sveže ločena-rada bi novega partnerja-kako?
Ej, se strinjam s tem nasvetom.
En tak Fbjaš hodi po Monu.. Bodite previdne ženske!
Beži od njega, kar te noge nesejo!
Mene ni uspel okoli prinest, se je pa res pretvarjal, da je nekdo, kar ni. Sem imela svoje angelčke ob sebi, ki so me zavarovali pred njim.
Popayček.. te skrbi, da bo zmanjkalo žensk zate, če se bodo vse zaklenile in ponovno postale device??
Jao, ti si tipičen moški, ki misli samo s spodnjo glavo in bi najahal vsako žensko, ki bi dala.
Upam pa, za dobrobit sveta, da ste ozaveščeni o spolno prenosljivih boleznih in da paziš na začšito in si tudi redno pregleduješ kri za te bolezni.[/quote]
Itak, sem reden krvodajalec, pa daleč od tega, da bi zdej položil vse kar mimo pride. No, tak tud prej nism bil. V strahu, da zmankalo žensk pa res nikoli nism bil, me pa skrbi za vas, ker je baje na Kitajskem kar 30 miljonov več moških kot žensk zaradi zakona o rojstvu enega otroka, tako, da zdej poleg teh beguncev, ki bodo okupirali Evropo znajo še Kitajci zaradi vas uletet v Evropo. Tako, da,….. ne piše se nam dobro, vam kot nam ne, se bo treba združit, hehe.
Popayček.. te skrbi, da bo zmanjkalo žensk zate, če se bodo vse zaklenile in ponovno postale device??
Jao, ti si tipičen moški, ki misli samo s spodnjo glavo in bi najahal vsako žensko, ki bi dala.
Upam pa, za dobrobit sveta, da ste ozaveščeni o spolno prenosljivih boleznih in da paziš na začšito in si tudi redno pregleduješ kri za te bolezni.[/quote]
Itak, sem reden krvodajalec, pa daleč od tega, da bi zdej položil vse kar mimo pride. No, tak tud prej nism bil. V strahu, da zmankalo žensk pa res nikoli nism bil, me pa skrbi za vas, ker je baje na Kitajskem kar 30 miljonov več moških kot žensk zaradi zakona o rojstvu enega otroka, tako, da zdej poleg teh beguncev, ki bodo okupirali Evropo znajo še Kitajci zaradi vas uletet v Evropo. Tako, da,….. ne piše se nam dobro, vam kot nam ne, se bo treba združit, hehe.[/quote]
Govorim o pregledu krvi na infekcijski za SPB. Po besedah si namreč zelo radodajen.
In plehko združevanje je popolnoma nekoristno.
Za nas ne rabiš skrbeti. Saj pišeš, da je na Kitajskem 30 milijonov več moških…. pa čeprav nimam namena it tja… ampak hvala za podatek.
Mene ni uspel okoli prinest, se je pa res pretvarjal, da je nekdo, kar ni. Sem imela svoje angelčke ob sebi, ki so me zavarovali pred njim.[/quote]
Enaizmedredkih ja boga boga.
Itak, sem reden krvodajalec, pa daleč od tega, da bi zdej položil vse kar mimo pride. No, tak tud prej nism bil. V strahu, da zmankalo žensk pa res nikoli nism bil, me pa skrbi za vas, ker je baje na Kitajskem kar 30 miljonov več moških kot žensk zaradi zakona o rojstvu enega otroka, tako, da zdej poleg teh beguncev, ki bodo okupirali Evropo znajo še Kitajci zaradi vas uletet v Evropo. Tako, da,….. ne piše se nam dobro, vam kot nam ne, se bo treba združit, hehe.[/quote]
Govorim o pregledu krvi na infekcijski za SPB. Po besedah si namreč zelo radodajen.
In plehko združevanje je popolnoma nekoristno.
Za nas ne rabiš skrbeti. Saj pišeš, da je na Kitajskem 30 milijonov več moških…. pa čeprav nimam namena it tja… ampak hvala za podatek.[/quote]
Ah dej koka stara ne nakladej :))))
Nima smisla. Če se ti s prvim copatarjem ni izšlo, zakaj bi se ti z drugim?
Po moje je bil divji žrebec.Taki so primerni samo za ob nedeljah.
Zdaj si bo dobila takega za vsak dan.
In zakaj se ji ne bi izšlo?
Seveda se ji bo.
Samo , vsak moški ni za vsako žensko.In obratno.
Škoda, da nimajo samski moški tablice na hrbtu , kjer bi pisalo :Sem tak in tak…
Draga sveže ločena mati lahko greš na kakšni ples tam je polno možkih ki te čakajo zaples .
Samo lepo se napravi kajti če te dobi kakšni možki ki mu boš všeč ga povabi na ples .
Ne smeš se braniti poljubčka ali objema ljubezni .
Samo uživaj pa bo pozabila na moža ki se je steboj ločil .
Še nisi nič naredil na pisavi?
Drugače pa zgledaš veliko bolj star od mene :))).
Če ne verjameš, se dooobro poglej v ogledalo.
Potem pa pomisli name in mojo lepo kožo.
Potem pa pomisli name in mojo lepo kožo.[/quote]
Ne pr tvojih letih :)))))
Mene ni uspel okoli prinest, se je pa res pretvarjal, da je nekdo, kar ni. Sem imela svoje angelčke ob sebi, ki so me zavarovali pred njim.[/quote]
Enaizmedredkih ja boga boga.[/quote]
Ne, ni pisala Enaizmedredkih. Oprosti, Enaizmedredkih!
Samo nekdo, ki želi opozoriti ženske na nekoga, ki želi izkoriščati. Tokrat sveže ločeno, ki išče moškega in bi se lahko tale tip prislinil in jo izrabil.
v kakšno akcijo?
Potem pa pomisli name in mojo lepo kožo.[/quote]
Ne pr tvojih letih :)))))[/quote]
hahahaha… in tvoja leta, ista mojim…. pa zgledaš desetletje starejši!!!!
hahahaha…
Kam hitiš? Nisi zadovoljna da imaš dva otroka? Nisi edina ki je ločena, preveč hitiš za moje pojme. Saj nisi čisto sama, imaš otroka ob sebi. Sprosti se in prvo daj čez ločitev in zadihaj malo. Partnerja boš že še našla. Če boš tako hitela boš morda spet našla nekoga ki te bo razočaral. In razčisti sama pri sebi zakaj hočeš novega moškega? Zato da bo bivši mož videl da si zopet “srečna” ali ker ti dejansko ne znaš živet sama brez moškega? Lahko se ti zgodi da boš spet razočarana zato ti svetujem da ne hitiš. Pojdi v life, naravo, nabavi si psa, karkoli. Morda boš tako spoznala moške prijatelje in se boš s kom tudi drugače bolj čustveno ujela. Nikar pa ne počni tega da greš iz propadlega zakona takoj v novo zvezo. Ne sme ti biti pomembno samo to da nisi sama. Živi za svoja otroka, moški bo že prišel. Novi partner mora biti dober tudi do tvojih otrok zato nikar ne hiti s tem.
prav imaš … hitro najdi novega tipa, ki ga boš lahko maltretirala .. zakaj bi mu lepo šlo?!
@ avtorica, nič ne vidim tvojih “spoznanj” ob branju…
Torej ja; potrebuješ čas, da vsaj sama pri sebi veš kaj želiš, kje si bila in kam hočeš. Fer do tebe, otrok in konec koncev za novega. Čaz za spoznanja, ne v uri, ki tiktaka – spoznanja, cilje rabiš. Lahko so tedni al pa leta.
Verjetno si ugotovila, morda verjameš, da večne ljubezni NI; ker če v to ne verjameš potem se sam trudiš in vlagaš v odnos, partnerstvo. Če še vedno verjameš “v večno”, potem daješ drugi strani signal, da si samoumevna, da se zate ni potrebno nič potruditi. No, velja tudi za partnerja; zanj se moraš potruditi – otroke imaš samo na “sposojo”.
Drugače pa, publike je veliko, samo oči moraš imet odprte. Imej se rada!
Joj, pa tele trolaste teme s SČ. Itak jih sodelujoči ne spremljajo več, ko padejo na drugo stran.
Drugač pa take ženske veliko hitreje zahakljajo naslednjega kot one, ki si kakor “vzamejo čas za razmislek”, “zadihajo” in “pridejo do spoznanj”. Enako se mi zdi velja za tipe. Tako da se jaz za avtorico čisto nič ne bojim, da bo za novo leto sama.
Glede na samokritičnost se nimaš česa bati. Prvi korak je, da bodi kakšna pol leta sama. Moraš se navaditi biti sama s seboj in svojimi mislimi in skrbmi. Potem pa išči moškega. KO iščeš moškega pojdi najprej brez pričakovanj. Mal flirtanja, kakšen seks, pa boš hitro prišla nazaj v formo. Ti imaš v glavi kaj želiš ampak nimaš pa predstave kaj lahko dobiš. Zato najprej rabiš drugo. Ker sigurno se ti bo predstava v glavi spremenila.
kr za začetek. kar delaš je podlo. sebe delaš za anglčka, to žensko za kurbo. to ni lepo. speljala ti je moža. torej je bolj sposobna od tebe. kdorkoli je ta oseba, karkoli že je, zna bolje in več kot ti. uči se. ona je rabila več partnerjev, da se je sprijaznila kaj mora počet doma, in kje ji je mesto, ti pa se boš tudi morala. al pa boš sama. tko je ta svet. položila ga je kot parket. plus tega, si podla še drugače in to da je to kar govoriš izključno tvoja stran. njegove ne poznam. bog ve kaj bi izvedel? si pa kr mislim kaj. posesivna, dolgočasna, boring, zakompleksanka, sitna, nejevoljna, brez energije, ljubusumna, favšljiva, razvajena, najpametnejša od vseh, preveč lapaš, preveč vsiljuješ svojo voljo, preveč iščeš kreg. za to je šel z drugo. ker ni več videl, moznosti da z teboj vzgoji otroke v normalno. ker si luzerka. zato je šel!! ker ni več mogel gledat kako uničuješ otroke. kako jih vzgajaš po svoje. draga žrtev, ničkriva ovčka. ampak speljal pa ti ga je. ko 5dag pariške. zdja vidis kolk si dobra. nič nisi vredna nič.
Forum je zaprt za komentiranje.