svetovno znani mediji
zanima me ali je že kdo prebral(doslej tri knjige)Jamesa van Praagh-a.Zadnja izmed njih ima naslov “ZDRAVLJENJE ŽALOSTI”.Pisatelj je medij in posrednik med svetom živih in svetom umrlih.Sam o sebi pravi citiram:”Že mnogo let sem deležen blagoslova,da sem orodje,preko katerega ljudje stopajo v stik z ljubljenimi na oni strani…..” Knjiga je razdeljena na štiri dele in ponuja različne metode za zdravo in blagodejno soočanje z izgubo najbližjih ljudi.Predhodnica te knjige je
“POGOVOR Z NEBESI”.Knjige so izšle pri založbi Učila,Vredno jih je prebrati.Nikomur nebo žal ,še posebno ne tistim,ki ne verjamejo v to,da se življenje po smrti nadaljuje.
živjo
najbrže si brala njegovo knjigo “POT DO NEBES”.Mene so fascinirale vse tri in resnično sem se pričela spraševati če ni na”drugi strani” lepše.V zadnji knjigi”Zdravljenje žalosti”ima pogovore tudi s samomorilci,ljudmi,ki so umrli v prometnih nesrečah,o požarih itd…..Prav v tej knjigi daje smernice za zdravljenje in odgovore na vprašanja katera si zastavljamo vsak dan:”zakaj???” Ko se “sprehajam” po internetnih straneh zasledim veliko takih vprašanj,tudi o smislu življenja.Vse to bo vsakdo našel prav v teh knjigah.Zadnja knjiga “Zdravljenje žalosti” je pravkar izšla in je prijateljica v knjigarnah še ni dobila.Klicala je na založbo in so jo poslali že drugi dan.Sama sem si jo izposodila v knjižnici.
živjo
najbrže si brala njegovo knjigo “POT DO NEBES”.Mene so fascinirale vse tri in resnično sem se pričela spraševati če ni na”drugi strani” lepše.V zadnji knjigi”Zdravljenje žalosti”ima pogovore tudi s samomorilci,ljudmi,ki so umrli v prometnih nesrečah,o požarih itd…..Prav v tej knjigi daje smernice za zdravljenje in odgovore na vprašanja katera si zastavljamo vsak dan:”zakaj???” Ko se “sprehajam” po internetnih straneh zasledim veliko takih vprašanj,tudi o smislu življenja.Vse to bo vsakdo našel prav v teh knjigah.Zadnja knjiga “Zdravljenje žalosti” je pravkar izšla in je prijateljica v knjigarnah še ni dobila.Klicala je na založbo in so jo poslali že drugi dan.Sama sem si jo izposodila v knjižnici.
Rudi prosim,da poveš kaj več o tem in kje te lahko najdem.Tema me zelo zanima.Zanima pa me tudi kako veš,da to lahko delaš.Prepričana sem,da Duš ne moreš niti ne smeš klicati kartako zaradi krakočasja.Zelo me zanima če si navedene knjige bral. Torej predvsem -na kateri strani spletnih strani, te lahko najdemo.
Nekaj o tem sem napisal na tem forumu v temi “Življenje po življenju”, poglej malo nižje. Tam najdeš tudi moj e-naslov. Sporočila pa sem poslal po mailih tistim, ki so jim bili namenjeni ker so bile bolj osebne stvari in ne bi bile zanimive za druge.
Z nekaterimi dušami smo stari znanci, skupaj smo živeli na “drugi strani”, s temi se kdaj tudi zabavamo, za začetnika na tem področju pa to gotovo ni primerno, ker ne vedo, s kom imajo opravit.
V osnovi duš ne moti, če jih kličemo, razen če ne pretiravamo, če nočejo se pač ne oglasijo. Ne vem za noben vzrok, zaradi katerega tega ne bi smela tega početi. Mnogim sem že omogočil to pogovarjanje in večina se čudi, kako je to enostavno, mislim, da bo to v prihodnosti postalo precej vsakdanja stvar.
Knjige “Zdravljenje žalosti” nisem prebral, sem pa prebral Pogovor z nebesi, Potovanje duš, Domovanje duše, Dotik večnosti, Devet stopnic, O smrti in življenju po njej, Pogovori z Bogom in še kaj na to temo.
Razen te zadnje “Zdravljenje žalosti”, sem Pot do nebes in Pogovor z nebesi prebrala. Povedati moram, da sta mi vlili upanje, da bom nekoč spet skupaj z očetom, ki mi je in mi še vedno pomeni eno najbolj ljubljenih oseb na svetu. Pomagali sta mi v trenutkih najhujše žalosti in bolečine. Toplo ju priporočam vsem, ki ste žalostni pa tudi tistim, ki jim ni vseeno kako živijo.
Prebrala sem tudi Življenje po življenju, Potovanje duš, Pogovori z bogom, O smrti in življenju po njej, Na drugi strani, Tibetanska knjiga mrtvih, Kolo življenja ….
saj se sploh ne morem več spomniti vseh. In kot pravi Rudi, verjamem da druga stran obstaja in verjamem Rudiju, da se pogovarja z dušami. Tudi meni je že dal odgovor na vprašanje.
Želim si, da bi čimprej dokončal svoje strani in nam posredoval svoje znanje, mogoče celo pri kontaktiranju s svojimi najdražjimi?
Form “življenje po življenju” sem odprla nekje v mesecu juniju in dobila odgovore na kar nekaj mojih vprašanj. Če je koga to zanima, ga bo sigurno našel pod starejšimi vpisi.
Lep pozdrav.
lena