Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sveže samski in na dopust

Sveže samski in na dopust

Odgovor na objavo uporabnika
bila sama, 27.12.2024 ob 11:03

Potepuh, jaz vedno sama potujem. Sem samska, kar pa ne pomeni, da sama doma čepim. Potujem, sama, brez agencij.

Korzika: ne rabiš nekega poguma. Pogurm rabiš, če greš sam potovati, recimo po Afriki. KOrzika je pa EU, dokaj blizu Slo… Nič težkega. Pa lepa narava, pokrajina.

Kar se pa šotora in hotelov tiče. Ja, hotel je udoben, manj dela. Šotor… hja, ni ravno udobno, je pa poceni.

Jaz, če bi bila polna keša, bi preživljala dopust tako, da bi vsak dan spala v drugem hotelu. Ker pa mi manjka denarja pa na potovanju spim vsak dan v istem šotoru, v drugem kampu, včasih pa kar na črno. Razen, če pač hudo deževje pa potem pa najamem kako sobo. Ampak ja, saj večji del leta spim v postelji in ni neke hude sile, če pa na potovanju potem spim v šotoru.

No ja, saj nisem nikjer napisal da se bojim kampirat. Kampiram že vrsto let. Tudi na Korziki sem že bi ampak od tega je 14 let.

Potepuh, zakaj pa potem praviš, da je to pogumno? Meni deluješ precej preplašen, poln raznih strahov :).

Odgovor na objavo uporabnika
bila sama, 27.12.2024 ob 20:35

Potepuh, zakaj pa potem praviš, da je to pogumno? Meni deluješ precej preplašen, poln raznih strahov :).

Ja, polno, 😉

New Report

Close