svetleči obraz
Lep pozdrav.
Moja koža je zelo mešana. Velikokrat, ko se namažem z kremo je nato zelo zelo svetleča, če se pa s kremo ne namažem je okrog nosu in v predelu obrvi zelo izsušena. sedaj sem odkrila kremo od Vichy, Termal S-mat, ki mi sedaj zelo odgovarja. Problem pa je pri izbiri pudra. Hodim v Solarij, tako, da imam malo temnejšo polt, ne pa zelo, ker sem blondinka svetle polti, v solarij pa grem le enkrat na teden, da nisem tako bleda. Rada bi si kupila en čisto prosojen puder, ki v bistvu samo matira obraz in ga ne obarva. Prosim svetujte mi znamko pudra. Svetlikanje mi gre tako zelo na živce. Sploh pa zato, ker sem v službi neprestano s kontakti z ljudmi in bi rada zgledala zelo urejeno..
Hvala
Lep pozdrav!
Glede nato, da obiskujete solarij, verjetno ne uporabljate tekočih podlag, pudrov.
Svetujem vam uporabo transarentnega pudra v kamnu ali v prahu. Glede nato, da imate bolj mastno kožo, vam svetujem puder v kamnu, kajti le-ta “popije” tudi maščobo. Kompaktne pudre lahko zaradi svoje priročnosti nosite tudi v torbici in se napudrate večkrat dnevno predvsem, ko se začne vaša koža ponovno svetiti.
Svetujem vam kompaktni puder v prahu od IsaDore, ki je hypoalergenski, neodišavljen. Kupite si transparentni puder št. 20. Ta vam bo naredil le fiksacijo kože, ne bo pa vam spremenil barvnega odtenka.
Opozarjam vas nato, da boste sprva dobila občutek, da je puder bel-takšen je namreč videti v pudernici, vendar ko ga date na roko, postane prosojen,brezbarven.
Svetujem vam, da najprej teksturo nanesete s čopičem ali gobico, čopič ali gobico obrišete na roki ( saj veste,kot bi se zmotila ), in šele tako zabrisan čopič ali gobico nanesete na obraz.
S tem postopkom ne boste nanesla preveč pudra na obraz, pa tudi dlačice na obrazu ne bodo preveč izstopale.
Sporočite mi kako ste zadovoljna s pudrom.
Lp Nada