Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Svetilnik :))

Svetilnik :))

Daj nam prosim zaupaj, s čim se ti ukvarjaš. A si šofer, pa si pred prazniki eno Skandinavijo naredu, ko te tko dolg ni bilo ? :))

Hm…veš, da me prav zanima…tvoja preteklost ( rada bi vedela, odkod ti toliko sovraštva do določenih ljudi )….tvoj način življenja ( glede na direkten dolg jezik, ki ga imaš :)))))….skratka…ko te nekaj časa ni, je prav dolgčas..pa naj bo tukaj gor, ali pa na forumu, kjer je sex:))) Si pač “univerzalac “..

A šunko ješ, tažegnano, ali ne ??:))

Pozdravčka
A.

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Kaj naj rečem,saj je rpav, da imamo svoje mnenje, ampak Svetilnik je močno pretiraval. Sedaj so ga opazili tudi drugi. Ja očitjno je to hotel.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

največji problem je v tem, da skoraj vsi tukaj gor kar nekaj podmetavate. Jaz nikogar od vas tukaj ne sovražim, od kje vam to?Tega nisem nikoli napisal. Karkoli napišem pol dobim odogvore kaj da sem rekel -pa tega sploh nisem rekel, to je plod domišljije ali frustracij bralcev. Jaz ne vem kaj naj z vami nadim, pišem dejtvsa pol me pa kregate.Jaz samo izražam svoja mnenja, demokracijo razumem predfvsem tako. Bistvo mojerga pisanja je da vas na močen način pripravim do razmišljanja in moram se pohvaltiti vedno mi uspe. 🙂

Pustiva ob strani pomen tvojega blebetanja, dragi Svetilnik… Eno je pa sigurno: ali pišeš pod vplivom kakšnih substanc ali pa v popolni temi (tudi monitor se ne sveti). Tako zblojenega teksta, toliko napak in nepravilnosti človek pri polni zavesti in ob normalni svetlobi ne more narediti.

Svetilnik je postal pravi dolgčas. Se strinjam, da piše marsikdaj pod vplivom kakšnih substanc. Po po mojem spada v skupino ljudi, ki jim ni nič prav, še koža ne. Zame ni provokator ampak nevoščljivec. Pa nič za to, če se tako olajša in lažje živi.

Mene pa svetilnikovo pisanje čisto noč ne moti.Pač tako je njegvo mišljenje.pa ,kaj če včasih udari malo mimo).Jaz si mislim svoje…upam da tudi ostali.kot sem že rekla ima drugačen pogled na našo politiko.

no mml, sam si postavila dokaz, da si kaj? neumkna, idotska ali kaj drugega? ne pišem pod vplivom substanbc niti v temi, torej?

Nikar se ne hvali in ne bodi tako trdno prepričan, da prav vsakogar tule pripraviš do razmišljanja. To Ti uspe pri nekaterih, več pa je takšnih, ki jih Tvoje pisanje zgolj do obisti vznemiri, saj ne berejo vsebine, temveč samo preštevajo “začinjeno” izrazje in bentijo na Teboj in nad Primožem, ker ne briše Tvojih pisem — marsikdo tudi enako ali celo bolj sočno.

Demokracija je to, da LAHKO nekomu rečeš, da je pi-zda, medtem, ko v komunizmu tega NISI SMEL.

Po opravljenem dejanju pa so v demokraciji še demokratične posledice 🙂

v koimunizmu si lahko vskaemu rekel da je ***** pa še pofukal si jo lahko ne terosi neumnosti. v sloo demokraciji še nihče ni odgovarjal za nič

New Report

Close