Svetlolaske vs Temnolaske
Se pa podajo ženskam recimo močni, kodrasti in dolgi lasje:
[img]http://shrani.si/f/3T/132/3y92Hcub/lasje.jpg[/img]
Samo zlatolaska!
Žensko naredijo joški in rit.PI.čke pa se ne vidi in nima začetnega vpliva
Žensko naredita ata in mama, če smo že natančni.
Zdej pa poskusi to prjatlu razložit.[/quote]
A njegovemu malemu prijateljčku?
In ali ve, zakaj ga ima?
Si skisan od vročine?
čas je za en rožen venc za uboge na umu na MON_u
Eno butasto vprasanje in tipicno zensko za kulturneza.Kaj si po horoskopu?
Kdo je pa tebi dal dopust?
zanimivo..
Aha
Všeč so mi svetlo laske zato da jo hitreje porajtam .
Fetiš imam na skodrane lase pri ženski, barva ni važna. Samo da se jih dotaknem, mi pride.
Imam naravno teme in naravno skodrane lase. Dolge do sredine hrbta. In kar je najpomembneje, imam zdrave lase.
In kaj nas – me to briga?
Pokaže se s fotografijo in zraven še pokaže rit in joške, da te ocenim.
In kaj nas – me to briga?
Pokaže se s fotografijo in zraven še pokaže rit in joške, da te ocenim.[/quote]
Te je pa hitro začelo spet brigat. 🙂
Čelavi al pa temni. Blondinci so no-go.
To je naravno, saj tako narava poskrbi, da se morebitni poškodovani kromosomi “popravijo” 🙂 Jaz sem opazil, da imajo blondinke rade temnolasce in obratno seveda:) Blondinke imajo ponavadi tanke in krhke lase, z jasno skoraj nič pigmenta, zato obožujejo čvrste temne lase pri moških, se idealno pomeša 🙂 Meni so tudi všeč čisto nasprotni lasje pri ženski, svetlejši in nežnejši od mojih 🙂 Ene imajo pa podobne lase kot jaz, bruh, nisem za homo-hair 🙂
Jaz imam zelo čvrste, goste in temne lase. Pri ženskah obožujem blond in pa svetlorjavo, najraje kostanjevo, mi je pa všeč kakšna vranje črna, ampak to bolj zato, ker odtehta s prelepim obrazom in postavo. Če pa gledamo samo lase, pa svetlo rjavi oziroma blond. Še bistveno bolj pomembno kot barva pa je tekstura! Ne maram trdim, čvrstih las oz. skodranih, ker so preveč podobne mojim 🙂 Obožujem dolge ravne svilnate lase, da padejo dol kot zavesa, ne tisto popeglane, naravno svilnate, svetlorjave oziroma blond 🙂 Tako da tvoja trditev je pravilna in če nas ima večina moških take in take lase, nam bo seveda večini všeč isti tip žensk, ker nas privlači kontra, po večini :)[/quote]
Tudi jaz opažam, da nas je dosti takih. Meni so bili vedno najbolj privlačni skodrani rjavi (temni) lasje, potem pa skodrani lasje drugih barv. Izrazito črni ali pa blond lasje mi pa na moških niso tako všeč. Všeč mi je, če imajo lasje volumen – ali ker so skodrani ali pa ker so tako gosti.
Sama imam tisto barvo las, ki je v otroštvu blond, potem pa z leti temni. Sedaj imam svetlo rjave lase, če sem veliko na soncu pa poleti posvetlijo na blond. Tudi obliko las imam spremenljivo – kakšno leto so skoraj čisto ravni, kakšno leto pa skodrani – ni mi točno jasno, od česa je to odvisno; drugače so pa tanki in gosti.
Izgleda, da želim okrepiti gen za skodrane lase :), pa pri neki povprečni slovenski genetiki imam s slovenskim rjavolascem teoretično lahko tako svetlolase kot temnolase otroke –> plus za variabilnost :).
Meni osebno tiste, ki nimajo sivih las. 🙂
Mi je povsem vseeno ali so pobarvane na blond, rdečo, rjavo ali črno (ali bilo katero varianto vmes). 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.