Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SVEČANO IZJAVLJAM:

SVEČANO IZJAVLJAM:

Da jaz…..ubrisani Sprevrženc….nisem nikoli in nikdar bil nič drugega kot to!V službenem času sem pač Sp……..K.R. pa zanesljivo ni moj tretji nick!!!!

To sem mogu napisat,ker vas je kar nekaj od vas začelo dvomit vame.

Sam……bi pa naredu še eno neumnost,sam……ah kaco!Vsega pa res ne morem tu zblebetat!
😉

……………………..zakaj svečano?
jaz sem zvezdnik tu….in mi ni treba nekaj v tri krasne se delat kuro(kokoš,putko,bibo),če sem petelin!
(ljubim!!!! peteline!)
;-)))))

petelini rulajo…kure v pečico!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Evo, to se pa še jaz strinjam :)).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Saj se moraš.Le kaj bi kure brez petelinov?

No, take split-personale se vsake toliko pojavljajo. Da je bolj pestro in da se spet malo premeša, kot kaže. No, jaz ostajam pri svojem nicku – skrivat imam pa tak tolko, da mi petnajst največjih trezorjev nič ne koristi, hehehe :))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Skrivaš,skrivaš!
Predvsem tisto,kar bi jaz rad videl,hehe!
😉

Hehe, saj pravim, da skrivam :))))). Nikoli nisem tega zanikala ;).

Mogoče te pa dobim kdaj v trenutku slabosti,hihi…
😉

To bo takrat, ko mi boš kračo pršuta ponudil, hihihihihi… to so moji naslabši trenutki :)))))))

Hejhoj!
Šibka točka je znana.Zdaj pa še strategijo dodelat….
😉

Kar kar…. Pa naj bo pristna kraška in sušena na burji 😉

In v zameno se dobi kaj?

A za celo kračo? Uf, uf, uf… Mi je že vroče :)))

Kračo za kračo?
😉

Hmmm… normalno! :)))

Ups?
Mikavno!Kaj pa P.poreče na to?

Bo rekel: vse za pršut :)))).

Saj njemu pa kako drugo kračico zrihtamo…..za tist cajt..;-)))

Opa. Jaz sem na kračah, ne on. :)))

A si ti na tem forumu ta glavni, ali je kdo drug? Drugod sem že ugotovil, kdo je glavni, tukaj še nisem!

poznamo take tičke….hehehhehehehhe

zakaj pa ne bi????

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close