Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Švic majica ima neprijeten vonj

Švic majica ima neprijeten vonj

Ima katera kakšno idejo, zakaj ima švic majica tudi takoj po pranju neprijeten vonj (predvsem pod pazduho)??? Je mogoče kriv mehčalec, ki sem ga uporabila pri prevm in drugem pranju???
HVALA!!!

Mogoče je preslabo oprana.
Jaz jih vedno prej še malo namočim ali pa z Vanish milom podrgen prav pod pazduho.

če zašvičaš imaš vonj in zato ga ima tudi majica:)
jaz vem za eno fajn stvar od justa,ker se pospricaš in še vedno švicaš samo ni vonja:))))

miška kako se pa tej stvari reče?

Švic majice se ponavadi perejo s hladno vodo in to ni ne vem kako intenzivno pranje. Take reči je dobro še kaj posebej namilit, kot je že napisal nekdo.

preden se oblečeš to tvojo švic majico, se fajn umij pod pazduho in namaži z deotom, pa sploh ne boš mela problemov

Švic majic nikoli ne smeš prati z mehčalcem (tako kot ostalih “tehničnih” materialov: scholler, gore-tex, wind-tex itd.)

Švic majice imajo nažalost ponavadi res neprijeten vonj, ki ga tudi detergent ne odstrani. Tisti, ki jih uporabljamo, se tega zavedami in ne sramujemo;)) Če pa imaš švic majčko za šminkiranje, pa zna biti to problem;))

Kaj so to sploh za ene majice?

Točno tako kot je napisala Nina. Stran z mehčalcem. Ne peri nobenih športnih oblačil z mehčalcem (izjema je kak bombaž pa še ta ne ves).
Drugače pa na eni moji majici piše pranje na 65 na drugi pa na 95 stopinj. Tako, da ni nujno pranje s hladno vodo. Pereš pač tako kot piše.

To so majice, ki so ob telesu suhe, saj znoj prevajajo ven. Pa zelo hitro se sušijo, ker se ne napijejo vlage. To je tak bolj enostaven opis.
So super v primerjavi z navadnimi majicami, ki se napijejo znoja in se potem lepijo na telo.
To je športno perilo in ni za šminkiranje. Majice, ki niso za lene.

Res, švic majice in mehčalec ne gredo skupaj !!! Mehčalec namreč “zlepi” vlakna tkanine, ki tvorijo v teh tkaninah zelo zračno strukturo.

Kraft perem na 90…
… smrdeti je pa nehalo, ko smo kupili sušilec- očitno ga prepiha, da nima vonja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close