Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Svež poletni parfum

Svež poletni parfum

Kljub temu, da ni nobenega pravega poletja, sem si zaželela nov, svež parfum. Kaj citrusnega, svežega.

Imate kakšno dobro idejo? Angel in Wish, ki sta mi za mrzle dni najljubša, nekako ne pašeta v ta letni čas.

*************************************************** Imagine all the people living life in peace ...

Elizabeth Arden- Mediteran in Flora by Gucci….ta dva sta moja te dni

moj pa ozone, sergio tacchini

Po čem pa dišijo vajini parfumi? 🙂

*************************************************** Imagine all the people living life in peace ...

Kakšen zeleni čaj…? Imaš od L’Occitana, ali pa od Elizabeth Arden; ta vonj je krasen za poletje, jaz sem imela že oba našteta.

D&G Light Blue je klasika… Ali pa zelo podoben (in malce boj po grenivki) Moschino – love love.

Meni sta ta dva ZAKOOON. Res, enkrat pošpricam in me cel dan sprašujejo kateri parfum imam. Omamno dišita obadva.

>http://shop.elizabetharden.com/product/index.jsp?productId=2640577&cp=2879146.3067572&parentPage=familyhttp://parfumerija-douglas.si/flora-by-gucci/

Moschino I love love mi je najboljši za ta letni čas. Se mi zdi, da bolj potegne po mandarini in grenivki kot Light Blue. Pa še manj uporabnic ga pozna…

Tierry Mugler; Cologne; vonj po citrusih, unisex parfum
Guerlain; Aqua Allegoria Herba Fresca – vonj po limonini travi in grenivki, se mi zdi
Yves Saint Laurent; Baby doll; pink grpaefruit

Evo, to je moj znanje glede citrusnih poletnih vonjev. Meni sta zadnja dva krasna. Sicer sta pa tudi moja zimska favorita Angel in Wish.

Dior: Addict 2
Dior: Escale e Pondichery
Miss Dior Chery

Escada: kakršenkoli, saj mislim, da so čisto vsi citrusni, poletni, in zdi se mi, da vsako poletje zamenjajo le kakšno od sestavin, baza je pa skoz ista, zelo prepoznavna in sveža

Kakšen pa je Daisy od Marc Jacobsa ne vem, pravijo pa, da je letos najbolje prodajan sploh…

sicer je pa stvar okusa vse skupaj in zelo velik faktor je ph kože, tako da recimo Pondichery na moji hčerki diši fantastično, na meni malo manj…..

diši po limonah, za moj nos- enkratno

Ojoj, tega pa sem jaz imela uhu let nazaj, mi je bil super maximalen, zdaj pa ne vem, kje ga naj dobim…

New Report

Close