Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Svetovna globalna meditacija za ustavitev Coronavirusa jutri, v nedeljo ob 4.45 po našem času

Svetovna globalna meditacija za ustavitev Coronavirusa jutri, v nedeljo ob 4.45 po našem času

IZREDEN POZIV VSEM LJUDEM TEGA SVETA
ZA OSVOBODITEV IN OBNOVITEV NAŠEGA PLANETA
ZAČETEK 4. IN 5. APRIL 2020, KO SE ODPREJO NEBESNA ZVEZDNA VRATA!

PRIDRUŽIMO SE 20 minutni MNOŽIČNI GLOBALNI MEDITACIJI!

4. aprila 2020 se bo odprl ogromen astrološki portal, prek katerega se človeštvo lahko združi v enovit um in združeno zavest, s katero pridobimo moč, da uveljavimo osebno neodvisnost in osvoboditev od suženjskega sistema finančnega dolga uvedenega pred 700 leti. Z obnovljeno močjo, ki vstopa v nas skozi astrološki portal smo sposobni končati suženjske monetarne strukture sveta in izbrisati korona virus ter strah, ki ga obdaja.

Nameravamo izkoristiti to močno astrološko poravnavo in ustvariti ogromen PREMIK za človeštvo v najbolj pozitivni in harmonični smeri, vendar je za to potrebno KOLEKTIVNO SODELOVANJE SRC IN UMOV ljudi, ki se z edinstveno osredotočenostjo na globalni ravni združimo v enotni nameri ZA OSVOBODITEV PLANETA IN SVETOVNIH STRUKTUR!

Ob vsem svetovnem kaosu, ki se širi okrog in v nas, je nujno, da se resnični nosilci svetlobe združimo v globalni meditaciji in se z globoko srčno ljubeznijo združimo v milijon svetlobnih točk, ki se bodo zasidrale v energijah miru, harmonije, obilja, svobode, ozdravljenja in najbolj pozitivnih časih, ki jih je mogoče predstavljati!

Ne glede na vaše osebno stališče ali prepričanje o evoluciji, je očitno, da smo prišli do točke, kjer je bistveno in skrajni čas, da razvijamo svojo zavest na kolektivni ravni in se združimo v skupni nameri za dvig in ozdravitev vseh bitij na Zemlji. Najboljši način za to je KOLEKTIVNA MEDITACIJA!
Več kot nas bo, bolj učinkoviti bomo!

GLOBALNE MNOŽIČNE MEDITACIJE IN POZITIVNA SPREMEMBA NAČINA RAZMIŠLJANJA SO KLJUČ ZA OSVOBODITEV IN KVANTNI SKOK NAŠE ZAVESTI!
IMAMO MOČ IN PRIŠEL JE ČAS, DA JO UPORABIMO!

Da bomo uspešni v tej nameri in spremembi, moramo prenehati s presojanjem, razlikovanjem in obsojanjem drugih ali tistega, kar nam v zvezi z njihovimi osebnostmi ni všeč. Ne dovolite, da vam določene negativne besede ali besedne zveze preprečijo, da bi se združili, saj so take ločitve in delitve tisto, kar nam preprečuje, da se povežemo in združimo v globalno Harmonijo in Ljubezen.

Odvrzimo obsojajoča imena in oznake, preplašen ego in osebne programe pomanjkanja! Zedinimo se in se osredotočimo na skupni cilj – KONEC TRPLJENJA IN OSVOBODITEV ŽIVLJENJA!

Potrebujemo vsakega od vas/nas, da 4.aprila ob 22.45 po ameriškem času oziroma 5.aprila ob 4.45 po evropskem času zagotovimo EN milijon aktivnih MEDITATORJEV, ki bo ustvarilo spremembo!!!

Navodila vsem meditatorjem za čimbolj kohezivno, enotno in učinkovito meditacijo, vizualizacijo in namero:

• Uporabite svojo tehniko, da vas privede do sproščenega stanja zavesti.
• Začutite v sebi ustvarjalno MOČ.
• Navedite svojo namero in recite: »To meditacijo uporabljam kot orodje za premik planeta v najbolj optimalno časovnico in za popolno odstranitev korona virusa.«
• Vizualizirajte steber sijoče bele svetlobe, ki se širi iz kozmičnega osrednjega sonca, nato pa se usmeri k centralnim soncem vseh galaksij v tem vesolju. Nato vizualizirajte to svetlobo, ki potuje skozi centralno Galaktično Sonce vse do naše Galaksije, vstopi v naše osončje in s svetlobo napolni vsa bitja znotraj našega Osončja in nato zasije skozi vsa bitja na planetu Zemlja in tudi skozi vaše telo v središče Zemlje.
• Vizualizirajte to svetlobo, ki transmutira vse korona viruse na Zemlji, razkuži vsa okužena območja na planetu, ozdravi vse paciente, odstrani ves strah, povezan s to epidemijo in obnovi stabilnost.
• Vizualizirajte potek dogodkov na planetu Zemlji, ki se preusmerijo v najbolj pozitivno časovno lestvico, oddaljujejo se od vseh epidemij, proč od vseh vojn, stran od vsake svetovnega prevlade. Vizualizirajte belo, roza, modro in zlato Luč, ki ozdravi vse neenakosti, izbriše vso revščino in prinese obilje človeštvu. Vizualizirajte nov velik kozmični cikel začetka Vodnarjeve dobe, ki prinaša čisto svetlobo, ljubezen in srečo vsem bitjem na Zemlji.

Ustvarimo to skupinsko globalno meditacijo, ne glede na to, v katerem časovnem pasu ste in ob kateri uri se v vašem območju odprejo Medzvezdna vrata (v Sloveniji se to zgodi v nedeljo, 5.4.2020 zgodaj zjutraj ob 4.45).
Samo 20 minut, ki lahko spremeni celotno Usodo našega planeta!

Moč ustvariti korenite spremembe in časovni premik je v nas, vendar je za tako mogočen premik potrebna sila vseh nas. Kot kolektivna zavest to zmoremo!

http://www.globalpeacemeditation.com/
Na tej spletni strani je tudi veliko informacij o resnični zgodovini človeštva in o tem, kaj se na galaktični ravni pomaga človeštvu.

Se pridružim, če se zbudim takrat.

Se pridruzim. Že sedaj si naštimam urco.

Zbudite me 15 do petih, pa bom zraven.
Če je množično, je mala malica, zbuditi tudi mene.

Ne izzivaj, da nau potres zarad tebe. 😃

še malo

Tale travca te je pa fajn zadela. 😁

Lahko meditirate, molite, se z žavbami mažete, molite, se u rt suvate, pa če se ne boste držali reda, vam noben boh ne pomaga.

Pa so me res zbudili 🙂 Še malo.

Pa so me res zbudili 🙂 Še malo.
[/quote]Sem pomislila nate in se nasmejala v to čudovito jutro
Luna je obarvana v zlato.
Prelepa je.
Zanimivo, da si budna buden, si imel=a uro?

Sem pomislila nate in se nasmejala v to čudovito jutro
Luna je obarvana v zlato.
Prelepa je.
Zanimivo, da si budna buden, si imel=a uro?
[/quote]:
Nisem imela ure. Kar prebudila sem se in potem zaspala nazaj.
In prej pomislila na vse, ter jim zaželela zdravje in vse dobro.
Mogoče so me pa ti zbudila. Vse dobro še posebej tebi!

Prečudovito jutro občudujem sedaj.

A pol pravte, da ni ratal.

Jeba.

Ne morem, da verjamem.

Itak da je uspelo. Čez 56 dni se bo videlo.
Teh 56 dni pa le še pazi nase in na svoje.

56 dni? Ne morem verjeti.

A tolk casa traja, preden je plac v Polju?

56 dni? Ne morem verjeti.

A tolk casa traja, preden je plac v Polju?
[/quote]
Škoda. Pri tebi ni uspelo.
Ja, vsi pa tudi ne morejo preživet 🙁

Virus se poslavlja…..mati Zemlja nas je slišala

New Report

Close