Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sveti Razoslav mučenik

Sveti Razoslav mučenik

z velikim veseljem ti sporočam, da sem dobila tvoj mail.

zanima me, če ga lahko kar semle prekopiram in ti z VELIKIMI črkami zraven odgovore dopišem?

brez tvojega dovoljenja si tega pač ne upam narest, da ne bi prišlo do kršenja tvojih avtorskih pravic…… ali kakšnega drugega incidenta.

c

ugotavljam, da mi nečeš neč več napisati…v meilček….smrk…….

le zakaj?????a mogoče nimaš časa……

helyka, čakam………..pa saj ni treba tak javno…….nooo…….bo še dko pomislil, da se hecam…hehehheheheh

leta letijo - iščem stevardeso.....

… ti sporočam: rade volje bi ti odgovorila, ker se ti čutim dolžno odgovoriti…… vendar ti mailček ne dela, zato sem pomislila, da bi ti tuki odgovorila……….. sicer je tudi meni neprijetno se javno razgaliti….. no ja…… bi še kdo pomislil, da se hecam……..

adijo

postaral, ko čakam…upssssss……
al imaš tak malo za napisat,……no helyka

ne me hecat………..te če celi dan čakam…upsssssssssssssss……ti pa neč……zgleda, da si ubrala tisto….najslajše je čakanje……..

pa pa

razgalit se pa ne……….nkol ne veš, če ne boš kamu preveč v očke zapala…hihiih

no mala?..čakam in sivim…

sem tik pred tem, da te začnem totalno ignorirat………. ker nisi resen! tko!

adijo, lepo popoldne, lep večer in nemirne sanje ti želim….. in da jutri zjutrej ne bi spet vstal z levo taco! tko!

ne me ignoriet…saj pupe prvo dedca zmejašte mu glavo…polej pa dijo….smrk….

sem misilil, da nisi taka…….no…kaj pa morem…razen, da ti enega cmokece pošljem

pa pa…..kar se pa nemirne nočke tiče…….v prideš mal nemirnega me naredit…hehehehehe

ah, bla bla…….. Razoslav, kdaj te bo srečala pamet? opsssssssss……. a sem bla preveč direktna?

čuj, a je žena že doma? vidiš, moj je službeno odsoten……. pa imam cajt za jagodke…….. ti pa neč……….

doma???…ma grem pogledat……..ups…spet si me skori napelala…

ma ki če ti moja stara???????hehehehe…daj no……..a nimaš rajši mene….vidiš, ja se ti celi predam…..samo nečeš, zgleda…nečeš tistega dedca, ki bele gate dvigne…heheheheheh

kako si mala………..a še piha pri tebi?

A moje ocvirke,skuto in zajčjo taco si dobila?

sem pa že mislil, da je mene greškala….no zdaj sem pa spet tam…smrkkkkkkkkkk

ma frend, daj povej, kiro kolonjsko ti uporabljaš, da mi vedno najbuljše pupe izmakneš…grrrrrrrrrr

a se torej predajaš? hihi…….. mahaš z belimi gatami………. a so vsaj čiste? opssssssss…….

malo pihlja…… pridi pogledat……….. je tak fajn občutek, ko ti veter kuštra laske……………….. mmmmmmmmmmmmm , kot bi te kdo božal…..

kdaj , kje? bu, neč ne vem………. grem pogledat v kaselc……. če ni tašča ven vzela…………

hugo boss ;)))

o mala……..sem mislil, da že nina nana……

kako si…osamljena….ma ne……saj imaš mene, kajne?..ups…spet me mal zanaša….pa sanjam……

ma ja, sama sem, nisem pa osamljena….. čajček si kuham… pa piškotke grickam……… pa počivam kot se spodobi………

a si dobil mailček? hihi…… opsssss

a ga lehku posnemam????

dej, jst ti ne branim…….. čeprov men je najbulš en drug……… mmmmmm……….. diši po kokosku………. hihi……………

hočem da memaš originalnega……..ko kokonelo…hahahahaha

sam keri pa je to??????

ps….saj me ne dražiš.kajne?…misliš resno, ku jest…aneda

ma ne vem kako se kliče…….. enkrat je eden po njem dišal……… mmmmmmmm…………. sem se kar zasanjala………. kot da sem nekje na morčku, na belem pesku, pod kokosovo palmo…………

prav,,,,,,bom jutri vse trgovine obral…upam, da mi bo ratalu….heheheheheh….sam kej boš po polej…ko miboš čisto na milost in nemilost dana…hahahahahah

se boš upirala?

jst se nikol ne upiram…………… hehe………….. zakaj bi se pa, a? ha ha….. če se ni treba…………. če pa paše na mehko, ops, nežno………… opssssssss

ja ja spet obljube…ko miške plešejo, ko mačka ni doma……hahah

nežno…hmmm……….to te še čaka,slej ku prej……….

Kurji drek v koritnici namočen.
Zanesljivo pomaga!
Če druzga ne…vsaj ženo prežene….hehe!
;-)))

Dej krof,kr že smrdi!
Tisto zajčjo taco je pa en pasjek dol po vipavskem polju vlaču v soboto!
;-))

še danes misliš? eh, ne vem, če bo razpoložen po 14 urah garanja……… ;)))

New Report

Close