Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek svetli lasje – naraven izgled las

svetli lasje – naraven izgled las

Tiste, ki se barvate doma, katero barvo uporabljate, da pride izgled čimbolj naraven? Si delate pramene tudi?

Barvam se zdaj pri frizerju, prej sem mela pa Keune. Preveč dela je s tem 🙂 Naj še frizer kaj zalsuži.

Jaz se že nekaj časa barvam doma, tako nekaj privarčujem, pa kolegica mi vedno pomaga, tako da je tko tudi bolj zabavno. Ne vem, jaz sem probala že nekaj blagovnih znamk, vendar mi še najbolj sedejo barve Supreme od Subrine. Zelo dobr sijaj, pa barve so res hude. Tako da sem vedno znova nad rezultatom zadovoljna. Mi je blo pa enkrat čudno ker sem nujno rabila barvo, pa sem skočila v DM, pa ugotovila da Subrine v drogerijah DM sploh ne moreš dobiti!

Uporabljam Keune 9 je najbolj naravna svetla barva, poleti pa št.10.

Še Keune obstaja? Kje kupiš to barvo?

Miller.

Moja naravna barva las je zelo svetla. Recimo temno blond. Ponavadi mi je frizerka delala svetle pramene in je bilo super. Dvakrat pa sem se “nasmolila”, saj sem se barvala sama doma (hehe, enkrat mi je mož celo pramena delal; na kapico). Rezultat: obakrat mi je potegnilo na rumeno. 🙁 Različni barvi, se pa ne spomnim več, katere firme.
Ima katera idejo, zakaj se je tako zgodilo?

Barvam se sama doma, imam do ramen dolge lase, uporabljam pa od Subrine peščen odtenek. Sem zelo zadovoljna s to barvo in je ne menjam.

meni je večkrat potegnila barva na rumeno-celo pri frizerju, dokler ni moja zdajšnja frizerka pogruntala prave kombinacije brv. menda je to zardi vsebnosti rdečega pigmenta-vsaj tako so mi razložili frizerji. se pa dobi tudi nek nevtralizator teh rumenih odtenkov. sicer se sama že nekaj časa ne barvam več pri frizerju, ampak sama. rumena nisem več, ker izbiram biserne in srebrne odtenke. upam, da mi ne bo udarlo na sivo ali pa zeleno kot mami. morda ni najbolj naravna barva pod soncem, vendar sem zadovoljna. naravno blond odtenki mi vedno udarijo rumeno. aja, moja naravna barva je svetlo pepelnato blond-obledela miš, torej. L.P.

Tudi jaz imam zelo močne te pigmente- in mi vedno udari ven rumeno, če uporabljam naravne blond odtenke. Dolgo časa sem se barvala z eno lorealovo barvo, na žalost pa so zdaj spremenili nianse in so ravno to ukinili. Vedno se barvam z bisernimi blond odtenki- običajno po barvanju udarijo zelo na sivo. Ko pa si enih dvakrat umijem lase, postane take lepa blond barva. me pa že leta barva mož, ker sem pri frizerju za tako barvo ponavadi odštela preveč evrčkov. Ker mi je vedno udaril preveč rumen odenek, so mi pol po vrhu še par srebrnih pramenov, pa je bil račun ulala.

http://www.discounto.de/Angebot/Poly-Brillance-IC-14-Gold-Blond-72931/#.UH5ESmfy2cM

Tudi jaz se barvam izključno doma. V zadnjem času mi najbolj sedejo svetli odtenki od Subrine, še najbolj pa barvi peščeno blond in pa zlati lešnik. Barva moji las je res vrhunska. Zelo sem zadovoljna in ne bi zamenjala barva za nič na svetu. Imam pa enako pripombo kot jo je že punca omenila, da Subrine nikakor ne moreš dobiti in kupiti v drogerijah DM, ker jih enostavno ne prodajajo več in prodajalka mi je celo zadnjič rekla, da jih sploh ne bodo več prodajali. Zelo začudena?

subrino imajo v milerju-vsaj 2 meseca nazaj so jo imeli še

5polyka-lepa barva.sam ne zame-bi bila kot polenta

Subrina ima meni najboljšo linijo bolj blont barv. Imam bolj tanke lase in mi hitro useka na rumeno in sem potem grozna. Kupujem pa pretežno v Tuš drogeriji, včasih vzamem v Leclercu.
Probaj en odtenek, raje malo temnejšega vzami, kot misliš.

New Report

Close