Svetlolaske vs Temnolaske
Evo MONi ena taka lahkotna tema in vprasanje za vas v naslovu teme.Torej katere perferirate oziroma vam padejo prej v oci.Lahko pa tudi MONe enako glede moskih seveda.
Narava je ravno čudovita skozi svojo raznolikost: črnolaske, rdečelaske, rjavolaske, sivolaske, majhne ,visoke, suhe, okrogle, šekaste… 😀
Narava je ravno čudovita skozi svojo raznolikost: črnolaske, rdečelaske, rjavolaske, sivolaske, majhne ,visoke, suhe, okrogle, šekaste… :D[/quote]
Ok,zate so vse dobre.
Kodraste blonde. In še vsako, ko sem spoznal do zdaj, se je pritoževala nad čupo, kako bi raje imela črne, ravne.
Eden od razlogov zakaj so mi take všeč blonde, je, ker imajo potem tudi manj pigmenta, bolj bledo kožo, kar se vsaj meni osebno zdi sexy na ženski. Kodri jo naredijo pa še tok bolj posebno, ker izstopa od ostalih. Ponavadi so tudi mlajšega videza, bolj nežnih obraznih potez. Še vsaka top milfa do zdaj, ki bi ji prepisal 10 let manj, je bla tud naravna blondolasa. Taka je lahko še do 40ga, 50ga leta in top shape.
Narava je ravno čudovita skozi svojo raznolikost: črnolaske, rdečelaske, rjavolaske, sivolaske, majhne ,visoke, suhe, okrogle, šekaste… :D[/quote]
Ok,zate so vse dobre.[/quote]
Barva las in velikost jošk verjetno ni preferenca, če ima moški kaj soli v glavi? 🙂
Haha sam res nikol nismo zadovoljne z barvo ali obliko las.Je pa zanimivo,da nas po vecini vsaj,privlaci kontra od nase barve las (mislim na drugi spol).
Samo naravno kravžlaste.
Christie Brinkley npr. jih ima že 60 :
http://www.usmagazine.com/uploads/assets/photo_galleries/regular_galleries/2261-us-weeklys-most-stylish-new-yorkers-2013-red-carpet-pictures/photos/1378905229_christie-brinkley-zoom.jpg%5B/quote%5D
Ja sem pa glih zadnjic gledala itak kapo dol ni kaj.Vseeno kolk in kaksne popravke je imela ampak kljub temu lepo in naravno vsaka cast.
tripam na razkrečena bedra … neglede na barvo las, mufka, …
S Photosopom tudi jaz izgledam odlicno. Glede barve las pa… Najstnikise lovijo blondinke, kasneje pa barve las sploh ne opazis vec.
Ok,zate so vse dobre.[/quote]
Dobro si ga prebrala 🙂 Njegov kriterij za žensko je tak:
Barva las: ženska (sam da je)
Starost: ženska (sam da je)
Postava…: ženska (sam da je)
V glavnem, sam da je ženska, četudi mama 🙂
To je naravno, saj tako narava poskrbi, da se morebitni poškodovani kromosomi “popravijo” 🙂 Jaz sem opazil, da imajo blondinke rade temnolasce in obratno seveda:) Blondinke imajo ponavadi tanke in krhke lase, z jasno skoraj nič pigmenta, zato obožujejo čvrste temne lase pri moških, se idealno pomeša 🙂 Meni so tudi všeč čisto nasprotni lasje pri ženski, svetlejši in nežnejši od mojih 🙂 Ene imajo pa podobne lase kot jaz, bruh, nisem za homo-hair 🙂
Jaz imam zelo čvrste, goste in temne lase. Pri ženskah obožujem blond in pa svetlorjavo, najraje kostanjevo, mi je pa všeč kakšna vranje črna, ampak to bolj zato, ker odtehta s prelepim obrazom in postavo. Če pa gledamo samo lase, pa svetlo rjavi oziroma blond. Še bistveno bolj pomembno kot barva pa je tekstura! Ne maram trdim, čvrstih las oz. skodranih, ker so preveč podobne mojim 🙂 Obožujem dolge ravne svilnate lase, da padejo dol kot zavesa, ne tisto popeglane, naravno svilnate, svetlorjave oziroma blond 🙂 Tako da tvoja trditev je pravilna in če nas ima večina moških take in take lase, nam bo seveda večini všeč isti tip žensk, ker nas privlači kontra, po večini 🙂
S Photosopom tudi jaz izgledam odlicno. Glede barve las pa… Najstnikise lovijo blondinke, kasneje pa barve las sploh ne opazis vec.[/quote]
Čestitke za debilen komentar.
Izjava tedna. Moški s soljo v glavi nimajo preferenc, sam da ma luknjo (oz še te ne rabi – pravzaprav je lahko tudi moški), vsaj kar se tiče telesnih lastnosti, se privlačita in ljubita zgolj transcendetalno, na višjem, intelektualnem in dohovnem nivoju 🙂
Izjava tedna. Moški s soljo v glavi nimajo preferenc, sam da ma luknjo (oz še te ne rabi – pravzaprav je lahko tudi moški), vsaj kar se tiče telesnih lastnosti, se privlačita in ljubita zgolj transcendetalno, na višjem, intelektualnem in dohovnem nivoju :)[/quote]
Eureka, tudi moški ima luknjo! 🙂
S Photosopom tudi jaz izgledam odlicno. Glede barve las pa… Najstnikise lovijo blondinke, kasneje pa barve las sploh ne opazis vec.[/quote]
Čestitke za debilen komentar.[/quote]
Spider, ne igraj se z mano in raje uzivaj na svojem vitrualnem pasniku sexa 🙂
A to je tud naravno, da nekoga, ki ima malo las, privlačijo ljudje z veliko ali dolgimi lasmi? Pač, da se napake kromosov popravijo. 🙂
Ali gredo tudi pameten tip-neumna ženska ali pa neumen tip-pametna ženska na enak način skupaj? 🙂
Čestitke za debilen komentar.[/quote]
Spider, ne igraj se z mano in raje uzivaj na svojem vitrualnem pasniku sexa :)[/quote]
Čestitke za še bolj debilen komentar.
Ja no zato se tu cela ekipa strokovnjakov ukvarja s tabo.
To je naravno, saj tako narava poskrbi, da se morebitni poškodovani kromosomi “popravijo” 🙂 Jaz sem opazil, da imajo blondinke rade temnolasce in obratno seveda:) Blondinke imajo ponavadi tanke in krhke lase, z jasno skoraj nič pigmenta, zato obožujejo čvrste temne lase pri moških, se idealno pomeša 🙂 Meni so tudi všeč čisto nasprotni lasje pri ženski, svetlejši in nežnejši od mojih 🙂 Ene imajo pa podobne lase kot jaz, bruh, nisem za homo-hair 🙂
Jaz imam zelo čvrste, goste in temne lase. Pri ženskah obožujem blond in pa svetlorjavo, najraje kostanjevo, mi je pa všeč kakšna vranje črna, ampak to bolj zato, ker odtehta s prelepim obrazom in postavo. Če pa gledamo samo lase, pa svetlo rjavi oziroma blond. Še bistveno bolj pomembno kot barva pa je tekstura! Ne maram trdim, čvrstih las oz. skodranih, ker so preveč podobne mojim 🙂 Obožujem dolge ravne svilnate lase, da padejo dol kot zavesa, ne tisto popeglane, naravno svilnate, svetlorjave oziroma blond 🙂 Tako da tvoja trditev je pravilna in če nas ima večina moških take in take lase, nam bo seveda večini všeč isti tip žensk, ker nas privlači kontra, po večini :)[/quote]
Neumnost. Jaz imam močne temne, praktično črne lase, pa so mi všeč predvsem temnolaske. Če ima še lepe temne oči, še toliko bolj luštno izpade za moj okus: recimo kaj takega:
[img]http://content.latest-hairstyles.com/wp-content/uploads/2012/11/casually-undone-long-wavy-glossy-dark-hair.jpg[/img]
[img]http://sev.h-cdn.co/assets/cm/15/09/54eec5bf13937_-_sev-ariana-head-tilt-lgn.jpg[/img]
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/29/79/14/297914389c048e835be745ebb9ea8fd0.jpg[/img]
Da 🙂 Blond oz. plešasti tipi imajo radi čvrste, temne, močne kodre pri ženskah 🙂 Lasati, temni pa svetle(jše) nežne laske 🙂 V paru gre, če si razširil še na ostale stvari dosktirat skupaj tudi karierist-gospodinja, zapečkar-popotnik/nomad, zapravljivec-gorenc 🙂 itd.. Si predstavljaš, da sta oba preveč za isto stvar oz ista, ni ravnovesja 🙂
@m111
Fovšija ti ne da miru. Ti si isti kot Robi, ker sam nimaš kaj za pokazat, pa potem tudi ostali ne smejo nič met. Ženska zgleda odlično za svoja leta in vseh slik pač ne more met sfotošopiranih, tko da…nehi se brukat.
Fovsija za 60 letnico 🙂 🙂 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.