Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Svetlana Makarovic je res carica

Svetlana Makarovic je res carica

Vec taksnih zensk bi morala imeti Slovenija.

Kaj je sedaj naredila carskega?

A je že na vrsti? Saj še ni mesec naokoli od zadnjega znašanja nad njo?

Carji so ponavadi pokvarjeni in hudobni.

Haha, nekaj podobnega sem tudi jaz pomislila… 🙂

Najbolje, da kar vnaprej nalepim screenshot članka, ki demantira, da je zavrnila Prešernovo nagrado, denar pa pobasala…

[attachment=0]Screenshot_20190430-121328.jpg[/attachment]

Vaš link

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Najbolje, da kar vnaprej nalepim screenshot članka, ki demantira, da je zavrnila Prešernovo nagrado, denar pa pobasala…

Screenshot_20190430-121328.jpg

Vaš link
[/quote]

Ma dej.😴
Saj pravim, manjka domišljije našim trolom. Večno eno in isto, miljavženkrat prežvečeno.

Screenshot_20190430-121328.jpg

Vaš link
[/quote]

Bo treba kak resnejši medij citirat, ne Mladine. Ona ta denar je dobila, ker če častila dva litra za svoje frendice.

[/quote]

REZ

Ona je naša ponosna Srbijanka, jebe vas glupe slovence u glavu, vi joj mirovinu dajete, pa to ne malu, a ona vam Bečke koćijaže i slično. U glavnom bedni ste slovenci, ne zaslužite ni veliko slovo, slovenclji kako vas ona naziva, mi Srbi vladamo podalpskom Srbijom ¨

Ona je naša ponosna Srbijanka, jebe vas glupe slovence u glavu, vi joj mirovinu dajete, pa to ne malu, a ona vam Bečke koćijaže i slično. U glavnom bedni ste slovenci, ne zaslužite ni veliko slovo, slovenclji kako vas ona naziva, mi Srbi vladamo podalpskom Srbijom ¨

Imaš i moj potpis 🙂

[/quote]
Ima carsko penzijo in zastonj bivanje v Trnovem.

Ima carsko penzijo in zastonj bivanje v Trnovem.
[/quote]

So ji Rdeče zvezdaši zrihtali.

ona je

-prava umetnica s pravim talentom
-izjemno pametna in inteligentna
-provokativna in moderna
-ženska top,CARICA KRALJICA!!!

Svetlano naravnost obožujem <3 Samo da se pojavi jo poslušam. Slovenci bi morali cenit tako umetnico kot je ona,ker je res biser.pa to ni provokacija. Strinjam se z 99% njenih izjav in jo naravnost obožujem!

svetlano za predsednico,mi Srbi bomo vladali tej deželi slovenclni naj pušijo kurac !

Idealna je ta južnaška komediantka za predsednico te tragikomične dežele pod alpami.

Ona vsaj pove kaj je in se ne menja. “Majer”pa je začel kot komunist in danes pravi da ni komunist čeprav stranko vodi totalno diktatorsko.

Ona vsaj pove kaj je in se ne menja. “Majer”pa je začel kot komunist in danes pravi da ni komunist čeprav stranko vodi totalno diktatorsko.

A tebi je Hilda s kriminalno tajkunsko ekipo iz Doba vzor

Idealna je ta južnaška komediantka za predsednico te tragikomične dežele pod alpami.
[/quote]

[/quote]

Ki so še na prostosti iz njene strani, tardečih.

belih je tud veliko

Ki so še na prostosti iz njene strani, tardečih.
[/quote]

[/quote]

Ne bo najbolj držalo. Svetlana je v intervjujih svoje čase razlagala, da je bila precej šikanirana v bivšem režimu, da so se ji lokalni partijski funkcionarji precej zasrali. Zdaj pa nekaj maha s simboli režima, ki naj bi jo zatiral. Zame je to nenačelnost, sprenevedavost in hinavščina, ki jo drugače tako drugim zameri.

Ne bo najbolj držalo. Svetlana je v intervjujih svoje čase razlagala, da je bila precej šikanirana v bivšem režimu, da so se ji lokalni partijski funkcionarji precej zasrali. Zdaj pa nekaj maha s simboli režima, ki naj bi jo zatiral. Zame je to nenačelnost, sprenevedavost in hinavščina, ki jo drugače tako drugim zameri.
[/quote]

če hoče met fajn penzijo in zastonj dom.

je zelo proti RKC, sicer glede na pedof. v RKC, ali lahko kdo zameri ker jih ne mara?

[/quote]

[/quote]

Kolikor poznam njene izjave, ona mara edino mačke in cigarete. Torej, če nisi mačka ali cigareta, je verjetno tudi proti tebi.

New Report

Close