Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Svica s 01. Jan 2025 prepovedala burke in hijab

Svica s 01. Jan 2025 prepovedala burke in hijab

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnycxcyx, 11.11.2024 ob 18:59

all3z, 11.11.2024 ob 18:55

Anonimnycxcyx, 11.11.2024 ob 18:08

all3z, 11.11.2024 ob 17:53

Anonimnycxcyx, 11.11.2024 ob 15:43

Ni prav, da se prepoveduje zakrivanje obraza.

Ženske se znajo tudi naličiti, tako, da skrijejo surovi izgled obraza.

Odkriti obraz samo pomeni, da se ga ne skriva. Državne oblasti hočejo imeti kontrolo nad ljudmi, zato prepovedujejo zakrivanje obraza, med tem, ko same vršijo napade na ljudi pa njihovi zaposleni nemalokrat zakirvajo obraze. Le zakaj?

Če ne zaupate zakritim obrazom potem je to vaša stvar in vaše pravo, kar pa ne pomeni, da je prav, da se prepoveduje zakriti obraz pa bilo to v znak verovanja ali pa nekih drugih osebnih odločitev.

Tisti, ki podpirate prepoved zakrivanja obraza v bistvu podpirate prepoved zasebnosti.

Kaj kdo hoče razkrivati javnosti in v javnosti , kar se tiče njegove zasebnosti bi morla imeti pravo, da sam odloča o tem in ne da drugi odločajo. Kajti, če drugi odločajo lahko nekoč določijo, da morate obvezno pokazati javno tudi svojo golo rit.  Namreč tovrstna oblastniška diktatura deluje lahko v obeh smereh.

Anonimnycxcyx

Ni prav, da se prepoveduje zakrivanje obraza.
Ženske se znajo tudi naličiti, tako, da skrijejo surovi izgled obraza.
Odkriti obraz samo pomeni, da se ga ne skriva.

Darwin, ah, lej, a ti sploh za sabo preberes kaj pises?

Prepoved burk in jihada, zame osebno, pomeni razjasnitev dveh zadev:
Prva je, da vem kdo je pred mano v burki – moski ali zenska.

Drugo in ne zadnje je kulturna prilagoditev moji dezeli! Zenske na BV crkujejo, da se resijo tega sranja, ti bi ga pa v (zaenkrat) svobodni SLO toleriral?

Mah, pejt spat, res!  🤮

Nobene zveze z darwinom nimajo tvoje neumnosti in neumnosti, ki si jih delite z drugimi.

Kaj tebe briga ali je nekdo v obleki ženska ali moški SPLOH? Si kaj izgubila pri drugemu človeku, da je tvoja briga kaj nosi na sebi? Si kupila tuji ženski ,moškemu čevlje, spodnje hlače, kapuco, majčko, očala, rokavice, ruto,…? Kaj je tvoja briga kaj nosi? Če jst na kurca ali pa na nos nataknem štrikane nogavice kaj je to tvoja briga, kaj to tebe briga in ima za brigati tujka? Brigaj se zase!

Če muslimani hočejo hoditi naokrog zakriti pa naj hodijo pa ne samo oni tudi drugi. Njihovi obrazi so njihova stvar, vaši obrazi pa vaša.

Če muslimani hočejo hoditi naokrog zakriti pa naj hodijo pa ne samo oni tudi drugi. Njihovi obrazi so njihova stvar, vaši obrazi pa vaša.

Imas prav. “Njihovi obrazi so njihova stvar”
Se popolnoma strinjam, da muslici SKRIVAJO svoj obraz v svoji kulturi IN svoji dezeli.
Sprejemam. Me ne gane. Me ni “briga”. -> po slovensko: skrb.

IN, se popolnoma strinjam s tvojo drugo postavko:
“vaši obrazi pa vaša”
Torej, da nam, evropejcem, pustite naso kulturo izkazovanja OBRAZA, ker ste VI, muslici, prihrumeli v nas dom(ovino)!
Peesda, pa se v vsak nomadski sotor se je moral GOST prilagoditi GOSTITELJU, zal, tega danes muslici ne kapirate.

Si kdaj slisal za, zelo custven izraz nasih juznih bratov, ki glasi: OBRAZ MI POSERE?

Stekas? Ne? OJNK, OJNK…🤮

Sem slovenec in po veri se nimam za muslimana. Sem pa strpen in prizanesljjiv do drugih, da živijo, kot hočejo dokler meni ne uničujejo mojega življenja. Če to pomeni, da nosijo na obrazu nekaj zaradi vere ali pa mraza ali pa , ker jim je nerodno pa naj nosijo.

Tudi ti trol se skrivaš izza anonimnosti in zakrivaš svojo zlobno faco pa te to čisto nič ne moti. Bi pa drugim odrejal kaj in kako hinavec hinavski ti.

Sem slovenec in po veri se nimam za muslimana. Sem pa strpen in prizanesljjiv do drugih, da živijo, kot hočejo dokler meni ne uničujejo mojega življenja.

Lej, glede na tvoj besednjak, si ti MaloMorgen slovenec, kar me, povdarjam!, cisto nic ne moti.
Ce si musliman ali nisi, me se najmanj zanima. Pa ves zakaj? Ker so v mojem zivljenju prijatelji, muslici, ampak so normalni in obsojajo vsiljevanje teh klovnoskih cot ali svoje vere.
Torej, ce bodo burke in hijab klovne hodile po mojem dvoriscu, meni, mojim otrokom, vnukom, unicujejo MOJO ZGODOVINSKO KULTURO. Moja strpnost se tukaj konca.

Aaaalora, zdaj se pa pomeniva: “… dokler meni ne uničujejo mojega življenja.”

Pri tej, tvoji izjavi, imava pa problem. Mislim, da od vsega zacetka tega posta.
Ko pridejo te burka in hijab klovne v SLO + nekajkratnik otrok, ki jih prezivljamo DAVKOPLACEVALCI, dobijo STANOVANJA prej, kot mlade slovenske druzine z enim ali drugim otrokom… halooo, ali tebi ne unicujejo zivljenja? Ne?
Torej tudi TI zivis na racun slovencev? Eh, jasno, da ti je vseeno.

OBRAZ MI POSERE, je izraz razocaranega cloveka, ki je sprejel GOSTA v svoj dom(ovino), a ga je le ta izdal ali okradel.

Tudi ti trol se skrivaš izza anonimnosti in zakrivaš svojo zlobno faco pa te to čisto nič ne moti.

Povej mi razliko anonimnosti med @Anonimnycxcyx in @all3z. Bos?

Anonimnycxcyx, 11.11.2024 ob 20:06

Anonimno 8992, 11.11.2024 ob 20:00

Anonimno 8992, 11.11.2024 ob 19:51

Anonimnycxcyx, 11.11.2024 ob 19:30

Anonimno 8992, 11.11.2024 ob 19:22

Ker ti si se pa legitimiral z osebnim dokumentom, zato lahko vsi točno vemo, kdo si, a ne. Se ravno tako skrivaš v anonimnosti, kot avtor, kateremu to očitaš.

Btw, butasta primerjava. Tu na tem forumu imamo pravico do tega, da ostanemo anonimni, če to želimo. Nihče od upraviteljev foruma od nas ne zahteva, da se registriramo, še manj pa to, da se predstavljamo s pravimi imeni in priimkii, ali celo s fotografijo.

V Sloveniji zaenkrat tudi ni prepovedano dekletom z ruto na glavi hoditi zato zapri svojo neumnost.

Tudi ni prepovedano biti anonimen na forumu, zato si lahko tkao ti kot jaz. V anonimno faco pa sem tvojemu predtrolu omenil anonimnost zato, ker bi jo ta drugim prepovedoval sam jo pa koristi. Tako sta tako ti, kot on navadna kretena umsko slepa ali pa eden in isti neumni trol.

Nihče ne govori o rutah na glavi, ampak o burkah! Sploh veš, kaj burka je? No, naj ti povem, ni zgolj naglavno pokrivalo, ala kapa/ruta.

Res je, zaenkrat pri nas burke še niso prepovedane, vendar pa se pogovarjamo o ŠVICI in podpiramo njihovo ravnanje!! Zastopiš?

Pojdi v Iran pa njim pametuj tako kot nam in uveljavljaj svoja prepričanja, če si tak junak, ki se zavzema za svobodno voljo do vsega.

P.S.: Še to mi povej. Zakaj sme imeti, po TVOJEM mnenju, npr. Iran pravico do zapovedi oblačenja in obnašanja, dočim ena Slovenija ali Švica pa ne?

Po mojem? Po mojem si kje prebralo, da zagovarjam kak Iran?

Moralna policija WTF? Le kako bo državna oblast neka morala, etika če je njena surova osnova zločinska in na tem na čemer bazira? Tako , da ne zagovarjam nobenega Irana pa tudi ne delim enakih misli, ki jih nek bozomon otresa, kot trdi, da je bilo dekle, ki se je uprlo oblastem neuravnovešeno. Še kako pametno je delovala ampak žal pamet ni cenjena ampak zlo podpirate, ko se vtikate tam kjer vam ni vaše mesto.

Dovolj jasno sem povedal čez temo kaj je prav in kaj ni. Brigajtte se za svoje obraze in jih kažite in skrivajte kakor vas je volja, saj vaši so. Če pa boste škodili ljudem pa vas bodo že odkrili in nobena ruta v žepu ali na glavi tega ne bo preprečila. Tako, da ni problem v tem, da se skriva obraz ampak kaj se skriva za njim.

To, da je Evropa veliko manj represivna in veliko več dopušča, so nekateri priseljenci vzeli kot šibkost. Zato pa ustanavljajo države v državi in območja, kamor niti policija ne upa.

Žal vsesplošna levičarska taktika odpiranja mej in dovoljevanje vseh njihovih verskih običajev in navad ni prinesla nič dobrega. Narastel je kriminal, ponekod izrazito. Vsiljuje se njihov način življenja, po nekaterih šolah se kar upošteva, da lahko hodijo molit, če se jim zahoče, zakrivajo obraze, terorizirajo domače otroke. In vse to zaradi preveč odprtega odnosa do njih in upoštevanja vseh pravic, ki jih ima posameznik nad skupino, tako da taki mladci mislijo, da tu lahko delajo, kar hočejo, saj so nad zakonom. Fizična prisila s strani policije, šole itd. je onemogočena, sodstvo je samo še farsa, če gre za mladoletnika, tako da se jim taki režijo v fris. Kot preveč permisiven starš, ki mu je lastni otrok zrasel čez glavo. In otrok se tega zaveda.

Ja, po državah EU bodo začele restrikcije, če bodo želeli kaj spremeniti. Če ni že zdavnaj prepozno.

Pa ne misli, da nisem za multi kulti. Obstajajo priseljenci, ki so se lepo infiltrirali, čeprav furajo svojo kulturo. Turki v Berlinu, recimo. Žal jih je vedno več takih, ki se preživljajo s kriminalom (ali pa samo štalo delajo domačinom, ker lahko) in ki jim na pamet ne pade, da bi upoštevali pravo države, v kateri so.

Ravno berem na 24 ur, kako so v Nemčiji prijeli nekega 17 letnega turka, ki je načrtoval teroristični napad na božični sejem. Nemčija je polna nesnage in skrajni čas bi bil, da se začne Evropa čistiti.

Anonimno 8992, 11.11.2024 ob 20:22

Ja, po tvojem!!! Sicer res nikjer izrecno ne omenjaš Irana, vendar pa ves čas poudarjaš, da naj oni zakrivajo svoje obraze, če njim tako paše, mi pa svoje imejmo odkrite, če nam tako paše. Imaš dvojna merila? Saj menda veš, a ne, da v mnogih muslimanskih drzavah bi žensko kamenjali do smrti, pred tem pa še posilili, kerne bi spoštovala NJIHOVIH zapovedi oblacenja. Tudi ti, kot moški, imaš pravzaprav zapoved oblačenja v njihovi državi. Še enkrat, zakaj se po tvojem mnenju moramo mi npr. v Iranu prilagajati njihovi kulturi oblačenja, njim se pa pri nas ni potrebno?

Ona pač zagovarja pravice posameznika, ki naj bi jih omogočal Zahod. Ne zagovarja oblasti v državah, ki jih vodijo skrajneži. Po njeno bi tujka morala hoditi nezakrita tudi v Iranu, če je to njena volja. Ampak pozablja bistvo. Evropa je s preveč pravicami posameznikom oslabila samo sebe. Zakone je popravljala, da so lahko priseljenci imeli pravice biti zakriti, ne jesti svinjine v šolah, moliti v šolah… šla jim je preveč na roke in to so mnogi izkoristili. Ko so nekaj dobili, so hoteli še več. Ko so dobili še več, so izmolzli sistem in ustanavljali lastne nepisane zakone, po katerih se ravnajo, saj tamkajšnja policija ne upa posredovati. Zdaj se je Zahod prebudil in ugotovil, da je dal prst, pa so mu odtrgali roko. In zato prihaja do desničarskih oblasti, zato se začenjajo restrikcije, zato se omejuje določene pravice. Akcija – reakcija.

Teroristi, 11.11.2024 ob 20:38

Ravno berem na 24 ur, kako so v Nemčiji prijeli nekega 17 letnega turka, ki je načrtoval teroristični napad na božični sejem. Nemčija je polna nesnage in skrajni čas bi bil, da se začne Evropa čistiti.

Saj so pričeli z deportacijami. Septembra so 28 obsojenih kriminalcev odpeljali v Kabul. Problem je, da je Evropa še vedno zelo proti deportacijam, Amnesty international zelo zavira tovrstne zadeve, vrh EU prav tako. Mladoletnih zagotovo ne bodo deportirali. Ampak stvari se bodo začele odvijati, samo vprašanje, če ni že veliko prepozno. Kaplja v morje kriminala.

https://www.domovina.je/nemcija-in-avstrija-priceli-deportirati-kriminalce-iz-afganistana-slovenija-ima-drugacen-pristop

all3z, 11.11.2024 ob 20:32

Sem slovenec in po veri se nimam za muslimana. Sem pa strpen in prizanesljjiv do drugih, da živijo, kot hočejo dokler meni ne uničujejo mojega življenja.

Lej, glede na tvoj besednjak, si ti MaloMorgen slovenec, kar me, povdarjam!, cisto nic ne moti.
Ce si musliman ali nisi, me se najmanj zanima. Pa ves zakaj? Ker so v mojem zivljenju prijatelji, muslici, ampak so normalni in obsojajo vsiljevanje teh klovnoskih cot ali svoje vere.
Torej, ce bodo burke in hijab klovne hodile po mojem dvoriscu, meni, mojim otrokom, vnukom, unicujejo MOJO ZGODOVINSKO KULTURO. Moja strpnost se tukaj konca.

Aaaalora, zdaj se pa pomeniva: “… dokler meni ne uničujejo mojega življenja.”

Pri tej, tvoji izjavi, imava pa problem. Mislim, da od vsega zacetka tega posta.
Ko pridejo te burka in hijab klovne v SLO + nekajkratnik otrok, ki jih prezivljamo DAVKOPLACEVALCI, dobijo STANOVANJA prej, kot mlade slovenske druzine z enim ali drugim otrokom… halooo, ali tebi ne unicujejo zivljenja? Ne?
Torej tudi TI zivis na racun slovencev? Eh, jasno, da ti je vseeno.

OBRAZ MI POSERE, je izraz razocaranega cloveka, ki je sprejel GOSTA v svoj dom(ovino), a ga je le ta izdal ali okradel.

Tudi ti trol se skrivaš izza anonimnosti in zakrivaš svojo zlobno faco pa te to čisto nič ne moti.

Povej mi razliko anonimnosti med @Anonimnycxcyx in @all3z. Bos?

Je kar težko se opredeliti komu ti citiraš, mozomonu ali meni, saj tist drek na obraz nima veze z menoj.

V državo ti spuščajo tujce. Kdo to počne? Tvoja oblast, ki jo podpiraš.

Ko so ti tujci postali naši sosedje pa te bom sedaj ob tem spomnil na ZDRAVLJICO.  Ne vrag le sosed bo mejak.

Kar pomeni, da, če smo že dobili sosede se obnašajmo, kot dobri sosedje in ne sovražniki. Če bo šel sosedu moj klobuk, če ga bom nosil na živce, meni pa njegova žena, ki je ne bom videl v obraz iz tega ne bo nič dobrega. Tako, da, če teh besed ne razumeš in je tvoj stav preveč že v zanikanju dejstev in nestrpnosti ne bova nič rešila še manj pa skupaj prišla.

Za anonimnost sem tudi povedal. Na forumu ste anonimni pa vseeno blejete, kar vam na misel pride,celo tisto, kar v obraz ne bi upali povedati ljudem. Tako se nekateri sproščate v napadih na ljudi, ki imajo običaj, da zakrivajo obraz med tem pa ga tudi sami skrivate, ko sodelujete v javnosti (forum je javno dostopen) , kot anonimni. Kar vas kaže hinavce, da drugim očitate to, kar sami počnete. Skrivate obraze. Razlika je le v tem, da vi skrivate obraze na forumu drugi pa zunaj na ulici. Zakaj ste vi potemtakem nekaj več ali boljši pa sebe vprašajte, ker jaz pri vas ne najdem nič boljšega. In ja sem slovenec po mami in očetu in rojen v Sloveniji, kar pa ne pomeni, da ne smem pisati, kot se mi zahoče, ker spet komu od vas nekaj ne paše, ki se ne znate brigati zase in vam moram potem tako povedat, da sem še sam na koncu tisti, ki se ne brigam le zase ampak se brigam za vse ostale, da jim ne bi vi,, ki se nočete brogat samo zase preveč svoje brige vsiljevali.

fdssdaf, 11.11.2024 ob 21:04

Je kar težko se opredeliti komu ti citiraš, mozomonu ali meni, saj tist drek na obraz nima veze z menoj.

V državo ti spuščajo tujce. Kdo to počne? Tvoja oblast, ki jo podpiraš.

Ko so ti tujci postali naši sosedje pa te bom sedaj ob tem spomnil na ZDRAVLJICO.  Ne vrag le sosed bo mejak.

Kar pomeni, da, če smo že dobili sosede se obnašajmo, kot dobri sosedje in ne sovražniki. Če bo šel sosedu moj klobuk, če ga bom nosil na živce, meni pa njegova žena, ki je ne bom videl v obraz iz tega ne bo nič dobrega. Tako, da, če teh besed ne razumeš in je tvoj stav preveč že v zanikanju dejstev in nestrpnosti ne bova nič rešila še manj pa skupaj prišla.

Za anonimnost sem tudi povedal. Na forumu ste anonimni pa vseeno blejete, kar vam na misel pride,celo tisto, kar v obraz ne bi upali povedati ljudem. Tako se nekateri sproščate v napadih na ljudi, ki imajo običaj, da zakrivajo obraz med tem pa ga tudi sami skrivate, ko sodelujete v javnosti (forum je javno dostopen) , kot anonimni. Kar vas kaže hinavce, da drugim očitate to, kar sami počnete. Skrivate obraze. Razlika je le v tem, da vi skrivate obraze na forumu drugi pa zunaj na ulici. Zakaj ste vi potemtakem nekaj več ali boljši pa sebe vprašajte, ker jaz pri vas ne najdem nič boljšega. In ja sem slovenec po mami in očetu in rojen v Sloveniji, kar pa ne pomeni, da ne smem pisati, kot se mi zahoče, ker spet komu od vas nekaj ne paše, ki se ne znate brigati zase in vam moram potem tako povedat, da sem še sam na koncu tisti, ki se ne brigam le zase ampak se brigam za vse ostale, da jim ne bi vi,, ki se nočete brogat samo zase preveč svoje brige vsiljevali.

aja jst sm bil @Anonimnycxcyx, da bo bolj jasno, kdo piše. Se mi ne da skoz menjat nick.

Ni čas le za slovenijo, temveč da to uzakonijo po celotni evropi.

bozomon, 11.11.2024 ob 17:21

Mandarinček, 11.11.2024 ob 17:17

Anonimnycxcyx, 11.11.2024 ob 17:04

Mandarinček, 11.11.2024 ob 16:59

Grenivka422, 11.11.2024 ob 15:54

A se vi zavedate, da sami vzpodbujate in podpihujete nestrpnost med ljudmi? Sami z vašimi komentarji ustvarjate napetosti po svetu.

Daj čefurka ena, utihni. Malo se prilagodite in spoštujte države, v katerih se zaredite, pa ne bo nobenih težav. Za nastrpnost poskrbite kar sami. A jaz lahko grrm v afganistanu v kratkih hlačah po ulici? Ne. Torej tudi rjuharica nima kaj hodit cela pokrita po naših ulicah.

Zakaj ne bi smelo dekle zakrita  hoditi po ulici? Ker tebi ne ustreza, da ji ne vidiš obraza? Brigaj se zase, stran glej. Mi že tako stran pogledamo, ko tvojo faco vidimo pa je raje ne bi in bi v tem konkretnem primeru bilo bolje da maš faco zakrito.  Ne verjameš? Pokaži se pa ti povem, da je tako.

Kaj tebe briga kaj drugi nosimo? Si mažeš faco z mejkapom, ki je tudi maska, maskara? Seveda si? KAKO SI DOVOLIŠ fejkati svojo faco? SRAM TE BILO

Če te tako moti moja faca, se poberi domov, od koder si prišla. Bomo vsi veseli.

BErem uceri to za jokiča in doncica…

Prav smesni ste slovencki. Sploh se ne zavedate.

Ja res je. Te ki imamo starse od dole in smo rojeni tu, res nismo slovenci. Etnični ne. Ampak naša domovina je slovenija. Smesni ste s tem “pejte dol”. Nas ki smo rojeni tu, dol nič ne veže. Nimamo pripadnosti. Vsaj jaz. Rad grem dol. Ja. Samo moja domovina je slovenija.

Daj ne mešaj jabolk in hrušk… Koliko zakritih pa imate v Beogradu?

ula–, 11.11.2024 ob 20:47

Ona pač zagovarja pravice posameznika, ki naj bi jih omogočal Zahod. Ne zagovarja oblasti v državah, ki jih vodijo skrajneži. Po njeno bi tujka morala hoditi nezakrita tudi v Iranu, če je to njena volja. Ampak pozablja bistvo. Evropa je s preveč pravicami posameznikom oslabila samo sebe. Zakone je popravljala, da so lahko priseljenci imeli pravice biti zakriti, ne jesti svinjine v šolah, moliti v šolah… šla jim je preveč na roke in to so mnogi izkoristili. Ko so nekaj dobili, so hoteli še več. Ko so dobili še več, so izmolzli sistem in ustanavljali lastne nepisane zakone, po katerih se ravnajo, saj tamkajšnja policija ne upa posredovati. Zdaj se je Zahod prebudil in ugotovil, da je dal prst, pa so mu odtrgali roko. In zato prihaja do desničarskih oblasti, zato se začenjajo restrikcije, zato se omejuje določene pravice. Akcija – reakcija.

Ne, nikjer ne omenja, da naj bi to veljalo tudi za nas, kadar obiščemo njihovo državo. On govori za Švico in Slovenijo, o teh dveh državah smo se pogovarjali. Iran sem šele jaz omenila, ko sem mu povedala, da naj gre on njim svobodno voljo izražat.

@ula– 👍  💯

all3z, 11.11.2024 ob 21:39

@ula– 👍  💯

Zakaj si potrjujete neumnosti? Kaj mislite? Tako je, zaradi neumnosti.

Sprašujete zakaj je nekje tako drugje pa drugače. Ja zakaj pa je nekje slana voda nekje pa ni? Zakaj pa nekje je voda, drugje pa je ni? Zakaj je nekje toplo drugod pa mraz. Zakaj pa je nekje pod goro, drugje pa na gori itd?

Tako je.

Kaj pa boste vi imeli pri vas pa je odvisno od vas.

Če nekje kamenjajo ženske, ki pokažejo obraz, MAR JIH BOSTE VI KAMENJALI, ČE GA NE POKAŽEJO?

Dej zbudite se že!

Če mi nočeš kazati obraza ga mi pač ne kazat. Če mi ga hočeš mi ga pokaži. Ne strinjam pa se s tem, da ti kdo določa, da ga moraš ali, da ga ne smeš in, če ga pri tem ne ubogaš, da te kaznuje. Pa nima veze ali si muslimanka ali nisi. Jst nisem na strani vernikov ampak na strani dobrih iskrenih ljudi. Kar pa ne pomeni, da sam nisem grešen ali da sem idealen. Prej ko boste pogruntal, kdo so tisti, ki so sovražniki nam ljudem bolje bo za vse.

Anonimnycxcyx, 11.11.2024 ob 18:23

Če si hočem masko dati na obraz ali si zakriti obraz je moja stvar. Ne vaša. Tudi, če grem kupiti kruh, kaj koga briga, kdo, kateri obraz kupuje kruh? Ni to vaša stvar. Če ga biste vi kupovali morda bo, dotlej pa ni.

Izgovor, ki mu verjamejo debilne ovce desetletja, da je to zato, da se preprečuje kraja, ropanje ni dober izgovor. Kradejo ljudje tudi brez maske in z maskami pa nekatere od teh ujamejo, nekatere pa ne. Ne glede na masko.

Tako ni vaša stvar, da veste, da sm kupu kruh in kdo ga je kupu. Brigajte se zase. In kot je bilo že rečeno, med plandemijo ste ovce z veseljem nosile maske in bile zakrite face pa vas to ni motilo. Bi se pa zdaj na vrsto maske spravljale med tem ko na nekaterih javno dostopnih stavbah še vedno nalimane na vratih stojijo direktive , da vstopajte ali da je zaželeno, da vstopate v maskah. Celo v enih maskah da v drugih ne. BUTLNI

Torej če jaz hočem v Afganistanu pokazati obraz, lase, dekolte, noge v kratkih hlačah….. jih tudi lahko? A ni to moja pravica? Kaj koga briga, kako sem jaz oblečena, ko kupujem kruh?

“Bežijo” in hodijo tja nazaj redno na dopust.

Briga me kaj imajo na obrazu. Bistvo je drugje in sicer, da se teroristi zlahka oblečejo v žensko ( kar Kuran prepoveduje, ampak kdaj so pa še teroristi upoštevali Kuran?) in delajo pizdarije po Evropi. V tem je problem.

Kaj pa obratno, 11.11.2024 ob 22:03

Torej če jaz hočem v Afganistanu pokazati obraz, lase, dekolte, noge v kratkih hlačah….. jih tudi lahko? A ni to moja pravica? Kaj koga briga, kako sem jaz oblečena, ko kupujem kruh?

Res je, tvoja je pravica, ampak, če jo bodo spoštovali je pa drugo vprašanje.

Zato tudi vam tukaj povem, da se lahko obnašate, kot kreteni drugje ali pa ste drugačni od kretenov in niste kreteni. Odločitev je vaša. Če so drugje idioti ne pomeni, da morate tudi vi biti idoti.

Če si ti dober še ne pomeni, da bodo tudi drugi. Če si ti iskren še ne pomeni, da bodo tudi drugi. Če si ti strpen ne pomeni, da bodo tudi drugi. Če nisi strpen lahko pričakuješ, da bodo tudi drugi nestrpni.

Zato še enkrat vprašam: Če jih tam tepejo ženske, če pokažejo obraz ali jih boste vi tu tepli, če ga ne bodo? Boste isto sranje samo drugo pakovanje idiotov?

Anonimno 7256, 11.11.2024 ob 22:18

Briga me kaj imajo na obrazu. Bistvo je drugje in sicer, da se teroristi zlahka oblečejo v žensko ( kar Kuran prepoveduje, ampak kdaj so pa še teroristi upoštevali Kuran?) in delajo pizdarije po Evropi. V tem je problem.

Teroristi, teroristi… daj ne bodi ovca zblojena polna lažne propagande

se kdaj butasto vprašaš zakaj teroristi razfukavajo šole, železniške postaje, supermarkete ne pa izključno državnih stavb?

teroristi so ti oblasti državne in druge zločinske

to so teororisti, ki terorizirajo ljudi dan za dnem

državne bande napadajo , pobijajo, koljejo, streljajo, mečejo bombe na navadne ljudi pa temu rečejo vojaške operacije, ko pa se del naroda upre pa jim rečejo teoristi

državna propaganda in lažni zlagani, podkupljeni mediji so vam nasejali strahu pred zakritimi obrazi in muslimani kar povprek

državna banda pobije več ljudi, kot pa verniki v Boga

med vsemi narodi pa so idioti in morilci pa bili zakriti ali ne

morda te bo ravno zakrit človek, ki bo skrival svoj obraz rešil pred morilcem, ki je kazal svojo faco zblojeno

sem povedal da je važno kaj je za faco in ne to ali je zakrita ali ni

Ja, tako mamo.

absolutno pa je dejstvo, da je zakritost obraza lahko zločinu namen ali pa osebni namen

to pa je odvisno od človeka, ki zakrije obraz in ta ve zakaj ga je zakril

ne bo pa lep obraz popravil, izbrisal zločinca za njim ali pa smotan obraz storil zločinca izza  obraza

obraz je naša oblika ni pa to prikaz smo zločinci ali nismo ampak so to naša dela

Divjajo en proti drugemu kar navadni ljudje ne pa vlade.

Anonimno 9109, 11.11.2024 ob 22:50

Divjajo en proti drugemu kar navadni ljudje ne pa vlade.

A dej ga lomt?

Torej navaden folk, civilist trenutno rakete pošilja nad folk, da jih raztrešči, fura dron in meče bombe?

Civilist fura tank in razstreljuje bajte za katere je folk 20 letne in več kredite jemal ter se v službi sužnjeval?

fdssdaf, 11.11.2024 ob 22:23

Res je, tvoja je pravica, ampak, če jo bodo spoštovali je pa drugo vprašanje.

Zato tudi vam tukaj povem, da se lahko obnašate, kot kreteni drugje ali pa ste drugačni od kretenov in niste kreteni. Odločitev je vaša. Če so drugje idioti ne pomeni, da morate tudi vi biti idoti.

Če si ti dober še ne pomeni, da bodo tudi drugi. Če si ti iskren še ne pomeni, da bodo tudi drugi. Če si ti strpen ne pomeni, da bodo tudi drugi. Če nisi strpen lahko pričakuješ, da bodo tudi drugi nestrpni.

Zato še enkrat vprašam: Če jih tam tepejo ženske, če pokažejo obraz ali jih boste vi tu tepli, če ga ne bodo? Boste isto sranje samo drugo pakovanje idiotov?

Ne bomo jih tepli, se bomo pa borili za to, da se uzakoni prepoved nošenja burke. Ob neupoštevanju pravil bi namesto kamenjanja izdali denarno kazen. Še vedno pa imajo izbiro, da se vrnejo tja, od koder so prišli, bomo še najbolj veseli.

Še podpornike musličev bi bilo treba naložit na tovorne vagone in direkt via Kabul.

Nič ne bo bistvenega s tem se spremenilo. To je Avstrija že imela, potem je pa Allah covid prinesel, pa so si naenkrat lahko vsi obraz zakrivali, celo obvezno so si ga morali.

Bodo pa muslimanke rute in covid maske nosile, to pa ni burka. Pred virusi se je dovoljeno ščititi.

Anonimno 8992, 11.11.2024 ob 23:00

Ne bomo jih tepli, se bomo pa borili za to, da se uzakoni prepoved nošenja burke. Ob neupoštevanju pravil bi namesto kamenjanja izdali denarno kazen. Še vedno pa imajo izbiro, da se vrnejo tja, od koder so prišli, bomo še najbolj veseli.

Mt 7,1

Ne sodite, da ne boste sojeni!

Ko omenjaš, da se boste borili pa upaj, da se to ne uresniči, ker si preveč flegma, da bi borbo dobro preneslo se kaže.

New Report

Close