Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Svetlana te dni

Svetlana te dni

Ob izidu svoje biografije dela tako zgago, v resnici pa je še slepemu jasno, da gre samo za denar. Mene je kar sram za njo, v kaj se spušča. Če bi bila prava umetnica, se ji kaj takega ne bi moglo zgoditi. Mene kot bralko je izgubila za vedno.

pravi umetnik se ne rabi reklamirati

Kakšno zgago pa dela?

Svetlana Makarovič tudi na račun revnejših davkoplačevalcev zastonj biva v prestižnem domu za ostarele občane v Trnovem, poleg partizanskega “kričača” Janeza Stanovnika z več kot 7 tisoč evri mesečne pokojnine. V njem bo po vsej verjetnosti nekoč pristal tudi zadnji partijec Milan Kučan z več kot tri tisoč evri nezaslužene pokojnine (pokojnina + 80 % predsedniškega dodatka), nedvomno pa tudi poslanec Matej Tonin, ki je prispeval odločilen glas, da je Kučan predsedniški dodatek k pokojnini sploh obdržal.

Ženska je bila vedno počena in vedno bo. Ima literarni talent, o tem ni dvoma, ampak tudi en velik manko v glavi na drugih področjih. Na stara leta je malce neokusno jo kritizirat, ta rešpekt do starejših pa to, ampak ona je bila skozi problematična in to ne gre pozabit.

Kaj pa “zganja”? Namreč vem samo, da je izšla njena biografija, ki je seevda pri meni vzbudila zanimanje, saj je, verjamem, polna pikantnosti, dogodivščin, ki so se v njenem dolgem življenju zgodile … pred leti sem zasledila, da je povedala, da ej imela že otroštvo “zelo pestro”, si milsim da se je tudi vsa desetletja potem samo še stopnjevalo … pa še vedno ni rekla zadnje! 😉

Kaj pa “zganja”? Namreč vem samo, da je izšla njena biografija, ki je seevda pri meni vzbudila zanimanje, saj je, verjamem, polna pikantnosti, dogodivščin, ki so se v njenem dolgem življenju zgodile … pred leti sem zasledila, da je povedala, da ej imela že otroštvo “zelo pestro”, si milsim da se je tudi vsa desetletja potem samo še stopnjevalo … pa še vedno ni rekla zadnje! 😉

[/quote]

Ma joj no, glihkar boste tega šusa babjega proglasili za svetnico še pri življenju. MMRŠ!

Da se ne naveličate gospe vlačit na plano – še po smrti jo boste osiral , samo zato, ker ni bila pridno tiho?
Fakof slovenceljni.

BMK kaj ti misliš. Kaj pa misliš da si. Pejt delat.

BMK kaj ti misliš. Kaj pa misliš da si. Pejt delat.
[/quote]

Fakof luzer na sociali – ki ti jo jaz plačujem.

Fakof luzer na sociali – ki ti jo jaz plačujem.
[/quote]

Nič ti meni ne plačuješ, k.r.a.v.a. zarukana, razen če si plačana da tukaj visiš.

Nič ti meni ne plačuješ, k.r.a.v.a. zarukana, razen če si plačana da tukaj visiš.
[/quote]

Sram te bodi smet nehvaležna, grizeš roko, ki te hrani.
Če ne bi blo mene, bi po kantah brskal.

saj nisi tolk glupa, da bi sama sebi verjela?

saj nisi tolk glupa, da bi sama sebi verjela?
[/quote]

Si ti tok neumen, da misliš da se ne vidi, da menjaš nicke?
Pa to trileten otrok ve.

Si ti tok neumen, da misliš da se ne vidi, da menjaš nicke?
Pa to trileten otrok ve.
[/quote]

ok, ni upanja.

Dobro napisano!
V vseh temah o Svetlani se Slovenceljni takoj pofočkajo, jih ni treba nič iskati:))

Nisem sicer nikjer zasledila, da se ven meče, sem pa do zdaj še vsa njena dela z veseljem prebrala, tako da bom tudi tega, ki ga je na novo napisala. Drugače gre pa pri vseh pisateljih za denar ali kako? A Tadej Golob zastonj piše?

pišejo za denar. Nekateri kar sami, niso rabili “zapisov” Gregorja Strniše.

Imaš kak dokaz, da Makarovičeva in Stanovnik bivata brezplačno? Ker ne verjamem.
Nadaljevanja komentarja s Kučanom pa sploh ne mislim komentirat.

Imaš kak dokaz, da Makarovičeva in Stanovnik bivata brezplačno? Ker ne verjamem.
Nadaljevanja komentarja s Kučanom pa sploh ne mislim komentirat.
[/quote]

Vse plačamo.

Vse plačamo.
[/quote]

Z veseljem ji plačam od svojih davkov, tebi pa ne.

Z veseljem ji plačam od svojih davkov, tebi pa ne.
[/quote]

Ti se pa vsaj pisat nauči.

Ma joj no, glihkar boste tega šusa babjega proglasili za svetnico še pri življenju. MMRŠ!
[/quote]

To je tvoja replika na moj post? Pa se ti zdi z repom pa glavo, tvoj odg.mislim ..?

Tako dobro kot Svetlana Makravoič res ne znam. Zagrenjenost ti nič ne bo pomagala.

New Report

Close