Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Svetlolaske vs Temnolaske

Svetlolaske vs Temnolaske

[/quote]

Ona napiši kašne lase maš ti in kakšne ta ogledan 🙂 Si pa že sama dobro ugotovila, nasprotja! 🙂 Je verjetno nekaj tudi splošnih referenc. Npr nekje, kjer so vsi črnolasi, moški in ženske, bo verjetno blondinka eksotika in bo že zaradi tega bolj zaželjena. Če imaš take lase, kot jih obožuje matkič, potem te bo morebitni plešasti kandidat z veseljem pograbil 🙂

In ta plešasti kandidat je…Matjažko ?

Malo za hec.
[img]http://cdn.diply.com/img/b2607564-49e7-435b-859a-fbe1bc333b63.jpg[/img]
VIR: http://diply.com/menshumor/differences-between-men-women/39636

Ja, samo da tak ni nobeden.

To majo babe neke manjvrednostne komplekse, ker majo kao premajhne, pa pol to skos poudarjajo in zbujajo pozornost po nepotrebnem. Noben ne bo gledal za žensko, samo zato, ker ma obdarjena prsa, če je v obraz taka k Oprah Winfrey.

Kaj pa vem. Če na eno stran tehtnice postaviš eno stvar in na drugo stran isto stvar (le kopijo), se mi zdi, da je kar dobro ravnovesje. :)[/quote]

Ti tole analogijo si dal zanimivo ja. Samo veš kaj moraš še definirati, kaj je vzvod tukaj, potem bi videl strani in jih definiral. Ne znam ti na tehtnici odgovorit 🙂 Lahko ti pa na bateriji. Tok pri bateriji teče samo dokler je napetost (razlika potencialov). Cilj baterije je, da se zmanjša napetosti na 0, da ni več razlike (potencialov), takrat pa tok neha teči. Se pravi, cilj je, da napest mine, to se zelo želi in to poganja cel tok, samo na koncu baterija umre 🙂

Če sta si partnerja preveč podobna, popolna kopija, oziroma to postajata, potem ni nobenega toka več med njima. To je tisto a veš, k žena postaja podoban možu, prej gospodinja, potem njegova poslovna partnerka, polna poslovnih izrazov, kot tudi on, potem jo pa prevara z glupo tajnico 🙂 Dokazano ubija tudi pretirano prijateljstvo med partnerjema, mora biti še vedno dosti strasti. Če se gledata le kot na prijatelja, to ni vedno dobro, morao biti vedno napetost/strast :)[/quote]
Hm po svoje imata v bistvu oba prav.Recimo midva z bivsim sva bila to kar opisuje doberman cisto nasprotje,ki se je pa z leti pokazalo za enostavno nemogoce za vozit naprej.Po drugi strani bit s svojo kopijo pa uh dvomim.Ja pri nekaterih kljucnih stvareh je prav,da imata enake poglede to ze.Menim,da ce gres v vezo,da si na prvem mestu pripravljen sprejemat kompromise in da imas ze prej raspucano cesa pa ne mores sprejet..
Evo pa smo sli stran od barve las hehe najbolj da zacnemo se o horoskopskih znamenjih.:)))

Jebeš barvo, obliko lasišča. Žgoljava postarana baba, nima veze kokrat gre k frizerju, še vedno se ne bo noben zanimal za njo. Lahko se samo sebi zdi bolj simpatična, to je pa to.

Tista moja soseda z otrokom, si jih vsak mesec prebarva, pa ni zato nič lepša za pogledat.

Ona napiši kašne lase maš ti in kakšne ta ogledan 🙂 Si pa že sama dobro ugotovila, nasprotja! 🙂 Je verjetno nekaj tudi splošnih referenc. Npr nekje, kjer so vsi črnolasi, moški in ženske, bo verjetno blondinka eksotika in bo že zaradi tega bolj zaželjena. Če imaš take lase, kot jih obožuje matkič, potem te bo morebitni plešasti kandidat z veseljem pograbil :)[/quote][/quote]
Hahah kulturnez se moti k nimam nobenga ogledanega..drgac pa zanimivo so mi no zabriti ( ne glih plesasti ) vsec:D

Ja to je umetnost, najti skupne stvari, ki vaju povezujejo a hkrati imeti nekaj vitalnih lastnosti, kjer sta si nasprotna, da je malo napetosti oz. da baje otrok najde ravnovesje med vama! Dober primer je, da sta dva (za vezo, ne za fuk, za fuk je boljš da je vse popolno nasprotje, je največ strasti :). No za življenje pa je npr.dobro da sta si podobna v ključnih stvareh (situacija, okolje, pogledi, vrednote…) a nasprotna v teh klasični, en rad potuje, drug ne, en rad zapravlja, drug ne, en je rad v družbi drug na samem. Po moje je tudi dobro, da je en lovec, drugi pa skrbi za dom. Če sta pa oba nasprotna oz. ista na napačnih stvareh, zna biti pa pogubno. Npr, če sta oba istih družinskih vrednot, je to zelo dobro za družino, otroke, če pa sta oba zapravljivca, preveč družbena, hazarderja, rada pijeta, se znata pa en drugega ojačiti v pogubo 🙂 Se pravi, umetnost je najti (prave) skupne točke a hkrati imeti različne poglede pri ostalih stvareh, da se uravnovesita.

Drugače imaš Kulturnež prav, to z joškami so po moje bolj babe napihnile, vendar je zadnji trend v USA, da so manjše moderne, govori znani plastični kirurg Dr. Robert Rey https://www.youtube.com/watch?v=4LBprII8-Xg. To je itak že sam prej govoril, sedaj pa je to dejansko trend. Jst imam rad take, da same stojijo, take športne, optimalne. In dosti žensk mi je reklo, da bi si jih dalo povečat, pa so imele za moje pojme idealne, jst sam NOOOOOOOOO 🙂

No sej zabriti so ponavad plešasti oz gre v to smer. Po moje bo idealno 🙂

Še to sem pozabil povedat, pri tistem offtopicu zgoraj. Tudi ni dobro, da partnerja tekmujeta (kar je hitro, če so iste) v istih vlogah, zato si je potrebno vloge razdeliti. Zato tolikokrat berete, da pride do ločitve, a oba podjetnika. Al se ženska ne pusti več komendirat oz. njemu ni všeč kako se je spremenila. Zato je po moje dobro vloge ločiti, ker tekmovanej v partnerstvu je pogubno. Parnerja bi morala biti v vezi krativna, ne pa tekmovalna en do drugega, na zunaj lahko…

Mogoče je na dolgi rok dobro si eno bolj kompatibilno najdt, ampak to še ne pomeni, da boš ob taki dubu trdga tiča. Mene že od nekdaj vzburjajo čista nasprotne od mene, kšne rejvarke, metalke, zadrogirane, nasnifane prasice, k ga vlečejo z obema, skvirtajo po steni in se mi ob tem hudomušno nasmihajo. Jst na drugi strani pa tak pridkan, spoštljiv fantek. Ying Yang fora.

Seveda je največ strasti, rajca, če je popolno nasprotje, vendar na dolgi rok, ko strast, morebitna zaljubljenost, mine, te začne nervirat ko prasica, ker nimata nič skupnega, izven te začetne strasti 🙂 Je pa tud problem, če skačeš vedno na nova nasprotja, saj se lahko hitro spremeni v zasvojenost s seksom, kjer rabiš vedno večje nasprotje, vedno bol odbito. Začneš z zadeto, potem še večji rajc ti je heroinka, potem brezdomka odvisnica etc., potem taka, za katero veš , da te bo še okradla po seksu… 🙂 Za na dolgi rok, pa je dobro malo manj nasprotja a še vedno dovolj, umetno je najti to pravo razmerje, odvisno na kater rok si želiš 🙂

Heroinke, te so prave ja.

Aja Kulturnež, še tole sem ti hotel postati, k smo že pri laseh, ajde smo mal razžirili na videz 🙂 Evo zaradi dejstev prikazanih na spodnji sliki smo lahko upravičeno kritični do žensk, k vsaj v mladosti nimajo fit teleščka 🙂 Ker je čisto simpl za njih. Da pa dec zgleda kot atlet rabi pa…
[img]http://cdn.diply.com/img/f7a4a38f-1064-436f-a4f8-a62a2737bc5f.jpg[/img]

Crack whores so še bol odbite 🙂 Samo to je tanek led, nikol ti ne bo dovolj odbita, maš “reportaže” Crack W. Confessions, k tip točno to dela. Najbul odfu ženske išče, jim plača za šus in jih brez.. 🙂 Zraven pa še snema in dobro proda.

V glavnem, si pravilno ugotovil, mora bit kompatibilnost, če želiš na dolgi rok, a še vedno paziti na začinjena (prava) nasprotja, med katerima morebitni otroček poišče ravnovesje 🙂

Ma sploh mu nič ne nucajo te mišice. Važno je da je visok nad 180cm in kolikor toliko fit postave. Tud če mu mau vampa štrli vn, nič tragičnega. Bolj od tega je važno kok ma kej razvito socialno mrežo, da ga vsi poznajo, da je vsem faca. Ženske ljubijo pozornost in what better way priti do nje kot če si dobi tipa, ki zna prit do nje ? Valda si tud sama želi bit del tega. Tud tiste sramežljive, tihe miške, vse bi ble na njenem mestu.

Ti igralci, fotomodeli, s 6peki, se ženskam zdijo zanimivi, ker imajo slavo, denar, ne pa zaradi mišic. Mišice so samo kot nek okras, kot dodatek za popestritev. Odvzemi jim slavo, denar, pa bojo, glih tko kot mi, fehtal za eno usrano cifro.

Nobena ne bi vzklikala za Becksom, če bi delal kje na delikatesi, v predpasniku rezal mortadelo.

To maš pa prav 🙂

Ponavadi mi padejo v oči tipi s srednje rjavimi ali temnejšimi lasmi. Pa tud kak blondinec mi je že bil všeč ampak to je bolj redko.

Kakšnih las pa si ?

Kakšnih las pa si ?[/quote]

Moji naravni so srednje rjavi.

pa kakšen daljši rok trajanja kr neki!

Pa ne ti? :O

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tako citiranje bi rabl bit prepovedan.

Lasje ne naredijo ženske, ampak karakter.
Barva las je, kot da bi rekel, da mi je nekdo za radi barve oči bolj ali manj všeč. 🙂

[img]http://i.imgur.com/WDTP2.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close