good value for money, obe sta bili med cenejšimi med slovenskimi proizvajalci. Mi je bila zelo všeč ena od lipe iz ajdovščine, samo je bila skoraj dupla cena

New Report

Close