Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Svetlolaske vs Temnolaske

Svetlolaske vs Temnolaske

Valda, samo tale gospa, je itak izjema, koliko 60 in nekaj letnic pa zgleda takole, bodimo iskreni, ona pa še ”par” in nobena ni Slovenka 🙂

Bodmo realni, če še pri 25tih komot najdemo eno ki gladko prekaša kakšne Hollywoodske 25 letnice po postavi, pa pri 6x letih težko najdemo v realnem okolju eno ki prekaša tole gospo v seksipilu. Zato je takšen example nekoristen za debato overall. Razen če je uporabljena samo v namen frizure.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ta druga, k si jo dal, ni ravno temna kajne 🙂 Jah eni so tudi homolasni 🙂 Pa veš kaj je, pri temnih še gre, ker to je “primarno” 🙂 Če se pa dva blonda oz. albinota, še posebej redkolasa, privlačita, zna bit pa (večji) problem 🙂

Meni so všeč taki lasje naprimer, prva in tretja k si dal me pa močno odbijata, ta srednja mi je njami.

Kaj pa vem. Če na eno stran tehtnice postaviš eno stvar in na drugo stran isto stvar (le kopijo), se mi zdi, da je kar dobro ravnovesje. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Valda, samo tale gospa, je itak izjema, koliko 60 in nekaj letnic pa zgleda takole, bodimo iskreni, ona pa še ”par” in nobena ni Slovenka 🙂

To je “predelava”.

Bodmo realni, če še pri 25tih komot najdemo eno ki gladko prekaša kakšne Hollywoodske 25 letnice po postavi, pa pri 6x letih težko najdemo v realnem okolju eno ki prekaša tole gospo v seksipilu. Zato je takšen example nekoristen za debato overall. Razen če je uporabljena samo v namen frizure.[/quote]

Bodmo realni, če še pri 25tih komot najdemo eno ki gladko prekaša kakšne Hollywoodske 25 letnice po postavi, pa pri 6x letih težko najdemo v realnem okolju eno ki prekaša tole gospo v seksipilu. Zato je takšen example nekoristen za debato overall. Razen če je uporabljena samo v namen frizure.[/quote]
Preber si še enkrat moj prvi komentar. Moje mnenje je pač, da večina žensk, k zgleda 10-20 let mlajših, kot piše na papirju, so ponavadi tud svetlolaske. Teh primerov ti lahko najdem v reali še pa še. Valda niso to 60 let stare koke, so pa 30, 40, zgledajo pa kot da so malo čez 20. Pa mi ni treba zdej tu neke študije lepit, nekomu karkoli dokazovat, sej vidim v praksi kako je s tem.

Ta druga, k si jo dal, ni ravno temna kajne 🙂 Jah eni so tudi homolasni 🙂 Pa veš kaj je, pri temnih še gre, ker to je “primarno” 🙂 Če se pa dva blonda oz. albinota, še posebej redkolasa, privlačita, zna bit pa (večji) problem 🙂

Meni so všeč taki lasje naprimer, prva in tretja k si dal me pa močno odbijata, ta srednja mi je njami.[/quote]

Sredinsko sem dal bolj zaradi oči, ki so čudovite, in morda da je še na meji ko bi jaz jo prej okarakteriziral za ”temnolasko” kot svetlolasko, čeprav je res sredina bolj kot ne. ampak za mene so brunnetke temnolaske. vsaj večinsko gledano. To kar si ti dal kot primer, za mene nikoli ni svetlolaska.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Itak bi blo s pravilno prehrano marsikaj drugače. Z junk fudom in premalo vitaminov, mineralov, ti niti podrazno ne boš ohranil mladostniškega videza, pri 40ih,50ih, pa če maš še ne vem kašno genetiko.

Z distance tudi lutke pri Madam Touse izgledajo odlicno

Da razrešim dilemo:

Spodnje 4 so svetlolaske, zgornje štiri pa temnolaske, čeprav C7 (tretja vrstica, prva od leve proti desni) je za mene osebno na meji.

[img]http://in1.ccio.co/Cb/Jm/hs/8092474299924430Ql4xQHWlc.jpg[/img]

Pardon, zgornjih 8 (ne 4) in spodnjih 8.

Golden blonde sm mel v mislih. Naravne platinum blonde so redke, če sploh kšna je…

[/quote][/quote]

Ni, je pa svetlješa, sploh če s primerjaš s črnimi, trdimi, kodrastmi, kot una prva 🙂 Dovolj blizu. Bolj mi je pomembno, da ima lepe, dolge, voljne, mehke, svilnate laske 🙂 Barva je sam še plus 🙂

Dobro, če primerjaš z tipom najbolj črnih, potem je praktično vse drugo ”svetlejše” 🙂 To je malo tako tako okarakterizirat po moje. Dajmo se držat vsaj neke okvirne lestvice drugače nima smisla debatirat.

Mah koga briga, blond, črna, rjava,…glih tko bo tečna, kt vse ostale.

Blonde se ti bolj splačajo, samo zato, ker majo daljši rok trajanja.

Uh glede na dosedanje komentarje odpadem pri vseh razen pri Matkicu 😀
Aja pa se matjazko ce bi ga sploh stela :)))
Sicer pa hvala bogu za razlicnost ane.

Tole si se pa dobro spomnil, s slikcami 🙂 Saj veš, da imamo moški težave z opisovanjem barv.

Samo meni je skor bolj pomembna tekstura, sploh danes k si vrže flaško barve gor, pa je druge barve 🙂 Men tekstura pred barvo. Zame morajo biti gladki, naravno ravni, svilnati, mehki. Pa seveda rad imam dolge lase, nobenega čopa, morda kitke, sam najraje naravno spuščene, če so omenjenih kvalitet 🙂

Kaj se pa ti sekiraš, komu se kej dopadejo tvoji lasje ? Sej si rekla, da ne nucaš več deca.

ne precenjuj se – tudi odpasti ne moreš ☺

Haha kulturnez itak da se ne sekiram in se tudi takrat nisem ko so bli deci aktualni.:)

Tole si se pa dobro spomnil, s slikcami 🙂 Saj veš, da imamo moški težave z opisovanjem barv.

Samo meni je skor bolj pomembna tekstura, sploh danes k si vrže flaško barve gor, pa je druge barve 🙂 Men tekstura pred barvo. Zame morajo biti gladki, naravno ravni, svilnati, mehki. Pa seveda rad imam dolge lase, nobenega čopa, morda kitke, sam najraje naravno spuščene, če so omenjenih kvalitet :)[/quote]

Eh, zraven barve je najbolj pomembno ravno to da so urejeni (beri oprani in nemastni) ter da ženski pristajajo. Tu naj povem da le redkokateri mladi ženski/punci pristajajo kratki lasje, to je eden večjih turn offov za mene, osebno. Poznam samo eno ki ma krajše kot do ramen in da lahko račem da ji pri 25tih kar ok pašejo, ostale zgledajo prav neprivlačno, pač meni osebno.

Ne vem zakaj se mi zdi, da bojo zlo kmau spet ? 🙂

Ja meni so tudi kratki lasje odbijajoči. Če smo pa pri urejenosti/zdravju pa naj povem, da mene odvrne prhjlaj, prvo zato ker je, drugo pa zato, ker se vidi, ker vem da marsikaj nakazuje, da ne napišem naprej 🙂

Kaj pa vem. Če na eno stran tehtnice postaviš eno stvar in na drugo stran isto stvar (le kopijo), se mi zdi, da je kar dobro ravnovesje. :)[/quote]

Ti tole analogijo si dal zanimivo ja. Samo veš kaj moraš še definirati, kaj je vzvod tukaj, potem bi videl strani in jih definiral. Ne znam ti na tehtnici odgovorit 🙂 Lahko ti pa na bateriji. Tok pri bateriji teče samo dokler je napetost (razlika potencialov). Cilj baterije je, da se zmanjša napetosti na 0, da ni več razlike (potencialov), takrat pa tok neha teči. Se pravi, cilj je, da napest mine, to se zelo želi in to poganja cel tok, samo na koncu baterija umre 🙂

Če sta si partnerja preveč podobna, popolna kopija, oziroma to postajata, potem ni nobenega toka več med njima. To je tisto a veš, k žena postaja podoban možu, prej gospodinja, potem njegova poslovna partnerka, polna poslovnih izrazov, kot tudi on, potem jo pa prevara z glupo tajnico 🙂 Dokazano ubija tudi pretirano prijateljstvo med partnerjema, mora biti še vedno dosti strasti. Če se gledata le kot na prijatelja, to ni vedno dobro, morao biti vedno napetost/strast 🙂

Ne vem zakaj se mi zdi, da bojo zlo kmau spet ? :)[/quote
🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close