Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Svetla pramena

Svetla pramena

To da te najcenejše najdražje stane sem preizkusila tudi na svoji glavi. Pred kratkim sem se odločila da si bom dala narediti nekaj svetlih pramen. Da bi bilo ceneje sem prosila znanko, ki je dokoncala frizersko šolo, vendar ne dela v salonu. Rezultat je bil grozljiv: ob glavi so se pojavila ogromna svetla področja – izgledalo je kot da bi bila tam plešasta. Razlog naj bi bil ta, da se je peroksid razlil s folije, saj ga je nanesla preblizu lasišča. Tako mi je vsaj pojasnila frizerka h kateri sem šla popravit to katasrofo. Kaj bi bila po vašem mnenju najboljša rešitev? Se peroksid s časom sploh kaj spere? Bi bilo najbolje da si dam čez nekaj časa spet pramena, da bom prekrila ta področja? Cele glave si ne bi rada pobarvala.

Naj te na začetku opomnim, da ne gre za razliti peroksid, temveč za belilno sredstvo-blanž. Peroksid je samo oksidant, ki se primeša k vsem barvam in blanžu!!
Frizerka ti je prav pojasnila. Blanž se ne spira, ker lasu odvzema pigment.
Poizkusi s temnejšimi prameni, da boš zakrila ta področja in mogoče zraven še par svetlih, samo previdno. Previdno je previdno cikcakanje pramenov.
lep pozdrav alenka
http://www.alenkinstudio.com

New Report

Close