Svetlana te dni
Svetlana Makarovič tudi na račun revnejših davkoplačevalcev zastonj biva v prestižnem domu za ostarele občane v Trnovem, poleg partizanskega “kričača” Janeza Stanovnika z več kot 7 tisoč evri mesečne pokojnine. V njem bo po vsej verjetnosti nekoč pristal tudi zadnji partijec Milan Kučan z več kot tri tisoč evri nezaslužene pokojnine (pokojnina + 80 % predsedniškega dodatka), nedvomno pa tudi poslanec Matej Tonin, ki je prispeval odločilen glas, da je Kučan predsedniški dodatek k pokojnini sploh obdržal.
Kaj pa “zganja”? Namreč vem samo, da je izšla njena biografija, ki je seevda pri meni vzbudila zanimanje, saj je, verjamem, polna pikantnosti, dogodivščin, ki so se v njenem dolgem življenju zgodile … pred leti sem zasledila, da je povedala, da ej imela že otroštvo “zelo pestro”, si milsim da se je tudi vsa desetletja potem samo še stopnjevalo … pa še vedno ni rekla zadnje! 😉
Kaj pa “zganja”? Namreč vem samo, da je izšla njena biografija, ki je seevda pri meni vzbudila zanimanje, saj je, verjamem, polna pikantnosti, dogodivščin, ki so se v njenem dolgem življenju zgodile … pred leti sem zasledila, da je povedala, da ej imela že otroštvo “zelo pestro”, si milsim da se je tudi vsa desetletja potem samo še stopnjevalo … pa še vedno ni rekla zadnje! 😉
[/quote]
Ma joj no, glihkar boste tega šusa babjega proglasili za svetnico še pri življenju. MMRŠ!