švic majica za otroka?
Zdravo. Imam zelo zivahno triletnico in ker prihaja hladnejse vreme razmisljam o nakupu ti svic majice(kako se ji rece pravilno?). Hci je zelo zivahna in ne morem stalno letat za njo da jo bi preoblekla. Sedaj ko je bilo toplo in je v vecini pihalo toplo ni bilo problema. Vedno pa je problem ko zasvica in ali mrzlo zapiha ali pa se prej igra na soncu in potem gre v mrzlo senco hrbet pa moker in tako se mi velikokrat prehladi zaradi tega. In sedaj razmisljam o teh majicah ki naj bi kozo pustile suho mokrota na zunanji strani pa naj ne bi vplivala na nic in s tem bi eventuelno zmanjsala moznost prehlada. Res s tem nimam izkusenj in rajs vprasam kot da mi kdo prodaja nekaj bz.
Ker potem ni to samo mal smrkanja ampak hitr gre na dihala in usesa….a te majice so v velikostih 104-110-116? Hvala
Poglej v Hervisu in Interšportu. Čeprav jaz tam tako majhnih velikosti (za triletnico) še nisem videla. Je pa res, da jih tudi iskala nisem
Načeloma te majice sploh niso tako drage, da bi jo bil problem kupit, če ne padaš ravno na top firme. Ampak a ne bi mogoče hčerke preprosto malo manj oblekla, da ne bi tako švicala? Res si težko zamislim, da se primerno oblečen triletni otrok tako poti, da bi bila prepotena oblačila problem. Jeseni, ne v najhujši poletni vročini.
Spodnje majice za otroke dobišpovsod. Pomeni pa le to, da boš na že tako preveč oblečenega otroka navlekla še eno.
Švic majica po tvoje, je pa lahko vsaka majica, moj jemlje katerekoli bombažne, da jih je čim manj škoda za na treninge.
To je dejansko zelo prakticna zadeva. Rece se pa aktivno perilo.
Odkar smo pri nas zaceli uporabljati aktivne majice ponoci namesto zgornjega dela pizame, sta prenehali kasljati – oba. Pri sportnih aktivnostih se obnese zelo, prehladov je zaradi tega perila manj.
Super je za treninge in sportno vzgojo v soli, pozimi za smucanje in cez poletno sezono za v planince.
Bombazna majica je mogoce res bolj prijazna glede materiala, vendar aktivna majica sluzi svojemu namenu. Odvaja vlago od telesa, tako da ostaja koza suha. Biti pa mora ravno prav velika, se pravi se mora prilegati telesu, sicer svoje vloge ne opravlja.
Poglejte malo sportnike, v kaj so obleceni. Tekaci, kolesarji …
Kadar imajo akcije v Lidlu in Hoferju za aktivno smucarsko perilo, jih nabavim tam (imajo tudi za tamale), prodajajo jih tudi v Hervisu in Intersportu, sicer pa je s tem zacel (ce se prav spomnim) Iglu sport.
Otroka ne oblecem prevec. Ce ima pri 20 st npr majico s kratkimi in pajkice in mi taka skace po trampolinu ni vrag da se ne dpoti
ali da narefi 3km s poganjalcem sama lepo. Ali pa pri hoji navzgor. Ali sprehod in zraven se spravi se mal lovit ipd. Ne vem nasa se ob taki aktivnosti spoti. Kako se pa tem majicam pravilno rece po nemsko in anglesko da se pogledam na netu? Hvala. In preoblacenje trikrat popoldan ….ne gre. Dvoranski sporti so drugo.
Vsak zdrav otrok se bo pri športni aktivnosti spotil, kar je tudi pravilno da se. Ali misliš, da če skače po trampolinu, da naj se ne bi spotila? Ali pa če naredi 3 km na poganjalcu? Hvala bogu imaš zdravega otroka.
Drugače pa aktivno perilo kupi, ko bo v akciji (Lidl, Hofer), ker otroci rastejo in ji ne bo dolgo prav.
Ugodne otroške majice iz 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bombaža, sicer do velikosti 2 leti so tukaj.