Svetlo rjava barva – svetleča
Pozdravljene mone!
Mi lahko svetujete kateri odtenek in firmo barve naj kupim v trgovini, da bo svetlo rjave barve in da se bodo na koncu še lasje svetlikali.
Rada bi se pobarvala sama, sedaj pa imam blond lase.
Hvala za nasvet in če imate še kakšen nasvet kar na plan z njim.
Frizerji so mi predragi, si jih ne morem privoščiti
Ja to bi pa šlo, če je vse všteto v 20e, kje se vidi kakšna njihova uradna ponudba? Zanimivo.[/quote]
Imajo stran na Fb: Ultra-S in fotke res prijetnega ambienta salona-kozmeticni-masaze..
ali pa tole. so na kuponih saj so cisto na novo
je pa tudi drugace redna cena 20e oz.22e odvisno ali zelite s prameni ali klasicno barvanje. sem videla cenik
Strinjam se da je salon Ultra-s v Trzinu zanimiv in lepo opremljen. Prav tako neprestano dopoljujejo ponudbo z novimi storitvami. Sicer so kar nekoliko dvignili cene, vendar so se vedno cenejsi kot drugje, seveda se pa najbolj splaca vzeti kupone, ki so se vedno v ponudbi. pohvalila bi kozmeticarko ter frizerja Borisa saj sta strokovna in izkusena na svojem podrocju. Zaradi njiju se z veseljem vracam v salon. Popolnoma druga zgodba pa je lastnica S. Ze samo ob pogledu nanjo me zmrazi in dobim kar kurjo polt. Kmalu sem ugotovila zakaj. Pred kratkim sem cakala v salonu dobre pol ure. Vprasala sem jo kdaj bom na vrsti, saj imam tudi druge opravke. V tistem je zabrusla naj pocakam oz ce mi kaj ni vsec lahko grem. Nad njenim obnasanjem sem bila osupla. Kakor mi je znano imajo “ponavadi stranke prav”. Prav tako taka podjetja “zivijo od strank”, zato si takega obnasanja ne bi smela privosciti. Kot da to ni bilo dovolj, se prav tako znasa tudi nad zaposlenimi kar vprico strank, se dere na njih, zali,… Omenili so ji da jim je zmanjkalo “materiala” za delo, ona pa nazaj – me ne zanima, znajdi se. Tako obnasanje ni primerno, to prinasa slabo luc na podjetje in temu posledicno tudi kratek obstoj oz poslovanje. Je imel se kdo podobne izkusnje z Ultra-s?