Svetlana Makarovic je res carica
Haha, nekaj podobnega sem tudi jaz pomislila… 🙂
Najbolje, da kar vnaprej nalepim screenshot članka, ki demantira, da je zavrnila Prešernovo nagrado, denar pa pobasala…
[attachment=0]Screenshot_20190430-121328.jpg[/attachment]
Najbolje, da kar vnaprej nalepim screenshot članka, ki demantira, da je zavrnila Prešernovo nagrado, denar pa pobasala…
Screenshot_20190430-121328.jpg
Vaš link
[/quote]
Ma dej.😴
Saj pravim, manjka domišljije našim trolom. Večno eno in isto, miljavženkrat prežvečeno.
Screenshot_20190430-121328.jpg
Vaš link
[/quote]
Bo treba kak resnejši medij citirat, ne Mladine. Ona ta denar je dobila, ker če častila dva litra za svoje frendice.
ona je
-prava umetnica s pravim talentom
-izjemno pametna in inteligentna
-provokativna in moderna
-ženska top,CARICA KRALJICA!!!
Svetlano naravnost obožujem <3 Samo da se pojavi jo poslušam. Slovenci bi morali cenit tako umetnico kot je ona,ker je res biser.pa to ni provokacija. Strinjam se z 99% njenih izjav in jo naravnost obožujem!
[/quote]
Ne bo najbolj držalo. Svetlana je v intervjujih svoje čase razlagala, da je bila precej šikanirana v bivšem režimu, da so se ji lokalni partijski funkcionarji precej zasrali. Zdaj pa nekaj maha s simboli režima, ki naj bi jo zatiral. Zame je to nenačelnost, sprenevedavost in hinavščina, ki jo drugače tako drugim zameri.
Ne bo najbolj držalo. Svetlana je v intervjujih svoje čase razlagala, da je bila precej šikanirana v bivšem režimu, da so se ji lokalni partijski funkcionarji precej zasrali. Zdaj pa nekaj maha s simboli režima, ki naj bi jo zatiral. Zame je to nenačelnost, sprenevedavost in hinavščina, ki jo drugače tako drugim zameri.
[/quote]
če hoče met fajn penzijo in zastonj dom.
je zelo proti RKC, sicer glede na pedof. v RKC, ali lahko kdo zameri ker jih ne mara?
[/quote]